Hae
Prime Life by Umppu

Jospa se tästä lykkimällä eteenpäin

yhteistyössä Jollyroom

Pääsiäinen alkaa pikkuhiljaa olla takanapäin. Meidän perhe vietti sitä ihan kotosalla. On ollut ihanaa kun ei ole ollut kiire minnekkän ja lähipäivien tapahtumat on vaatineet hieman rauhottumista. Itse pääsin muutamaksi päiväksi töihin hieman ottamaan sitä omaa aikaa aikuisten kanssa ja pakko sanoa, että nautin jokaisesta minutista. Oli ihana päästä pois seinien sisältä ja  tehdä jotain aivan muuta, kuin vaihtaa vaippoja. Mulle työ on ihan uskomattoman energisoivaa ja kun tuun töistä kotiin, niin tuntuu että mulla on supervoimat ja jaksan tehdä vaikka mitä.

Meillä ei ollut pääsiäisen suhteen sen kummempia suunnitelmia. Ollaan oltu  ja käyty vähän ulkoilemassa. Haravoitiin takapiha, mikä tuntui hassulta, koska se oli seuraavana päivänä aivan lumen peitossa. Otettiin omenapuusta kaniverkko pois ja samalla jostain toisesta puusta, josta en edes tiedä mitä siinä pitäisi kasvaa, koska vielä ainakaan toistaiseksi siinä ei ole ollut kuin muutama hassu lehti :). Ei mennyt silloin vuosia sitten ihan lapaan toi mun ja Koskisen puutarhailu, kun painettiin auto täyteen kaikenlaista puskaa ja oksaa ja huudettiin kilpaa toisillemme sielä taimitarhassa.

Vauvan kanssa on vielä suht helppo ulkoilla, koska vaunuissa ollan vielä makuuasennossa. Raikkaassa ilmassa usein silmäluomet lupsahtaa kiinni. Kirjoitin aiemmin postauksen näistä yhdistelmävaunuista, mitkä saimme testiin. Voit lukea postauksen TÄÄLTÄ.  Nämä ovat Jollyroomin valikoimista. Muutaman viikon käytössä ollut kevytlämpöpussi on ollut aivan super hyvä. Sen saa myös kiinni turvakaukaloon. Vanha pussi on käynyt meille jo liian pieneksi jotenka uusi oli todella tarpeellinen. Lämpöpusseja on nykypäivänä onneksi saatavilla eri ilmoihin eri vahvuisia.  Ne on niin näppäriä kun ei tarvitse tunkea vilttiä viltin perään ja taitaa ne olla Vilin vauva ajoista jo hieman kehittynytkin.

 

Yhdistelmistä  saa todella helposti muokattua rattaat. Kopan alla on tukiaisa, mikä työnnetään näppärästi ja homma on valmis. Ei siis tarvitse miettiä kumpi lapsi on kyydissä, jos vaikka on autossa sillä muunto onnistuu vaikka siinä kaupan pihassa ilman kirosanoja.

Meillä on ollut yrityksenä koota jättitramppa pihalle jo useita päiviä, mutta tällä kokoonpanolla se on aina hieman haastavaa, mutta joskos sitä tänään.. On välillä vaan ihana olla ja touhuta lasten kanssa ilman sitä jatkuvaa aikatauluttamista. Eilen töiden jälkeen oli Vilillä säbässä pojat vastaan vanhemmat sählypeli. Omaan tuttuun tapaani tietenkin hirveellä uholla ehdotin että äiti tulee tällä kertaa pelaamaan iskän puolesta, mikä on ollut yleensä  se normaali käytäntö. Tietenkin olin ainut nainen, mutta ei se paljon mua haitannut.

Siinä sitten kun pelattiin niin jotenkin astuin pallon päälle ja lensin kauniissa kaaressa naamalleen, niin että housuihin tuli kamala reikä ja polvi oli verillä. Ei mennyt sekään taas ihan lapaan, mutta hauskaa oli. En myöskään pyörtynyt kentälle, mikä oli sekin ihan positiivine yllätys.

Onneksi kesä tekee kokoajan tuloaan ja reissu lähenee. Sillä voimalla tässä jaksaa eteenpäin. Tulevalla viikolla on taas kamalasti ohjelmaa mikä tietyllä tapaa stressaa, mutta en ajattele niitä vielä. Tänään otetaan vielä iisiä lomaa.

Lue edellinen postaus: Vaalennuksien vallankumous

-Umppu

2 kommenttia

  1. Westend Mum kirjoitti:

    On kyllä kivat vaunut 🙂
    http://westendmum.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.