Hae
Prime Life by Umppu

Maitovaara!

 

Kuvan asu House of Brandon housut TÄÄLTÄ* paita TÄÄLTÄ*

Jaahas se on lauantai ja ”bile” päivä. En muista koska olisi pukenut edes hieman jotain juhlavampaa päälle ja nyt se sitten iski… VAATEKRIISI. On sitä naisella vaan monta ongelmaa…  Aikoinaan kun sitä lähti jonnekkin niin sitä suunnitteli jo hyvissä ajoin asukokonaisuuden. Nykyään sitä kiskaisee narulta ensimäiset puhteet päälle ja lähteissä koittaa katsoa ettei vaatteissa ole kamalasti räkää, oksennusta, ruokaa tai jotain muuta tahraa. Ensinnäkin mun pitää miettiä millaiset vaatteet laitan. Osa vaatteista ei vielä istu ollenkaa ja en voi liikkua enää minnekkään liian epämukavissa asuissa.  Mun pitää miettiä etukäteen  sitä, että vaikka kuinka olisin tyhjentänyt tissit ennen lähtöä turpoaa ne todennäköisesti kaksikertaisiksi iltaa kohden ja kun imetän vaan toisella rinnalla niin ne ovat vielä huomattavasti eriparia. Mitään kovinkaan avoinaista kaula-aukkoa ei kiitos, eikä myöskään kovin muotoja myötäilevää.

 

Tämä asu mitä testasin on tavallaan todella ihana, mutta noi munkit näyttää kamalalta. Myöskin maito voi alkaa tulemaan paidan läpi :). Ei siis missään nimessä vaaleaa vaatetta. Eli tämä asukokonaisuus ei voi tänään mennä jatkoon valitettavasti. Mietin että voinko ylipäänsä pukea muita kun noita susirumia imetysliivejä päälleni, jos tissit tursahtaa vanhoista liiveistä yli. mietin myös, että jos ilta jatkuu baariin asti niin joudunko ottamaan narikkaan sen rintapumpun, vai käynkö välillä hotellissa tyhjentämässä.. Mitäs sitten jos innostun tanssiin, niin hakkaako mun tissit mua leukaan vai pitääkö mun teipata ne jotenkin ympäri ettei ne heilu? En halua missään nimessä sellaista utare efektiä. ”hölökyn kölkyn”.

Ei tätä äitinä oloa ole helpoksi tehty missään suhteessa. Ainut mitä ei pukeutumisessa tarvitse nyt meittiä on se, että millä paidalla on helppo imettää.. Mua naurattaa tää koko postaus ja mietin että on mullakin jumaliste ongelmat.

Odotan ihan hirveesti sitä että nään mun ystävät ja KYLLÄ ilman lapsia. Kukaan ei keskeytä ja saan hetken vaan istua paikoillani. Mun ei tarvi lässyttää eikä laulaa, ei vaihtaa vaippoja ja saan syödä pitkästä aikaa jopa lämmintä ruokaa ja ihan kahdella kädellä. Nää on asioita mitä monikaan ei tule ajatelleeksi, mutta on kotiäidille suuri nautinto. Oon niin fiiliksissä siitä hotellista, että saan jopa laittautua ihan rauhassa niin, ettei kukaan roiku mun jalassa kiinni ja mun ei tarvi olla ahtautuneena meidän sairaan pieneen vessaan koko perheen kanssa. Voin samalla siemailla lasin viiniä ja kuunnella musiikkia enkä lastenlauluja.

Voin oikasta hieman jos väsyttää ja mun päälle ei tuu kukaan hyppiin. Kukaan ei revi mua ripsistä eikä töki mua sormella silmään. Mun päälle ei lennä yksikään pallo ja mää en astu vahingossakaan yhteenkään leegoon paljailla varpailla. Mun ei tarvi vuorokauteen olla fyysisesti kontaktissa kenenkään kanssa ja saan olla vain minä. Saan rauhaa ja ehkä aikaa hieman ajatella kaikkia tulevaisuuden asioita tai jos vaan huvittaa olla niin saan olla.

Mun ei tarvi miettiä koska menen suihkuun tai nukkuun tai miettiä sen kummemmin aikatauluja ja saan nukkua yhden kokonaisen yön <3.

Mää toivon, että meillä tulee hauska ilta ja ihanaa kun ei ole sen kummempia suunnitelmia. Jos mua huvittaa mennä ajoissa nukkuun niin voin mennä ja kun siihen kerrankin on tilaisuus niin se on aika houkutteleva… Ja sitten se aamupala.. jos heittäydyn ihan villiks niin tilaan senkin huoneeseen :).

Tänään mää virallisesti täytän 34, vaikka onkin aprillipäivä niin se on totta. On ihanaa olla 34 vuotias ja aikuinen.

Shoppaile Elloksella*

25% alennusta* tilauksestasi myös merkkituotteista ja huonekaluista! 
Alennus vähennetään kassalla.Voimassaoloaika  04. huhtikuu 2017
*Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 
Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita. Alennus on voimassa niin 
kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 4.4.2017 asti. Alennusta 
ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, 
ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja 
-tarvikkeisiin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, Vagabond, Ugg, Kavat, 
Odd Molly Home tai Spanx.

Shoppaile TÄÄLTÄ*

Lue edellinen postaus: Voita liput superparkkiin

-umppu

12 kommenttia

 1. Riikka kirjoitti:

  Milffi 🙂

  Ihanaa iltaa, oot todella sen anssainnut!

 2. Faijahommia kirjoitti:

  Haha! 😀
  Mutsiongelmia 🙂

  https://faijahommia.fi/

 3. Nelli kirjoitti:

  Paljon onnea Umppu ? Sun blogi on ihan paras❤

 4. Siiri Kiviharju kirjoitti:

  Hyvältä näyttää! Ei heti uskoisi, että kolmen lapsen äiti poseeraa näissä kuvissa! 🙂

 5. Siiri Kiviharju kirjoitti:

  Ja paljon ONNEA! 🙂

 6. Nipsu kirjoitti:

  Heei mikä koko siulla on tuossa peplumissa? ?Pakko tilata itsellekkin!! Aivan ihana ?

 7. Kajsa kirjoitti:

  Päivän naurut??
  Onnea,ihana sinä❤

 8. Maria kirjoitti:

  Onnea! Ja kiitos hymystä jonka sait mun kasvoille vaikeasta elämäntilanteesta huolimatta.:)

 9. Hanna kirjoitti:

  Toi peplum paita on kyl niin ihana ?
  Ite nyt vaan mietin et musta vai valkonen, harvemmin sitä valkosta ite laittaa päälleen vaikea valinta. Onnea, oot niin ansainnut vapaapäivän.

 10. Maaria kirjoitti:

  Mulla ollut jo pitkään toi toppi mustana. Muuten identtinen täysin, mutta mun niskakiinnitys on napeilla. Nappien alle jää paljasta pintaa pieni läikkä. Toi nauhaversio on avoimempi selästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.