Hae
Prime Life by Umppu

Fitnestä koko viikonloppu!

Nämä on sellaiset kelit että ainakin omasta mielestä lastenvaatteet on kovimmalla koetuksella. Joka paikassa on pelkkää hiekkaa tai asfalttia. Mulle itselle on tärkeää, että lasten ulkovaatteet on toimivia ja ennen kaikkea helppo pukea. Ei ole kenellekkään kivaa jos vaatteita pitää kokoajan varoa ja huutaa älä tee sitä älä tee tätä. Lapsien pitää saada leikkiä ilman että heidän tarvitsee varoa kokoajan tekemisiää. Liian herkät kankaat tai materiaalit on meidän perheessä ihan nou nou. Ollaankin käytetty jo pitkään Reiman* lastenvaatteita. Ne on todella kestäviä ulkoillessa ja ovat myös  pesun kestäviä. Ei tarvitse miettiä haalistuuko värit tai lähteekö niistä lämpö kokonaan, sillä ne on tehty kestämään ja mietitty nimenomaan lasten tarpeita ajatellen. Eikä se ollenkaan haittaa että ne on jopa hyvän näköisiä.

Vilin takki TÄÄLTÄ*

Joskus sitä koitan itse olla kaukaa viisas ja ostan usein ALESTA* niin sanotusti edelliskauden mallistoa esim seuraavalle talvelle. Kun on kolme lasta niin niiden vaatteisiin  saa upotettua aivan tolkuttoman määrän rahaa. Vili on ainakin sen ikäinen että harvoin löytyy kamalasti käytettyjä hyväkuntoisia vaatteita niin tarjoushaukkailu on ihan hyvästä. Mitään vikaa niissä ale vaatteissa ei ole ne vaan on vanhempaa mallistoa. Vikelle löyty myös kiva fleecehaalari mikä on nyt todella hyvä näihin ilmoihin ja esimerkiksi autoon. Vivianilla on käytetty välikausihaalari, mikä on kanssa Reiman valikoimaa ja on ihan kuin uusi, vaikka sitä on pesty useaan otteeseen.

Reiman sivuille pääset TÄÄLTÄ*

Ollaan koitettu ulkoilla mahdollisuuksien mukaan, mutta ulkona on välillä aivan hyytävä tuuli. Itse olen taas flunssassa ja varmasti ihan siitä syystä, että oon aina niin tuli perseen alla juoksemassa ovesta ulos ja unohdan itseni. Joko on liian kylmä tai liian kuuma ja kaikki hanskat sun muut on aina itseltäni hukassa. Mulle on jotenkin nyt oikein selvityminen että pääsen ylipäänsä pihalle lasten kanssa. Sitten kun on vauva mukana niin ei oikein pääse tallustelemaan metsään niin jotenkin tuntuu että tekeminen on vähän tylsää. Sielä seistä jökötetään perse jäässä sateessa.. Ehkä mun on tässä asiassa hypättävä taas sinne ei mukavuusalueelle ja painella sinne puistoon muiden mammojen kanssa ja ottaa termari mukaan :).

Me viritettiin tramppa takapihalle ja sen voi kanssa kohta otta oikein kunnolla käyttöön kun ilma vielä pikkusen lämpenee. Me ollaan työkaverini Hannan kanssa lähdössä koko viikonlopuksi Helsinkiin, sillä sielä on taas jokavuotiset fitness karnevaalit. Olen nyt ensimäistä kertaa erossa Vikestä 2 yötä putkeen,  enkä sano tätä sillä että se olisi mulle jotenkin kamala asia. Mulla onkin kovat suunnitelmat ja odotukset sen suhteen. Vaikka meillä on aikainen herätys molempina aamuina, niin ainakin saan nukkua yhtäjaksoisesti läpi yön. Me myös kokeillaan jospa Viken sais vierotettua siitä yö lutkuttamisesta ja yöimetyksen voisi kokonaan lopettaa. Vikke on jo sen ikäinen että pärjää yön aivan hyvin ilman maitoa koska iltaisin saa jo puuroa, jolla vatsa täyttyy. Ajattelen tässä myöskin suoraan itseäni ja omaa jaksamista ja toiveissa olisi rikkoutumattomat yöunet. Jos joku kokee tarvetta arvostella asiaa niin oin kertoa että jokaisella äidillä on oikeus yöuniin 😉

Katsotaan onnistuuko Juuso siinä. Ainakin siinä se on hyvä, että herää ihan pieneen meteliin vaan yleensä lapsen pitää karjua kurkku suorana. Tämä vaatii nyt myös Juusolta hieman skarppausta.

 

Pakko sanoa että on ihana päästä hetkeksi kotoa pois ihan muihin ympyröihin. Vaikka tiedossa on työreissu niin meillä on paljon vapaa-aikaa. Työt alkaa lauantaina 4.30 aamulla mutta urakka on jo valmis  12 maissa. On taas ihana päästä vähän nuuskuttelemaan protanin tuoksua. Aikataulut on todella tiukat ja meillä on Vilma assarina mukana. Laukut on pakattu täyteen ripsiä ja kaikkea mahdollista tilpehööriä mitä voi mahdollisesti tarvita. Jotenkin toivon, että saan itse jonkun pienen fitnesskärpäsen perspureman ja saisin hieman kipinää liikkumiseen. Voi olla että se on täysin toiveajattelua, mutta sen näkee sitten. Jokaisesta kilpailusta oppii jotain ammatillisesti ja siksi näitä onkin tosi kiva tehdä ja saa vähän vaihtelua siihen perus liiketyöhön, vaikka nyt ollaan vielä äitiyslomalla. Lauantain urakan jälkeen varmaan menee taas hetki peiton alla seuraten tuloksia. Kaikki ketkä on menossa kultsalle niin yks juttu, mikä on kova niin facen livelähetys. Tulokset päivittyy sen verran hitaasti aina nettiin niin ainakin itse kyttäsin kaikkien fitness tuttujen face sivuja, josta tulokset ilmestyi nopeasti ja osa kuvasi live videoo, jolloin pysyi mukavasti kärryillä.

Katsotaan josko sitä ehtisi piipahtaa mesuilla. Biancaneven osasto löytyy sieltä myös ja sielä myynnissä nämä ehkä maailman söpöimmät treenihousut, jotka voit hankkia itsellesi täältä* Harmaat* Mustat* 

 

Lue edellinen postaus: Nutipäät siittiöt ja linnunsiivet

-Umppu

7 kommenttia

 1. Manduca kirjoitti:

  Meneekö teillä ihan puuro puurona vai vellinä iltaisin? Täällä yritetään opetella puurolle ( jo vähän ennenkuin 5 kk tuli mittariin). Mutta aika heikosti menee naamariin nykyisin :(. Yöllä ollaan tosi usein rinnalla. Joka ilta teen sen päätöksen, että lasken, monesti pitää herätä yöllä. Ihan mielenkiinnosta :D. Mutta sen ensimmäisen- toisen heräämisen jälkeen, ei edes muista, että niitäkin piti laskea. Mutta yölutkuttaja se on täälläkin yöt vauhdissaan. Monesti miettii, että mihin asti tätä kestää, niin kauan kuin imettää vai puoli vuotiaaksi vai mihin, mutta kai aikansa kutakin. Nukkuuko vikke omassa sängyssä ja kiinnostaisi tietää, nukahtaako sylikeinutukseen, rinnalle vai miten x)?

  • primebody kirjoitti:

   Puuro on ihan puuroa sellaista jauhetta mikä sekoitetaan veteen. Joo sama niiden laskujen kanssa. Meillä Vikke nukkuu omassa sängyssä Vivianin kanssa samassa huoneessa aina sen alku yön ja sitten nappaan sen usein viereen kun en jaksa istua kököttää sängynlaidalla. Se nukahtaa helposti joskus tissille ja joskus ihan vaan kun laittaa sänkyyn, mutta Vivian on taas asia erikseen…

 2. Heidi kirjoitti:

  Ihanaa viikonloppua sulle! Nauti töistä, öistä ja vapaasta! Oot varmaan täysin uusi ihminen kun pääset takaisin kotiin. Sekin, että nukkuu yhtäjaksoisesti, auttaa ihan helkkarin paljon. Vitsit oon onnellinen sun puolesta vaikken sua edes tunne ?

 3. Päivi Kangas-Lahti kirjoitti:

  Luen kirjoituksiasi joka päivä ja todellakin tykkään tyylistäsi ilmaista asioita ilman kaunistelua. Kuvasi katson myös aina tosi tarkkaan. Olet mielettömän kaunis!
  En niin paljon pitänyt niistä voimakkaan värisistä meikeistä, joita muutamassa viimeisimmässä postauksessasi oli, mutta tuo tämänpäivänen kuvasi, se on aivan mielettömän upea.

  Ihanaa viikonloppua sinulle!

 4. Maria kirjoitti:

  Oon seuraillua sua pitkään taustalla ja 8 kk;n ikäisen tytön äitinä osaan kans arvostaa sun suoraa puhetta lapsiarjesta. Niin rakkaita ku ne naperot onkin niin onhan tää vaan rankkaa.Raskain työ ikinä.Sun teksteistä saa kuitenkin hulluna vertaistukea!Minkälaisia oireita sulla tulee väsymyksestä?

 5. Kiti kirjoitti:

  Aivan ihana tuo vaaleanpunainen rusettipipo (vai huivi? :D) ! Täytyy metsästää sukulaistytölle joku samantapainen.

  T: Kiti
  http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/miten-koulukiusaaminen-vaikuttaa-viela-aikuisenakin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.