Hae
Prime Life by Umppu

Nutipäät, siittiöt ja linnunsiivet

Jaahas se oli taas  pitkästä aikaa lähiömutsin kaunistautumishetki Primessä kosmetoligimme Miian penkissä. Varmaan osa muistaakin, kun mulle laitettiin kulmat reilu vuosi sitten Microbladingtekniikalla. Siinähän kävi sitten pidemmässä juoksussa niin, että väri on osittain kulunut ja sävy on hieman muuttunut. Kulmissa oli ns. pieniä koloja. Silloin kun mulle nämä laitettiin ja kun kulmat vahvistettiin niin en minä, eikä kulmien laittaja kumpikaan tiennyt vielä silloin, että olin raskaana. Tässä siis hyvä esimerkki siitä kun jossain lukee ei suositella raskaana oleville, mitä se voikin sitten tehdä. Raskaus on niin ihmeellinen asia ja se saattaa muuttaa kehossasi ihan mitä vaan puhumattakaan hormonaalisista muutoksista. Väri ei pysynyt normaalilla tavalla.

Nyt kun  kerrankin pääsin hoitoihin ja kun kyseessä oli oma työpaikkani niin pystyimme hieman soveltamaan asioita ja minulle tehtiin samalla kertaa kasvoille mantelihappokuorinta ja kulmat laitettiin uudelleen. Kun kasvoihini tehtiin hetki sitten Laserhoito, niin samalla ihoanalyysissa sanottiin, että hoidon tuloksia on hyvä pitää yllä ja tukea niitä ja siinä esimerkkinä oli juurikin mantelihappokuorinta.

 

Mulla on taas aivan järkyttävä määrä valvottuja  öitä ja tunteja takana ja päin persettä syömistä ja se todellakin näkyy heti ihossa väsymyksen merkkeinä. En myöskään ole varmasti jounut tarvittavaa määrää nestettä päivittäin, kun koitan selvitä hengissä näistä päivistä jollain ihmeen kaupalla. Mulle on aiemminkin tehty happokuorintaa ja tykkäsin siitä todella paljon. Muilla on kesä kuntoon projekti niin itselläni on mutsin lärvi kuntoo projekti ja tässähän sitä työmaata riittää.

Happokuorinta on ihan miellyttävä hoito. Ensiksi kasvot puhdistetaan kunnolla, jonka jälkeen juuri sinun iholle valittu happo levitetään kasvoille. Moni ajattelee että kun kasvoille laitetaan ”happoa, että koko naama näyttää siltä kun olisi joutunut tulipaloon, mutta näin ei suinkaan ole. Happohoidot ovat ainakin omasta mielestäni miellyttäviä hoitoja ja hoidon aikana ihoa ei sen kummemmin polta. Pieni nipistysmäinen tunne kuuluu asiaan kun happo vaikuttaa.

Tämän jälkeen kasvoille suihkutetaan neutralisoijaa ja happo pyyhitään kasvoilta huolellisesti. Sen jälkeen iholle levitetään kauttaaltaan seerumi, jonka päälle laitetaan naamio. Iho on hyvin kuulas hoidon jälkeen. Ihoa pitää rasvata hyvin ja muutaman päivän päästä se saattaa hieman hilseillä. Kun naamio vaikutti, niin samalla laitoimme kulmiin puudutusaineen vaikuttamaan.

 

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat erittäin tehokkaita menetelmiä monenlaisten eri iho-ongelmien hoitoon. Kemialliset kuorinnat mahdollistavat nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin iho-ongelmiin. Happohoidoidot ovat myös mitä parhaimpia hoitomuotoja ihon kirkastamiseen, elvyttämiseen sekä nuorentamiseen. Kemiallisten happokuorintojen tarkoituksena on paitsi uudistaa ja kosteuttaa, usein myös kiinteyttää ihoa. Kemialliset happokuorinnat tehdään erilaisilla ja erivahvuisilla, mutta ehdottomasti turvallisillla hapoilla. Käytössämme on pinnallisia happoja: salisyli,- ja azelaichappo. Keski, -ja keskisyviä happoja: Lactic, -phytic ja pyrivichappo. Sekä  syvät hapot: mandelic, – glycolic, ja jessnerhappo.

KEMIALLISTEN HAPPOHOITOJEN VAIKUTUKSET:

 • ihonhoitotuotteiden imeytyvyys ihoon paranee ja myös tuotteiden tehokkuus voimistuu
 • kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen nopeutuu
 • ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi
 • ihon talineritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet (finnit, mustapäät, talitukkeumat) vähenevät
 • ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesta aiheutuvat juonteet vähenevät
 • kollageenin muodustuminen nopeutuu, jolloin ihon kimmoisuus paranee
 • pigmenttihäiriöt (maksaläiskät) vaalenevat ja ihon sävy paranee
 • kemiallisilla kuorinnoilla on myös antioksidanttinen (ikääntymisenvastainen) vaikutus ihoon

Voit lukea kemiallisesta kuorinnasta lisää TÄÄLTÄ

 

 

Kulmien teossa ei ole juurikaan mitään ihmeellistä. Ensiksi kulmat mitataan niin että niistä tulee symmetriset ja oikean malliset. Yhdessä asiakkan kanssa valitaan sinun toiveidesi mukainen sävy. Puudutusainetta laitetaan asiakkaan tarpeen mukaan. Itselläni kulmien alue on todella herkkä ja valehtelisin jos väittäisin ettei se tunnu missään. Jos tunnetta pitäisi jotenkin kuvailla, niin se tuntuu siltä että samaan aikaan nyppäistään 10 kulmakarvaa kerralla pinseteillä irti. Mulle laitettiin yhteensä 3 kertaa puudutusainetta. Microblading eli 3d kulmakarvat eroavat tavallisista pigmentoinneista sen verran, että ne tehdään käsin ilman mitään konetta. Jokainen ”karva” piirretään yksitellen. Myöskään tällä tekniikalla ne ei mene niin syvälle, kuin tatuointikoneella. Pysyvyydeksi sanotaan noin 1-3 vuotta eli nämä ei myöskään ole ikuiset. Toki tämä on sen verran uusi tekniikka ettei nämä ole vielä olleet varmastikkaan kenelläkään useita vuosia.

Lopputulos on todella luonnollinen ja ainakin itse olen todella tyytyväinen. Nämä kuvat on otettu heti laiton jälkeen ja väri tästä vielä hieman vaalenee. Aluksi kulmiin muodostuu pieni rupi, mutta ne ovat silti ihan salonki kelpoiset. Laiton aikana mulla vuosi hieman silmät, jonka vuoksi ne on kuvissa vetiset.

Ihosta tulee usein laiton yhteydessä hieman kudosnestettä, minkä voit myös nähdä näissä kuvissa.  Se on ihan normaalia. Tämän kaaoksen keskellä ainakin itse arvostan näiden helppoutta. Mitä nopeammin olen valmis niin sen parempi ja mitä vähemmän aikaa siihen menee sen parempi. Kulmat tehdään aina kaksi kertaa, eli laitto ja sitten vahvistus. Me katsomme nyt tarviiko minulle tehdä vahvistusta ollenkaan, koska pohjalla oli kuitenkin vanhaa jäljellä. Suosittelen lämpimästi arjen helpottamikseksi.

Mulla on ilo ilmoittaa että kaikki blogini lukijat saavat -20% toukokuun aikana varatuista ajoista sekä kemiallisiin happokuorintoihin sekä microblading kulmien laittoon Miialle. Aikaa voit varata TÄÄLTÄ ja käytä varatessasi koodia Umppu/blogi.  Lisää Miian tekemiä kulmia löydät meidän instagramista @primehairandbeautydesign

Lue edellinen postaus: Kanttorin poika se viulua vingutti

-Umppu

7 kommenttia

 1. Iida kirjoitti:

  Pakko tulla kehumaan primen nettisivuja! Monesti esim. hinnastoa saa etsimällä etsiä ja muutenkin nettisivut ovat selkeät ja hyvintehdyt!

  Harmi, että asun itse helsingissä, haluaisin niin paljon tulla teille laittamaan kulmat:(

 2. Sussu kirjoitti:

  Moi!
  Samaa mieltä kuin ylempi kommentoija, kivan helpolla ja selkeesti löytyi primen hinnat ja palvelut. Vaikka odotinkin ehkä hieman stailatumpia sivuja, mutta se on sivuseikka.

  Harmi, että imetän vielä, niin en voi ottaa noita kulmia.. mutta heti kun likka lopettaa tissittelyt niin ehdottomasti tulen primeen laittamaan kulmat. Todella hyvin tehdyiltä näyttää ☺

 3. Myy kirjoitti:

  Itse oon laittanut kulmat Primessä ja en voi kuin suositella Miiaa! Super luonnollinen lopputulos, hyvä malli ja on pysyneet paikoillaan 🙂

 4. Natalia kirjoitti:

  Kiinnostaisi tosi paljon ottaa kulmat! Miten muuten tuoreet kulmat reagoivat aurinkoon? Muistelen että ainakin tuoreen tatuoinnin kanssa piti alkuun vältellä suoraa auringonpaistetta.

  • primebody kirjoitti:

   Eihän niillä suositella mitään kovaa paahtoa, mutta tehdään noita kesälläkin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.