Hae
Prime Life by Umppu

34 vuotta kadoksissa

Mää oon kokeillut elämäni aikana ties kuinka montaa erilaista ihonhoito sarjaa. Aina niissä joku tökkii. On se sitten koostumus, epäsopivuus tai sitten vaan tuoksu. Ehkä nyt 34 vuoden jälkeen olen löytänyt omani ja se on nimeltään Verso. Kun tässä alkaa vuodet painamaan mittarissa, sekä jatkuva valvominen niin se näkyy valitettavasti ensimäisenä kasvoista.

Verso on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa. Sen on kehittänyt Lars Fredrikson, joka on kehittänyt mm.Restylane ihonhoitosarjan. Tuotesarjassa on patentoitu täysin uudenlainen A-vitamiini johdannainen, jota ei löydy mistään muusta tuotesarjasta.

Verso on anti-age ihonhoidon vallankumous. Siinä on ainutlaatuinen patentoitu Retinol8 yhdiste, mikä tarkoittaa että sillä on 8 kertaa tehokkaampi anti-aging vaikutus kuin muissa retinoliyhdisteissä.

 

Tavallisesta retinolista poiketen Retinol 8 voidaan käyttää myös päiväsaikaan. Tavallinen retinol muuttuu UV-säteilyn vaikutuksesta ihoa ärsyttäväksi ja vahingoittavaksi. Retinol 8 on täysin turvallinen käytettäväksi auringon valossa. Retinol 8 on tavallista retinolia hellävaraisempi eikä aiheuta ihoärsytystä kuten tavallinen Retinoli. Tuotteet sopii myös herkälle iholle.

Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väriaineita, barabeenejä tai mineraaliöljyjä. Retinol 8 on patentoitu ainesosa, joka löytyy ainoastaan Verso skincare tuotteista.

Retinol 8 lisää todistetusti ihon kollegeenituotantoa, vähentää ikääntymisen näkyviä vaikutuksia iholla ja ennalta ehkäisee niiden syntymistä. Se tekee ihoa kiinteämmäksi ja joustavammaksi. Ihosta tulee kirkkaampi ja kuultavampi. Se vähentää ja ennalta ehkäisee ihon punoitusta ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

 

Retinol 8 ainesosan kliiniset tutkimustulokset:

-lisääntynyt ihon mikroverenkierto ja ravinteiden saanti ilman tulehdusreaktiota.

-lisääntynyt kollageenin määrä, verrattuna retinolin ja retinolihapon käyttöön

-8 kertaa tehokkaampi, kuin sama määrä retinolia

-14 kertaa tehokkaampi kuin sama määrä Retinyl palmitatea

-50% vähemmän ihon ärsytystä verrattuna  samanvahvuiseen retinolikonsentraatioon.

-61% käyttäjistä vähemmän ryppyjä

-100% tasaisempi ihon sävy

-100% kuulaampi iho

-70% vähemmän ylipigmentaatiota

-lisää kollageenin määrää ihossa 42%

 

Olen aina hyvin skeptinen uusia ihonhoitosarjoja kohtaan, mutta tämä sytytti mut jo heti skandinaavisella designilla. Tuotesarjassa ei ole liikaa tuotteita. Tuoksu on kevyt mutta ylellinen ja tuotteet ovat todella riittoisia. Kasvotuotteissa on annostelija, mikä antaa juuri sopivan määrän tuotetta. Iho on silkin pehmeä. Mun ihan ehdoton suosikkituote näistä on suhkutettava kasvoöljy. Paketissa on hylsy, minne voi täyttää aina uuden pullon, jolloinka se ei vie tuhottomasti tilaa. Tuote imeytyy hyvin kasvoille ja tekee sille hetkessä ihmeitä.

Joskus olen kuullut sanottavan, että en viitsi käyttää kosteusvoidetta, koska iho näyttää heti rasvaiselta sen jälkeen… Varsinkin Suomen kovissa oloissa iho nimenomaan tarvitsee kosteutusta. Tätä voi ainakin huoletta käyttää meikin alle.

Uutena tuttavuutena minulle oli geelinaamio. Naamiot tulee erillisissä pusseissa ja se heitetään käytön jälkeen roskiin. Itse pidän siitä, että sitä ei tarvitse sen kummemmin hinkata kasvoilta pois. Iho oli todella kosteutettu naamion jälkeen.

Vihdoinkin tuotesarja, mitä en aio vaihtaa heti ensimäisen kerran jälkeen pois. Innostuin sarjasta niin paljon, että sitä on nyt saatavilla meiltä Primestä. Tuotteet ovat hinnaltaan 32-149 euroa. Voin antaa täyden suosituksen näille tuotteille. Viikon käytön jälkeen tuntuu, että ihoni voi paljon paremmin.

Edellinen postaus:Totutetaanko me lapsemme liian hyvään?

Kevään tullen raikasta kotisi uusilla matoilla. Elloksen valikoimista löydät juuri sinulle sopivan. Shoppaile TÄÄLTÄ*

Koodilla 355724 saat -40% kalleimmasta tuotteesta! Tarjousehdot: Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 
Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat 
voimassa 22.3.2017 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus 50 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen 
loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20). Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin,huonekaluihin,elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä EI ALENNUSTA -tuotteisiin.

Shoppaile TÄÄLTÄ*

-Umppu

 

 

3 kommenttia

 1. jossu kirjoitti:

  Olen lukenut tämän blogitekstin monta kertaa ja miettinyt, että tässä voisi olla mulle myös sen 34 vuotta kadoksissa ollut tuotesarja.

  Ainut mitä jäin miettimään, oli tuo kasvoille suikutettava öljy, se oli tietenkin juuri myös se tuote, jota olisin ensimmäiseksi halunnut testata. Miten Umppu kun olet käyttänyt ilmeisesti jo jonkin aikaa ko. tuotteita olet kokenut niiden riittoisuuden.

  148€ öljystä, ja 3 hylsystä, jotka tulevat ilm. paketin mukana, on aika paljon, tosin kun sen jakaa esim. Vuoden päivillä, niin hinnaksi jää 0,40€ päivä.

  Umppu miten se riittoisuus ?

  • primebody kirjoitti:

   Mun mielestä se on todella riittoisa. En ole sitä ihan jokapäivä käyttänyt. Aivan loistava tuotesarja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.