Hae
Prime Life by Umppu

Kun ystävät vaihtuvat

Oon useasti miettinyt ihmisiä kenenkä ystäväpiiri vaihtuu tiuhaan tahtiin. Onhan se täysin normaalia että ystäviä välillä tulee ja menee. Siihen saattaa olla syynä muutto tai suuret muutokset elämässä. Kuitenkin aina mietin että mikä sielä taustalla on se todellinen syy siihen. Onko elämässä tapahtunut kenties joskus jotain mitä halutaan salailla näiltä uusilta ystäviltä ja katkeaako vanhat ihmissuhteet siinä vaiheessa, kun he ”tietävät liikaa”. Tunnen paljonkin tämänlaisia ihmisiä.

Mulla itselläni on niin vanhoja kuin uusiakin ystäviä. Ne vanhat ystävät on ihan ala-asteelta säilyneitä ja ne on usein sellaisia ihmisiä kenenkä kanssa juttu jatkuu siitä mihinkä se on viimeksi jäänyt. Heihin voi luottaa ja kertoa ne salaisuudet. Heiltä saa tukea ja apua kun sitä tarvitsee ja samalla tavoin samoja asioita voi antaa heille.

Oon paljonkin miettinyt omien ystävien merkitystä varsinkin nyt lähiaikoina, kun olen ollut useasti avun tarpeessa. Oon niin kiitollinen niistä ihmisistä ketkä on mun elämässä läsnä ja on valmiita auttamaan. Mun ei tarvitse selitellä sen kummemmin miksi, koska he ymmärtävät. He myös tietävät sen että multa voi myös aina pyytää apua ja autan aina mahdollisuuksien mukaan.

Varsinkin nyt olisin ollut niin monta kertaa pulassa ilman niitä todellisia ystäviäni. Olen niin kiitollinen siitä, että olen saanut lastenhoitoapua heiltä silloin kun olen sitä eniten tarvinnut ja tiedän että voin soittaa ja kysyä apua koska vaan. Mutta mitä on tapahtunut niille ihmisille keitä kuvittelit ystäviksesi, joille olet antanut, mutta et ole saanut heiltä mitään. Ystävyys on mulle yksi tärkeimpiä asioita ja tiedän että en ole nyt ollut itse se paras ystävä, mutta tiedän myös että voin sitä taas tulevaisuudessa joskus olla kunhan tilanne hieman rauhoittuu.

Mun ei tarvitse luokitella ystäviäni paremmuus järjestykseen, koska kaikilla on ne omat vahvuutensa ja täysin omat luonteensa. Joskus sitä kuitenkin miettii miksi joku ystävyys ns. kuoli ja kuivui pois. Ehkä ne eri elämäntilnateet, vaikken kyllä siihenkään jaksa uskoa. Ehkä toinen ei koe ystävyyttäsi niin tarpeelliseksi kuin ennen.

 

Meikki Nyx-cosmetics*

Elämässä ei aina kaikki mee niinkuin on suunnitellut ja joskus koetellaan ja kovaa. Onneks mulla on kuitenkin aina joku kenelle soittaa <3. Kello on nyt aamulla 6.00 ja oon taas nukkunut sen muutaman hassun tunnin yöllä. Vivian heräs yöllä 12 aikaan ja oli valveilla jostain syystä useita tunteja. Vihdoin kun se nukahti, niin vauva heräs syömään ja sitten nukuin sen muutaman tunnin. Nyt odotan, että talo tyhjenee ja pääsen taas nukkumaan.. Ihanaa kun on pääsiäinen ja saan mahdollisesti aikaa hieman ottaa univelkoja takaisin. Oon myös töissä pääsiäisenä ja pääsen hetkeksi kotoa pois vähän hengähtään.

Elämä ei oo aina sitä miltä näyttää. Kaikki asiat ei oo julkisia ja sekin tuo omaan elämiseen omia haasteita…

-Umppu

6 kommenttia

 1. Epsu kirjoitti:

  Tsemppiä!!

  Mikä tuote ja sävy sulla Nyxiltä huulilla (kaunis)?

 2. Manduca kirjoitti:

  Hei, mikä sävy tuo huulipuna on Nyx merkiltä? Tosi ihana ja hempeä, sopii hyvin päivämekkiin punan sävyksi ♡☆★.

 3. paula kirjoitti:

  Voi ei, mun tytöllä oli tuo yökukkumisvaihe samassa iässä. Se oli ihan kamalaa. Nukkumaan meno oli täyttä sirkusta ja yöt samoin. Hermot oli niiiiiiiin lopussa. Toivottavasti et joudu kokeen vielä sitäki.

  Toivon sulle jaksamista ja että saisit apua aina kun sitä tarvit! Valvotut yöt on täyttä helvettiä, ei sitä ymmärrä kukaan ennenku oikeasti kokee sen. (Itellä takana 3 vuotta katkonaisia öitä esikoisen ja vauvan kanssa)

 4. Lara/Kupla kirjoitti:

  Kirjoitit kyllä hyvin, ystävyydestä. Meikki on myös kaunis. Koita jaksaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.