Hae
Prime Life by Umppu

En olisi koskaan uskonut käyttäväni…

Huulipuna TÄÄLTÄ*

En olisi koskaan uskonut laittavani harmaata huulipunaa. Edelleen nuden rakastajana on välillä vaikea ylittää rajoja meikissä mihin on tottunut ja mikä on se tuttu ja turvallinen. Meikkaus on tietyllä tapaa taidetta ja sen voi osata kuka vaan käymättä ainuttakaan koulua, tai itse ajattelen niin. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa jotain tiettyä tekniikkaa, mitä tulisi noudattaa vaan meikkaus kehittyy kokoajan.

Sain testiin NYX-cosmetics* meikkejä joihin tein ihan ensipuraisun. Olen ollut tästä merkistä tietoinen jo kauan, mutta sitä ei ole ollut saatavilla ihan joka paikassa. Nyt se on kuitenkin tullut House of Brandonin valikoimiin ja on helposti tilattavissa netistä.

Kun meikkaa kasvoja pitää huomioida montakin eri seikkaa. Oma ihonväri on yksi tärkeimmistä. Moni käyttää kasvoilla aivan liian tummaa meikkipohjaa, jonka huomaa esimerkksi hyvin kampaajalla hiuksia pestessä. Itse jotenkin ajatelen, että se suurin itseruskettavien muoti on jo tietyllä tapaa mennyttä kasvoilla ja halutaan olla heleitä ja raikkaita.

Vaikka muuten iholla päivetys on kaunis niin kasvoilla se tekee usein hyvin tunkkaisen vaikutelman. Itse en kamalasti pidä meikatessa asiakkaita, jos kasvot on aivan oranssit ja pahimmassa tapauksessa ihoa ei ole puhdistettu, rasvattu tai hoidettu ja jokainen ihohuokonen täyttyy voiteesta, joka saa ihon näyttämään siltä että kasvot on täynnä mustapäitä.

Poskipunapaletti TÄÄLTÄ* Luomiväripaletti TÄÄLTÄ* Shimmerpaletti TÄÄLTÄ*

Olen aina vieroksunut omilla kasvoillani kaikkia harmaan sävyjä. Halusin tehdä suht kevyen silmämeikin käyttämällä alla olevasta paletista päävärinä vihertävänharmaata sävyä. Luomiväreissä oli todella runsas pigmentti, eikä ne varissut ollenkaan kasvoille niinkuin monet luomivärit tekevät. Tähän hyvänä apuna on se, että kun otat luomiväriä siveltimeen niin työstä väri käden kautta siveltimeen ja vältyt suurimmilta varistuksilta.

Kulmaluulle laitoin paletin vaaleinta sävyä, persikka hieman ripsien tyveen ja tummimmalla sävyllä korostin hieman ulkonurkkaa. Luomivärin levityksessä häivytys on myös todella tärkeää. Siihen kannattaa olla erillinen hieman paksumpi  (pudas)sivellin.

Ripsissä minulla ei ole mitään, koska pidän niissä volumeripsiä arjen helpottamikseksi.

 

Sitten päästään huuliin. Voihan harmaus <3. Vaikka tuntuu erilaiselta niin tykkään todella paljon. Harmaa on yksi kevään trendiväreistä huulissa. Nyxin huulituote on siihen aivan loistava valinta. Huulia ei tarvinnu rajata eikä tuote levinnyt. Kuivuneena tuntui että tuote pysyy eikä tarvitse pelätä, että se on hampaissa kiinni. Koen että oma silmienväri muuttu jopa vähän vihertävän harmaaksi tällä kokonaisuudella.  Testasin tähän meikkiin myös todella vaaleaa persikkapunaa, joka luo kasvoille kaunista hehkua, mutta ei ole liian silmiin pistävä.

Nyt on myös todella paljon meikeissä erilaisia shimmereitä. Valitsin tähän lähes oman ihon värisen kiillon, mitä käytin poskipäillä, kevyesti nenällä, ylähuulen päällä sekä otsalla. Tuotteesta on hieman haastava saada kuvaa, kun aurinko ei meillä joka päivä paista.

Uskallan siis suositella rohkeasti vaan testailemaan uusia värejä, koska ne saattaa yllättää tälläisenkin nou nou huulipuna ihmisen.

Nyxillä on paljon erilaisia paletteja myynnissä. Itse pidän enemmän sellaisista, koska se antaa enemmän mahdollisuuksia ja valinnan varaa käyttää tuotteita. Meikkaamista ei kannata ottaa liian vakavasti, koska se on tietyllä tapaa leikittelyä väreillä. Kokeilemalla oppii monia juttuja ja löytää ne omat suosikit ja joskus saattaa yllättyä. Itse seuraan jatkuvasti meikkivideoita, vaikka ne kyllä toistavat jo ehkä vähän liikaakin itseään.. mutta aina niistä jotain tarttuu.

NYX COSMETIC ON NYT TILATTAVISSA TÄÄLTÄ*

Lue edellinen postaus: blogaajia viilataan linssiin

-umppu

8 kommenttia

 1. Ikuisesti harmoninen harmaa kirjoitti:

  Joskus mietin asioilla olessani näenkö kaiken kuin täysin värisokea, harmaus arkielämässäni on saanut minut löytämään neutraalista väristä sävyjen ihanat pienet erot, joskus tunne on niin voimakas, että haluaisin hypätä harmaan savun viettelevästi kiemurtelevaan tuskaiseen tunteeseen, vapauden tuulen pehmeään virtaan, nauttimaan hetken painottomuuden keveydestä, mitäänsanomattoman värin katoavassa maailmassa ! :)))

 2. Outi Karita kirjoitti:

  Kaunis meikki ?
  Ite oon parin viime vuoden aikana oppinut ja jäänyt koukkuun huulipuniin. Ennen oli ne pari luottoväriä, eikä mitään kunnon punaista ja näyttävää, mutta nykyään käytän kyllä väriä!
  Nyt olen innostunut poskipunaan, mutta sen kanssa on vielä vähän harjoittelua ?

 3. Nanna kirjoitti:

  Todella kaunis meikki ja tuo meikkipohja on upea,kuulas! Niin haluaisin itsekin volyymiripset mutta en ole vielä uskaltautunut laittamaan. Omani omat mustat mutta lyhyet ja alaspäin taipuvat joten mahtaisikohan semmoiset itselläni edes miltään muulta kuin hassulta näyttää…?

 4. Tarppu kirjoitti:

  Näytätpä kauniilta tämän postauksen kuvissa! 🙂

 5. minea_ kirjoitti:

  Aivan ihana meikki!! ? Paitsi huuli”puna” ei iske omaan silmään ainakaan vielä, on kyllä tosi rohkea valinta. ? mutta sun silmät ja iho näyttävät upeilta!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.