Hae
Prime Life by Umppu

Pikkuhiljaa uskallan enemmän

 

Kun sitä on koko elämäsä elänyt huulilla nudesävyillä, niin muodin muuttuessa pikkuhiljaa uskallan itsekkin kokeilla näitä uusia juttuja. Teen työssäni paljon kuvauksia ja olen ehkä niissäkin ollut hieman varovainen aina erilaisten huulituotteiden kanssa. Olen kumonnut päässäni ajatusta punainen huulipuna ei sovi kenellekkään :).

Multa on usein kysytty onko mun huulia muotoiltu ja vastaus siihen on että kyllä on. Olen jo kauan ollut Diamond Clinikin asiakas ja sielä minua on palvellut Mirja Halonen. Syy miksi olen niitä lähtenyt muotoilemaan on se, että nuorempana mua on kiusattu siitä, kun mulla näkyi aina hymyilessä ikenet. Ei hampaita ollenkaan vaan ikenet. Sellaisiin huuliin on myös todella hankala laittaa mitään sävyä, koska huuli hymyillessä menee suun sisään. En myöskään pitänyt niistä itse koskaan ja jos asialle voi jotain tehdä niin miksi ei tee. Nykyään voi tehdä vaikka minkälaisia kevyttoimenpiteitä, millä saa huomaamattomia, mutta itselle merkityksellisiä asioita aikaan.

Kasvoihini tehtiin viikko sitten laserhoito. Näissä kuvissa ihossani on vielä pientä rupea, mutta niitä ei ole mitenkään käsitelty ja jos luitte aiemman postaukseni ihon Laserhoidosta niin tässä näkyy jo todella hyvin tuloksia. Postauksen voit lukea täältä

Kuvan toppi TÄÄLTÄ*

Tällä kertaa mulla oli testissä lip contour paletti*. Se mikä tässä oli mulle uusi juttu oli huulten primeri. Huomasin tossa yks päivä, kun mulla oli töissä punaista huulipunaa, niin se valitettavasti alkaa hieman jo pakenemaan juonteisiin. Toki tuote oli paljon kevyempi, kun tämä. Talviaikaan meillä iho tarvii aina ekstra kosteutusta ja samoin ainakin mulla huulet. Olen huomannut värillisiä punia käyttäessä, että vaikka kuinka hinkkaan niitä pois niin huuliin jää edelleen väriä.

Aloitin tämän huulimeikin nimenomaan tällä primerilla ja puna lähti meikkiä poistaessa todella helposti pois. Paletissa on myös highlihgter, millä saa huuleen luotua valo/varjo efektiä. Otin testattavaksi kaikista tummimman sävyn, mitä normaalisti en koskaan laittaisi huulilleni. (huomaathan, että huuleni on todella kuivat edelleen ja niissä on muutama pieni kuiva kohta)

Joku myös kommentoi, että näytän paljon freshimmältä, kun en laita alaripsiin ripsiväriä ja testasin sitä heti samalla. Sekin on sellainen kaavoihin kangistunut tapa,  mitä oon tehnyt siitä asti kun aloin joskus meikkiä käyttämään.

 

Tummissa punissa suosittelisin ehdottomasti käytettäväksi huultenrajauskynää. Itsehän en tietenkään sellaista omista kun nudena. Silloin saat huulimeikin pysymään parhaiten ja se myös estää punan juonteisiin menemistä. Tummemman punan kanssa hyviä huomioitavia seikkoja on usein esimerkiksi tilaisuus. Jos olet menossa jonnekkin tilaisuuteen, missä syödään paljon ei tämä ole ehkä silloin paras valinta, jos sinulla ei ole mahdollisuutta korjata meikkiä. Itseäni aina jotenkin hävettää jos olen esimerkiksi kahvilla ja kupin reuna näyttää siltä, että kuppiin olisi tapettu hiiri..

En suosittele koskaan korjaamaan punaista huulimeikkiä ilma peiliä tai kovassa humalassa 😉 . Myös jos sinulla on kovin keltaiset hampaat korostuu ne aina vielä keltaisemmaksi punaisen huulimeikin kanssa. Mitä tummempi puna sitä keltaisemmalta hampaat näyttävät.

 

Jos huulilla on tumma meikki niin silloin silmissä ei vältämättä tarvi olla kovinkaan tummaa meikkiä. Toki tämäkin on aina kiinni tilaisuudesta. Itse en käyttäisi koskaan huulipunaa jos mulla ei olisi meikkipohjaa. Toki nämäkin on mielipide kysymyksiä. On jotenkin kiva saada itsellekkin hieman uusia ulottuvuuksia huulipunilla, mitkä on ollut ihan pannassa mun koko elämän. Moni blogini lukija on rohkaissut mua käyttämään enemmän värejä ja otin sitten neuvosta vaarin.

Tälläiset paletit on siinä mielessä hyviä, että nämä mahdollistaa ties kuinka monta väriä huulilla. Voit kokeilla rajattomasti erilaisia yhdistelmiä ja miltä mikäkin väri kasvoilla tuntuu. Mitä paksummin tuotetta laitat sitä intensiivisemmän värin huulillesi saat.

Mää alan pikkuhiljaa virittäytyyn juhlatunnelmaan lauantaita varten. Mulla on synttärit aprillipäivänä ja aiotaan mennä mun ystävien kanssa syömään ja saa nähdä jos siitä vaikka jonnekkin drinksuille. Mulla on kovat suunnitelmat iltaa varten ja teinkin niin radikaalin vedon, että varasin hotellin kaupungista. Aion mennä sinne lauantaina heti kun pääsee. Painan enskiksi kylvyn ja sitten menen päiväunille, että jaksan sitten illalla. Kuulostaa jopa omaan korvaan ihan naurettavalta, mutta kerrankos sitä elämässä tätäkin kokeilee. Nyt otan sitä omaa aikaa yhden päivän itselleni ja veitän sen ystävieni seurassa <3.

Lue edellinen postaus: Tapa ittes Vit.n huora

-Umppu

 

11 kommenttia

 1. Maria123 kirjoitti:

  Hei ihan totta, ilman alaripsien väritystä ilme on freshimpi! 😮 Nyt kun ajattelee niin väri alaripsissä oli vähän kovan näköinen. Kaunis olet muutenkin, onnistunut lookki!

 2. NIna kirjoitti:

  Oot kyllä todella kaunis! Ja aina upea meikki. Oon muuten 100%samaa mieltä että näyttää super freshiltä kun ei ole alaripsissä väriä. Ihan mieletön!

 3. Jemina kirjoitti:

  Apua miten ihania kuvia ja kuinka kaunis oot ja ihana toi huulipuna! <3

  Mun blogissa juttua mun snapchatistä ja viimeisimpiä kuvia sieltä, paljon ruokaa ja smoothiekulhoja 🙂 <3

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/03/snapchat-shots-lately.html

 4. Nanna kirjoitti:

  No hei,aivan mahtava irtiotto! Todella kivalta kuulostaa joten ei kun hauskaa iltaa ja onnea syntymäpäivästäsi jo etukäteen! <3

 5. Anna kirjoitti:

  On kyllä paljon raikkaampi kun ei ole väriä alaripsissä!:)

 6. Hei kirjoitti:

  On totta, että näytät ihanan nuorekkaalta ilman alaripsaria! Ihana ?

 7. Sere kirjoitti:

  Hei hei, hetkinen! MINÄ olen kysynyt huulistasi ja kielsit fyllit, oli kuulemma vain rajattu. Puhutko Umppu p*skaa? Saman epäilen koskevan kuvien käsittelyä, jonka olet kieltänyt. Käsittelyä voi tehdä paitsi Photarilla, niin myös monilla eri filttereillä ja kameran omilla smoothener- tai beautifier-toiminnoilla.

  • primebody kirjoitti:

   Muistan kysymyksen ja ajattelin että tarkoitat onko minulle juuri silloin ja siihen kuvaan laitettu ja vastasin että ei! Mulla on muotoiltu huulta useamman kerran ja olen siitä blogiin useasti kirjoittanut. Väärin ymmärrys siis. Ja tosiaan en omista mitään muuta muokkausta kun luonnonvalon. en osaa niitä käyttää eikä mulla oo aikaa. Enkä myöskään koe siihen tarvetta. En siin kauniisti sanottuna puhu paskaa 🙂 🙂

 8. Minttu kirjoitti:

  Mä lopetin alaripsiin ripsarin laiton vuosia sitten, jo parikymppisenä, kun tuttu meikkaaja neuvoi niin – se kuulemma korostaa helposti tummia silmänalusia ja ryppyjä (ainakin mun kohdalla pätee). Koska mulle on Luoja antanut valkoiset ripset ja kulmat, oon sitten kestovärjäillyt ja meikatessa ihan kajalilla/kulmakynällä värittänyt alaripsiin väriä (alarajaustakaan en arkimeikkiin tee), toimii ?

  Mä en oo myöskään oppinut käyttämään huulipunia. En oo eläissäni edes omistanut yhtään huulipunaa, ihan vaan siksi että omasta mielestäni näytän ihan pelleltä huulipunan kanssa ? mun ongelma on huulien ”leveys”, siitä on naljailtu silloin teininä ja sitä oppi olemaan hymyilemättä ja korostamatta, jopa meikillä vähän huijaamaan huulia kapeammaksi. Nyt aikuisiällä oon yrittänyt tietoisesti opetella hyväksymään juurikin näitä huonoiksi moitittuja puoliani, huulet ja takapuoli, että jos ne ei nyt oikeasti olisi niin häiritseviä ja jos mä nyt oikeasti vaan olisin niin tavallisen näköinen ettei niihin kukaan oikeasti kiinnitä huomiota ? (ja just kun oon onnistunut vakuuttamaan itseni, joku tulee kysymään että millanen pakaratreeni mulla on että saisko sitä kopioida – en oo koskaan tehnyt yhtään treeniä nimenomaan pakaroita varten).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.