Hae
Prime Life by Umppu

Darra

Ai että mikä viikonloppu.. Lauantaina oltiin juhlimassa mun synttäreitä ja en oikeesti edes muista koksa viimeksi olen ollut oikeesti juhlimassa. Oli aivan super hyvä veto ottaa hotelli, minne menin jo todella hyvissä ajoin päivällä. Kävin heti huoneeseen päästyäni porekylvyssä ja siitä menin suoraan nukkuun. Sain nukuttua hyvät päikkärit, kunnes mun seuralainen saapui. Oltiin siis Emman kanssa samassa huoneessa. Siinä ihanasti ja rauhassa laitettiin itsemme juhlakuntoon. Huone oli normaalia hieman isompi ja likat tulikin siinä piipahtaan ennen kun mentiin syömään.

Mää tykkään siitä kun saa nähdä kavereita ja sillai vielä että voi keskustella rauhassa ja kuunnella kuulumisia. Meitä oli reilu 10 henkee. Siitä sitten ilta jatkui yön pikkutunneille asti. Mulla ainakin oli ihan sairaan hauskaa.. Voi olla että meni vähän yli, mutta mitä sitten. haluan kiittää kaikkia juhlissa olleita.

Kuitenkin se fiilis kun herään aamulla siinä 11 aikaan… Vaatteet päällä ja avaat silmät. Se jyskyttävä päänsärky ja joku piru mun sisällä huutaa (paska äiti, paska äiti, paska äiti) ja särkylääkettä. Oon aina ollut sitä mieltä että alkoholi on todella masentava aine. Vaikka mitään sen kummempaa ei olisi tapahtunut, niin se aivan järkyttävä morkkis ja huono olo on kamalaa. Tässä onkin jo syitä ihan tarpeeksi miksi en juurikaan käy koskaan missään. En voi käsittää kenenkä psyyke kestää juhlimista joka viikonloppu. Tai no jos ei tuu sitä henkistä pahaaoloa..

Mulla oli aamulla niin hutera olo että soitin mun kaverille että voiko se ajaa meidän auton meille. En halunnut ottaa mitään riskiä ja muutenkaan olo ei ollut mikään paras mahdollinen. Siitä sitten lähdettiin kotiinpäin ilman sitä mielessä kuviteltua aamupalaa, koska nukuttiin onnemme ohi..

Koko sunnuntain oli todella heikko olo, mutta sain nukuttua kahdetkin päikkärit. Nyt on jo maanantai ja edelleen tuntuu että en ole ihan täysissä voimissa. Lähinnä tässä mietin sitä, että jos yhden illan haluat pitää hauskaa ja sen hinta on 2 päivää heikko olo niin onko se sen arvoista? No seuraavaks varmaan juhlin niitä omia 40-vuotis juhlia ja niihin on vielä monta vuotta aikaa. Silti mikä oli parasta oli päästä kotiin lasten luo. Kun hetken on pois niin auttaa aina ymmärtämään asioita eri kantilta. Ne iloiset pikku ihmiset oli äitiä vastassa <3.

Mä sain juusolta lahjaksi Tallinan matkan ja mennään varmasti kaksin sinne tässä joku viikonloppu. Sielä sitten totaali rentoutumista hyvän ruoan äärellä <3.

Edellinen postaus: 4 nopeinta kuukautta elämässäni

-Umppu

2 kommenttia

  1. Westend Mum kirjoitti:

    Voi ei… Vanhuus ei tule yksin 😉
    http://westendmum.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.