Hae
Prime Life by Umppu

Voita liput superparkkiin

Me oltiin eilen lasten kanssa SuperParkissa. SP on rakennettu vanhan delfinaarion tiloihin Särkänniemen viereen. Sieltä löytyy mielenkiintoisia liikunnallisia virikkeitä niin aikuisille, kuin ihan pienillekkin. Vivian oli aivan into piukeena ja ensimäisenä paino lasten (alle 7-v) alueella hyppypaikalta päälteen sinne pehmusteisiin ja perästä kuului vaan APUA. Oon aina kuvitellut, että sieltä pääsee helposti pois ja katsellut kun lapset sieltä tulee, mutta kun itse sinne rojahdin niin en meinannut päästä pois millään.

Ihan pienille lapsille on myös oma alue, minkä vieressä on lastenhoitohuone. Siinä me Vietettiin ihan pienten kanssa aikaa. Vivian on kyllä siitä hauska kun se on aina ihan fiiliksissä joka asiasta. SuperParkissa isommalla puolella löytyy vaikka mitä. On tramppoja, erilaisia pelejä, parkour rataa yms. Alakerrassa on ranpit minne voi mennä omalla potkulaudalla. Kaikkea siis löytyy.

Isommat pojat paahtaa aina hiki päässä menee ja niitä ei juurikaan näy. On kuulemma niin kivaa ettei edes juomassa ehdi käymään. Meille sattui onneksi suht rauhallinen hetki, koska mulla oli mukana kaikki lapset ja vaunut. Viimekerralla kun oltiin niin paikka oli todella täynnä ja esimerkiksi silloin Vivianin kanssa meno olisi ollut jopa hieman mahdotonta. Vaikka sisällä ei saa juosta niin tiedättehän te lapset kun ne innostuu. Vivian olisi jäänyt muiden jalkoihin.

Tämä on loistava paikka sanotaanko 4-v ylöspäin ja toki pienemmätkin viihtyy heille tarkoitetuilla alueilla. Musta on hyvä että lapsille on lisätty erilaisia liikunnallisia paikkoja. Tämä on sata kertaa kehittävämpää kun pelaaminen. On tehty tutkimuksia missä on todettu, että lapset liikkuvat nykypäivänä todella vähän, jotenka liputan näille paikoille ehdottomasti.

Teillä on nyt mahdollisuus voittaa 2 lippua SuperParkkiin (arvo 38e). Kommentoi kommenttikentään miksi sinun pitäisi voittaa ja olet mukana arvonnassa. Liput arvotaan Sunnuntaina 2.4! muistathan kommentoida omalla s-postilla. Tilaa offerilla uutiskirje TÄSTÄ* niin saat ajankohtaiset tarjoukset suoraan s-postiin

Offerilla on myös huippu tarjous, missä saa liput SuperParkkiin huokeeseen hintaan tarjous löytyy TÄÄLTÄ* Liput kahdelle -34% ja neljälle -41%. (alle 4-v maksuton)

SP on varmasti yksi seuraava todella varteenotettava synttäreiden viettopaikka.

Se mistä tulee huikea plussa oli SuperParkin ravintola. Toki lapsille löytyy sitä normi hodari settiä, mutta esimerkiksi itselleni tilasin Halloum salaatin mikä oli oikein jees. Jos siis äiti tai isä ei niin välitä mennä hyppiin ja lapset on sen ikäisiä että ne voi jättää keskenään niin en pidä pahana ollenkaan istahtaa rauhassa lounaalle ja samalla voi vaikka tehdä läppärillä töitä.

Paikka on muutenkin kaikinpuolin todella siisti, mihinkä itse kiinnitän aina huomioo. Suosittelen tätä paikkaa lämpimästi

Lue edellinen postaus: pikkuhiljaa uskallan enemmän

-Umppu

64 kommenttia

 1. Henna P kirjoitti:

  Mulla on kolme poikaa (8v, 5v ja 5kk) niin ei varmaan tarvii perustella enempää! ? Kiitos blogista ja vertaistuesta vauvavuoden varrella ?

 2. Lovisa kirjoitti:

  Veisin kaksi nuorinta lasta (10- ja 12-v) lipuilla vielä superparkkiin, koska varmaan melko pian hw eivät enää suostu lähtemään. 🙂

 3. Melanie Blez kirjoitti:

  Meidän kohta 8v ja 11v pojat olis super onnellisia, tykkäävät tosi paljon noista puistoista ja meillä ei täällä päin ole, niin voisi tehdä jonkun reissun sitten ja yllättää pojat. Nyt kun olen vielä kotona 1v neidin kanssa ?

 4. Katja kirjoitti:

  Olis ihanaa yllättää siskon lapset lipuilla. Eivät oo koskaan käyneet tällasissa sisäleikkipuistoissa ja voin vaan kuvitella sitä nautintoa ku pääsis purkamaan kunnolla energiaa ?

 5. Maarit kirjoitti:

  Meidän perhe ei ole vielä käynyt Super Parkissa 😀 5v, 9v ja 12v lapset olisivat innoissaan jos tuonne pääsisivät!

 6. katja liikanen kirjoitti:

  Lapset 1,7 ja 9. Itse hoitovapaalla,mies lähti opiskelemaan ja rahaa tietty nyt niukasti. Isommat lapset repeis riemusta kun pääsisin heidän kanssaan kolmistaan sinne.

 7. Hanna kirjoitti:

  Moikka!
  Veisin rakkaan mieheni viettämään mun kanssa kaksin ihanaa päivää ja laatuaikaa, päästäs pitämään hauskaa! Viime kerrasta on liiiian pitkä aika<3 Lapsi jäisi kummien kanssa kotiin:)

 8. Maija kirjoitti:

  Täällä arki neljän alle kouluikäsen kanssa on melko hektistä. Vertaistukea oon saanu paljo tästä blogissa ja huippua olis viedä vielä lapsetkin nauttimaan menosta ja meinigistä superparkissa! 🙂 Arki todellakin kaatuu aika ajoin niskaan ja pahasti.

 9. M kirjoitti:

  Opiskelijana ei kauheasti ole ylimääräistä, mutta haluaisin yllättää sisarukset ja viettää yhteistä aikaa 🙂

 10. Kummitäti kirjoitti:

  Kummipoikani on todella vilkas, ja tarvii päivittäin liikuntaa missä pääsee purkamaan itseään. Hänen vanhenpansa ovat eronneet ja molemmille vanhemmille syntymässä uudet lapset, eli vähemmälle huomiolle jää tulevaisuudessa kun vauva vie aika paljon aikaa alussa. Olisi hienoa jos hän saisi nämä liput niin pääsisi puhaamaan isän, tai äitin tai isovanhempien kanssa superparkkiin ja saisi itselleen omaa aikaa läheisten kanssa vauva arjen keskellä.

 11. Mia kirjoitti:

  Olisi ihanaa päästä viettämään koko perheen yhteistä aikaa, se on arjen pyörteissä vähissä ja päästä lasten kanssa yhdessä nauttimaan liikunnasta. Superpark on vielä näkemättä 🙂

 12. Sunshine kirjoitti:

  Meidän neljälle lapselle (11v, 8v, 5v ja 2 v) tuollaiset sisäleikkipaikat ovat aika harvinaista herkkua, mm. koska niitä ei oman kylän lähellä sijaitse. Lähtisimme siis lippujen kera päiväretkelle kaupunkiin.

  Liput olisivat sopivasti myös synttärilahja itselle. Hauska sattuma, sillä minäkin täytän huomenna aprillipäivänä 34v!

  Kiitos vielä blogistasi, Umppu! Useamman vuoden sitä olen lueskellut ja vertaistukea saanut. Kaikkea hyvää teidän perheelle!

 13. Sanna kirjoitti:

  Eihän täällä kotona mistään muusta puhutakaan kuin että Koska mennään SuperParkkiin ?

 14. Jannika jokinen kirjoitti:

  Olisi ihana päästä viettämään kummipojan kanssa laatuaikaa (4.5v)

 15. Minskuliina kirjoitti:

  Meillä liput tulisi tarpeeseen. Kotona ollessa lapsen kanssa olisi mukava viedä pikkuinen jonnekin kivaan paikkaan. Mukaan pääsisi Helsingissä asuva kummityttö 🙂

 16. Ansku kirjoitti:

  Itse en ole koskaan käynyt super parkissa ja veisin mielelläni 11v veljeni sinne 😀

 17. Merja kirjoitti:

  Lapseni ovat 2- ja 3-luokkalaisia. He eivät ole koskaan käyneet, ja tuo olisi juuri sopiva heidän ikäisilleen! Lähtisimme toki koko perheella menoon mukaan =)

 18. Tiina kirjoitti:

  Meinattiin mennä Super Parkiin viime lauantaina, mutta jalan loukkaaminen perui suunnitelmat. Liput piristäisi sairaslomalaista, ja olisi kiva mennä Super Parkiin heti kun jalka paranee! 🙂

 19. Hanna kirjoitti:

  Meillä 4- ja 9-vuotiaat nauttisivat tälläisestä paikasta varmasti! ?

 20. Sara kirjoitti:

  Tarttisin kivan loma- ja liikuntapäivän miehen kanssa!

 21. hande kirjoitti:

  Meillä tytöt 3kpl nauttisivat kyllä tällaisesta yllätyksestä.

 22. Anu kirjoitti:

  Veisin mun pian 9v tytön tuonne viettämään äiti-tytär aikaa. Yhteistä aikaa on muuten vaikeaa löytää kun kotoa löytyy huomiota paljon vaativa reilu 1v. Tätä yhteinen tekeminen olisi varmasti huippua molemmille 🙂

 23. Jaana kirjoitti:

  Ei olla vielä lasten kanssa käyty, energiset tytöt pitäisivät varmasti

 24. Laura kirjoitti:

  En ole raask7nut lasten kanssa mennä, vaikka kiinnostaisi.

  • Inga Jaskola kirjoitti:

   Minun energiset 8v ja 3v tytlt tykkäisi. Harni että aina ollut itselle turhan kallis paikka. Olisu ihana yllätys

 25. Marina kirjoitti:

  Mun pitäis voittaa liput, kun lapset 3-v ja vajaa 2-v omaavat energiaa vaikka muille jakaa! Mahtavaa olis päästä tutustumaan tuonne 🙂

 26. Julia kirjoitti:

  Oon ollut ”huono” kummitäti kun en oo ehtiny viettää paljoo aikaa kummipoikani kanssa (kotona saman ikäinen poika kuin teidän Vikke, hieman sarkasmia siis..). Mutta nyt kun pystyy jo omasta vauvasta keskittyy myös muihin rakkaisiin, niin veisin maailman ihanimman ja hassuimman kummipoikani viettämään kummitätipäivää Superparkkiin! 🙂 <3

 27. Jenna kirjoitti:

  Emme ole käyneet koskaan Superparkissa. 5- ja 8-vuotiaat lapset tykkäisivät varmasti.

 28. J kirjoitti:

  Tänne postilaatikkoon jos liput kolahtaisivat niin niillä veisin siskoni ja hänen lapsensa (4v ja 1v) purkamaan heidän kauhean määrän energiaansa superparkkiin.
  Olisi mukava yllättää heidät, ilman mitään sen kummempia selityksiä 🙂

 29. Kia kirjoitti:

  Mä ehkä superparkki-lippujen avulla uskaltaisin pyytää yhtä mukavaa miestä sinne viettämään aikaa kanssani.. =)

 30. anna s. kirjoitti:

  Veisin oman poikani. Hän ei ole vielä käynyt SuperParkissa, joten olisi varmasti hänen mielestä mukavaa 🙂

 31. Anna kirjoitti:

  Lapset ovat sairastaneet noron ja influenssan alkuvuoden aikana ja nyt aletaan oleen terveitä. Mikäs sen kivempaa olis kuin päästä super parkkiin kun vihdoinkin ollaan terveitä!! ?

 32. Jonnu kirjoitti:

  4lapsen kanssa olisi hienoa päästä käymään 1tyttö ja 3 poikaa pitäisivät varmasti touhukkaasta päivästä, kun kotonakin tuntuu virtaa riittävän. Tänäänkin laskettiin patjalla rappusista ??

 33. Carita N. kirjoitti:

  En ole ikinä käynyt superparkissa vaikka niistä on paljon puheita kuullut. Veisin kummipojan ja hänen kaksoisveljensä pitämään kivan päivän ☺ samalla äiti ja isäkin saisivat vähän vapaata ?

 34. Laura kirjoitti:

  Veisin rakkaan ystäväni ja hänen kaksi vanhinta lastaan sinne. Sillä välin kun lapset nauttivat olostaan leikkien, niin voisin jutella vaikkapa oikein kunnolla kahvin ääressä että mitä hänelle kuuluu. <3 lapset tykkäisivät paikasta varmasti 🙂

 35. Tanja kirjoitti:

  Tulispa kerrankin lähdettyä maalta suureen kaupunkiin. Meidän lapset kyllä tykkäisivät, ehkä äitikin vähän. Voisimme käydä syömässä leikkimisen ja peuhaamisen lisäksi. Täydellinen päivä.

 36. nana kirjoitti:

  oispa kiva lähteä lasten kans testaan tuo paikka!

 37. Vikke kirjoitti:

  Ei olla ehditty vielä käymään siellä ja olisi ihanaa viettää hauska päivä koko perheen kanssa kiireisen kevään keskellä 🙂

 38. Anne kirjoitti:

  Asutaan vähän syrjemmässä, eikä mm. sen vuoksi tule usein lähdettyä minnekään….
  Tulisipa nyt lähdettyä pitkästä aikaa pitämään hauskaa vain lasten ehdoilla (6-v. ja 9-v). Tämä olisi varmasti enemmän kuin mieluinen yllätys! ?

 39. Milja kirjoitti:

  Lähtisin mun pikkuveljen kanssa viettämään laatuaikaa <3

 40. Iida kirjoitti:

  Veisin 9v kummipoikani Superparkiin ja samalla saisin viettää hänen kanssaan laatuaikaa! 🙂

  • Suvi Viitaniemi kirjoitti:

   Veisin oman esikois poikani sillä, vauvan 2,5kk syntymän jälkeen emme ole vielä puuhanneet yhdessä näin mukavaa. Saisi esikoiseni täysin äidin huomion pitkästä aikaa. Olisi ihan huippua!

 41. Elsa kirjoitti:

  Antaisin liput miehelle että voi mennä lapsen kanssa niin minä voin jäädä yksin kotiin ? siis olishan tiestysti ihana itekin käydä katsomassa minkälainen paikka on, mutta ensin näin!!

 42. Aija kirjoitti:

  Kummitytön 9v haluisin ilahduttaa viemällä Superparkiin. Pienen lapset huolet unohtuisivat tuolla aivan varmasti 🙂 Asun itse 700km päässä hänestä, niin nykyään aikaa ehditään viettää aivan liian harvoin. Kiitos muuten ihanan aidosta blogista, tykkään todella paljon! 🙂

 43. hilkka kirjoitti:

  Voisin vielä kummipoikani 🙂 Hän on sellainen temppuilija!

 44. Siinatar kirjoitti:

  Veisin lapseni tutustumaan tähän kivaan paikkaan =). Mukaan arvontaan!

 45. Marianne kirjoitti:

  Veisin kummipoikani sinne pomppimaan ja riehumaan. Parhaimman ilon saisin nähdessäni toisen riemun ja yllätyksenä. Vaikea keksiä välillä jotain uutta puuhaa ja ilmaiset loput opiskelijatalouteen olisi tervetulleet mahdollistamaan lapselle (ja vähän aikuisellekkin) hauskaa aikaa!

  Kiitos aidoista ja rehellisistä kirjoituksista blogissasi!

 46. Emma kirjoitti:

  Veisin ystävän lapset 🙂

 47. Pauliina kirjoitti:

  Opiskelijana ja 9v pojan äitipuolena ois kiva välillä ilahduttaa poikaa ja viedä hänet superparkkiin? budjetti ei vaan ikinä anna periks?

 48. Ella kirjoitti:

  Meintäis synttärien kunniaks kavereitten kans riehumaan!:D

 49. Tiina35 kirjoitti:

  Ollaan tulossa pitkästä aikaa mummolaan Tampereelle ja olisipa kyllä kiva käydä testaamassa tuo SuperPark juuri tuolloin mummolareissulla 5 vuotta täyttävän pojan kanssa ?

 50. Ilopilleri kirjoitti:

  Tämä mahdollistaisi kivaa yhteistä tekemistä kummilapsen kanssa. (:<3

 51. Jane kirjoitti:

  Pienet lapsoset olisivat superinnoissaan!<3

 52. Henkka kirjoitti:

  Tämä tulis ihan täydelliseen saumaan, kun ollaan haaveiltu pienestä parisuhdelomasta tuon rakkaan miehen kanssa! Kolmeen vuoteen ei olla kaksin käyty missään, kun kaksi lasta syntynyt lyhyellä välillä ja tukiverkosto kaukana. Vaikka meillä arki sujuukin, niin kahden pienen kanssa univelkoineen se on rankkaa ja Tulis todella tarpeeseen päästä viettämään aikaa hetkeksi ilam isän ja äidin rooleja! Ja niin kauan kun mies opiskelee ja itse hoidan lapsia kotona, ei mikään lomareissu ole edes vaihtoehto…

 53. mamma kirjoitti:

  Superparkin liput olisivat meille pieni lottovoitto. Perheessä 5 alle kouluikäistä lasta ja rahaa maksaa lippuja ei kaikille ole. Itse sinnittelen yrittäjänä joten äitiyslomia ja varsinkaan äitiysrahoja ei ole… kuten tiedät! Vanhimmalla lapsella on neurologisia vaikeuksia, ja avun ja kuntoutuksen saamiseksi olen taistellut ja itkenyt itseni uuvuksiin. Lapsemme tarvitsisivat kipeästi yhden retkipäivän. Yhden päivän, jolloin saisimme kaikki nauraa ja unohtaa huolet hetkeksi.

 54. Ulla kirjoitti:

  2murrosiän kynnyksellä olevaa poikaa laittaisin mieluummin purkamaan tuota energiaansa liikkumiseen kun tyhjänpäiväiseen kylillä kavereiden kanssa notkumiseen..!

 55. Ninna kirjoitti:

  Minulla on 2kummityttöä jonka kanssa vietän todella vähän aikaa ja heidän perheellä on raha-huolia työttömyyden takia. Haluaisin suosia heille riehakkaan päivän ja liikunnan iloa koska eivät harrasta sitä.

 56. Milla kirjoitti:

  Olen kuullut paikasta niin paljon hyvää mutta varaa ei ole maksaa. Menisin tyttären kanssa.

 57. Eve kirjoitti:

  Olen äitipuoli ja olisi kiva mennä viettämään pojan kanssa kahdenkeskistä aikaa! Saisin hänet tabletin äärestä liikkumaan ja ehkä itsekin innostun! 🙂

 58. hriika kirjoitti:

  Voi ei kun missasin. Yh-opiskelijana ois ollu nappipalkinto mun kahdelle Vivianin luontoiselle tyttärelle 🙂

 59. typy kirjoitti:

  voisin viedä kummityttöni sinne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.