Hae
Prime Life by Umppu

Ei city karhut van city kärryt

yhteistyössä Jollyroom

 

Kuinka sitä pienet ihmiset tarvitsevatkin niin paljon tavaraa? Me hankittiin, kun vauva syntyi tuplarattaa, mitkä on olleet aivan korvaamaton apu monessa eri tilanteessa. Se kuvitelma omassa mielessä, että Vivian kävelee äidin kädestä kiinni pitäen oli todellakin vain kuvitelmaa.. Kuitenkin huomattiin, että jotain puuttuu, nimittäin toiset vaunut/rattaat. Joskus kun on niitä hetkiä, että isommat lapset on vaikka viikonloppuna hoidossa, niin meillä ei ole tarjota heille mukaan mitään, koska itse tarvitsen vauvan kanssa aina vaunuja ulos nukuttaessa ja ylipäänsä liikkuessa. Saimme Jollyroomista sen puuttuvan palasen eli yhdistelmävaunut. Nämä käy sekä Vikelle että Vivianille.

Kuvissa on nyt vain vaunu osa käytössä, mutta samasta osasta muutamaa nappia painamalla näistä saa näppärästi myös rattaat. (laitan kuvia myöhemmin). Helppo ja nopea vaihtaa, kumpaa osaa haluaakin sitten käyttää. Kun sama koppa osa toimii molempiin, niin kotona ei tarvitse olla erillistä säilytystilaa esim vaunukopalle.  Pyörät on pumpattavat, mitkä tekee maastossa liikkumisen näppäräksi. Lastenvaunuja löydät laajan valikoiman Jollyroomin sivuilta.

 

Monet uusimmat vaunut muistuttavat ulkoisesti omasta mielestäni jotenkin ”ufoilta” ja pelkään että ne kaatuvat ensimäisessä tuulessa. Nämä tuntuu todella tukevilta, mutta ei kuitenkaan liian raskailta.

Näissä yhdistelmissä on jopa kaksi tavaratilaa missä on  kiinnitettävät kannet, mikä suojaa tavaroita varsinkin tälläisellä kelillä kurasta. Työntöaisan korkeus on säädettävissä yhden napin painalluksella. Se myös kääntyy puolelta toiselle, jolloinka vaunuosaa käytettäessä lapsi voi olla työntäjään päin ja taas rattaita käytettäessa lapsi voi olla kasvot menosuuntaan päin. Lisää yhdistelmistä voit lukea täsmätietoa nettisivuilta.

Yhdistelmissä on myös irroitettava turvakaari. Ilmat on alkanut mukavasti lämmetä ja ainakin itse koen, että paksut untuvapussit on ihan liikaa vaunuissa. Me saimme rattaiden mukana kevytlämpöpussin mikä näillä ilmoilla suojaa tuulelta, mutta vauvalla ei ole liian kuuma.  Tätä voi käyttää jopa kesällä, eikä lasta tarvitse fyllätä. Näillä keleillä riittää fleecehaalari ja pussukka oikein mainiosti.

 

 

Kopassa on avattava vetoketju, mikä toimii lämpimällä ilmalla hyvin tuuletusaukkona. Nämä on ensimäiset vaunut, missä on työtöaisassa mukana jarru. Vaunut on todella helppo kasata, kun irroittaa kopan ja painaa yhtä nappia keskeltä saa ne hyvinkin pieneen tilaan. Meidän tuplat kun ei mahdu todellakaan kaikkiin autoihin.

Itse arvostan näppäryyttä ja helposti kasattavuutta. Hyvä työntötuntuma on myös todella tärkeä. Näillä ei kyllä designilla pääse häpeämään ja sopii varmasti nisoimmillekkin sisustajille ;).

 

Vikke nukkui oikein mukavat kolmen tunnin päiväunet testi kerralla ja äiti sai hieman omaa aikaa (lue aikaa siivota). Laitoin vielä vaunuihin unien ajaksi hyönteisverkon, sillä meillä täällä maalla on paljon elukoita. On harvinaista jos et nää jänistä takapihalla puhumattakaan oravista, joita takapihan metsä vilisee.

lue edellinen postaus:ketä sitä äänestäis?

-Umppu

10 kommenttia

 1. Marina kirjoitti:

  Sulla on tosi ihanan heleä meikki! Olisiko sulla kiinnostusta tehdä meikkipostausta, opastaa mitä pitää ottaa huomioon ja mitkä on yleisimmät virheet meikatessa. Olisi kiva lukea sun ”meikkiopas”, kun sulla selvästi on taitoa meikkaamiseen. Kivaa kevättä! 🙂

 2. Sussu kirjoitti:

  Samaa olin tulossa sanomaan kuin ylempänä, tosi kaunis ja heleä meikki!☺ näytät todella nuorelta ja hyvin nukkuneelta, (vaikka tiedän ettet varmasti nuku pitkiä öitä lasten vuoksi)!☺

 3. Niina kirjoitti:

  Mitä huulipunaa sinulla on? Sopii ihan mielettömän hyvin! Näytät kauniilta 🙂

 4. Olivia kirjoitti:

  Vai maalla 😀 voi kun pääsisitkin käymään oikeasti maalla <3
  Eikä jänis tai oravakaan sinne vaunuun mene, jos se hyönteisverkko siihen liittyi.
  Enkä nyt tarkoita pahalla ollenkaan 🙂 mukava blogi lukea.

  • Olivia kirjoitti:

   Tarkoitin kun kirjoitit hyönteissuojasta, kun täällä ”maalla” on oravia ja jäniksiä… ps. otsikossa lukee ei city kahrut van kärryt (jos haluat korjata)

 5. Elisa kirjoitti:

  Minkä merkkiset ja hintaiset postauksen vaunut ovat? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.