Hae
Prime Life by Umppu

Vaalennuksien vallankumous

Kun kevät tulee näkyy se kampaamoissa usein suurena vaalennusaineen menona. Vaikka tässä ollaan äitiyslomalla, niin olen silti kokoajan mukana alani uusimmissa käänteissä.  Seuraan somea ja käyn koulutuksissa jatkuvasti. Meille saapui hetki sitten Primeen Schwartzkopfin BLONDME sarja. Sarja on ollut jo aiemminkin olemassa eikä sinänsä ole täysin uusi juttu, mutta se mikä siinä on erilaista kuin ennen on se että siinä on mukana fibreplex hoito jokaisessa värissä.

Nykypäivänä ihmiset haluavat jatkuvasti suurempia muutoksia hiuksiin. Halutaan tummasta vaaleaan ja usein se pitää tapauhtua heti. Netti on kuvia pullollaan before&after mutta aina niissä ei kerrota kuinka monella käsittelyllä tulos on saatu asiakkaalle aikaan. Nämä ovat myös aina hieman asiakasta harhaanjohtavia, koska kuvien välissä saattaa olla useita käyntikertoja.

BLONDME sarjassa on se ero tavalliseen vaalennukseen, että se takaa hiuksien pysyvän parhaassa mahdollisessa kunnossa käsittelyn ajan ja hoitaessasi hiusta kotona. Kaikissa Plex tuotteissa on olemassa kotihoitotuote, millä tehdään kotona pitkillä vaikutusajoilla ylläpitävää hoitoa kotona, mutta tässä sarjassa plexi on kotihoitotuotteiden sisällä ja sinun ei tarvitse sen kummemmin hautoa tuotteen kanssa kotona. Riittää kuin käytätä BLONDME sarjan shampoota ja hoitoainetta.

Asiakkaan lähtötilanne

asiakkaan lähtötilanne

Tyvi raidoitettiin ja sävytettiin Blondme sävyllä

Hius käsittelyn jälkeen. Vaalea puuterimainen lopputulos

 

Kampaamo käynti saattaa tuntua joillekkin kalliilta ja moni saattaa haluta säästää ja on ottamatta lisäpalveluja sen vuoksi että hinta nousee. Nyt se on mahdollista kaikille meidän asiakkaille, sillä väriin upotettu hoito tulee automaattisesti. Se mahdollistaa meille kampaajille suuremmat mahdollisuudet, sekä asiakkaalle terveemmät sekä kiiltävämmät hiukset.

Tämä ei silti tarkoita sitä, että jo lähtökohtaisesti puhki palanut hius saataisiin tällä käsittelyllä kiiltäväksi ja ehoksi. Jos hius on täysin varioittunut niin siihen ei valitettavasti auta kuin sakset.

BLONDME käsittelyn avulla  ja siihen kuuluvien tuotteiden avulla voimme jo valmiiksi sävyttää vaalennusta erilaisten toner sävytteiden avulla. Se helpottaa meidän kampaajien työtä, sekä tekee sen että asiakkaan hiuksia ei ole aina välttämättä pakko sävyttää vaalennuksen jälkeen (esimerkiksi tyvivaalennuksissa).

Olemme lanseeranneet liikkeeseemme nyt  erikseen vaalennuspalvelut. Miksi? Siksi että asiakkaan on helpompi varata juuri hänelle tehtävä palvelu. Usein aika tulee vastaan juurikin näissä vaalennuksissa, koska niiden värejen vaikutusaika on pidempi kuin tummaksi värjäyksessä. On  esimerkiksi värisarja missä (tummenetaan)  vaikutusaika on vain 10 min kun taas vaalennuksissa se saattaa olla jopa 45min. Myöskin lähestulkoon aina hius sävytetään vaalennuksen päälle ja se vaatii myös lisää aikaa. Tällä palvelulla takaamme asiakkaillemme mahdollisimman hyvän ja parhaan lopputuloksen. Tähän kuuluu myös tummasta vaaleammaksi projektit. BLONDME käsittely ei siis ole ainoastaan suunnaattu jo vaaleille hiuksille.

tEin eilen asikkaalle vaalennuksen. Raidoitimme koko tyvialueen pelkällä vaalennusaineella, jonka jälkeen putsasin hiusta pesupaikalla, niin että pohja oli kauttaaltaan saman värinen. Sen jälkeen sävytin  koko hiuksen BLONDME tonereita käyttäen. Halusin hiuksesta vaalean mutta hieman puuterisen. Massa laitettiin kauttaaltaan koko hiukseen. Massan sävy ei kerro mitään lopputuloksesta ja tässä tapauksessa se oli täysin pinkki.

Upea kiilto

Asiakkaan hiuksia on vaalennettu aiemminkin, mutta ilman BLONDME käsittelyä. Kun hiukset oli pesty ja kuivattu oli ne uskomattoman kiiltävät ja pehmeät. Aivan eri tuntuiset kuin ennen. Vaalennus siis ei ole aina haitaksi hiuksile, niinkuin moni kuvittelee.

Vaalennusprosessin aikana hiusrakenne saatttaa vaurioitua hiussidosten katkeamisen takia. Tästä johtuen hiusrakenne heikkenee ja hiukset katkeavat helpommin. Uusi teknologia on luotu suojaamaan hiuksia sisältäpäin. Se sisältää erittaiän tehokasta meripihkahappoa, joka tunkeutuu hiukseen hapettumisen aikana ja luo suojaavan kerroksen hiussidosten ympärille. Tämän ansiosta suurinosa sidoksista selviytyy vaalennusprosessista ja hius säilyttää vahvuutensa ja kimmoisuutensa. Ihana taas saada uusia työkaluja omaan työskentelyyn.

 

lue edellinen postaus: kuuluuko se sun tutkintoon?

-Umppu

5 kommenttia

 1. Milla kirjoitti:

  Olet kyllä ihan uskomattoman taitava kampaaja! Joskus hemmottelen itseäni ihan urakalla ja tulen sun kampaamoon täältä 500 km päästä 😀

 2. Manduca kirjoitti:

  Tässä just taas tuli harmitukseksi, että liian kaukana on tämä kampaamo minusta. Kävisin ♡!

 3. Nora kirjoitti:

  Näyttää upealta! Minulla on liukuväri tällä hetkellä, mutta blondikuume nosti juuri päätään. Ihania hiuksia ja tuo blondme kuulostaa tosi hyvältä! 🙂

  Nora / https://dreamerachiever.com

 4. Ninnukka kirjoitti:

  Onko tuollaisella vaalennuksella vaatimuksia siitä, mitä aineita on käytetty ennen ja oliko tuossa kuvatussa muutoksessa kaikki hiukset mallin omia vai toimiiko tämä pidennysten kanssa myös? Kuinka pitkät jonot teillä on kampaamoonne? Riittääkö jos varaa kuukautta ennen tarvetta?

  • primebody kirjoitti:

   Malilla on omat hiukset. Tottakai palvelussa katsotaan asiakkaan hiusten lähtökunto ja mitenkä haluttua lopputulosta lähdetään toteuttamaan. Ainut pidennyshius mitä ”saa” värjätä on virginhair b-longilta. Riippuu aina päivästä ja kellonajasta kuinka ruuhkautuneet ajat on

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.