Hae
Prime Life by Umppu

Mikä ihanuus

Kaupallinen yhteistyö*

Kello on kuin koru. Kun teen työkseni kampaajan työtä, niin sen vuoksi en ole käyttänyt kelloa vuosiin. Olen aikoinaan pilannut niin monta kelloa kastelemalla ne pilalle. Päätin, että nyt sen aloitan ja otan sen taas käyttöön, jos vaikka voisin osittain luopua puhelimen käytöstä. Toki kotioloissa se on tarpeeton koska jokaisessa huoneessa melkein on kello.  Sain Daniel Wellingtonilta heidän uusimman malliston kellon ja se sopii omaan tyyliini just eikä melkein. Eri kullan sävyistä on ruusukulta ehdottomasti lempparini. Omistan myös paljon ruusukultaisia koruja, joita voi kauniisti yhdistellä kellon kanssa.

Kellon on kuin koru, mutta sopii mielestäni myös ihan arki tyyliinkin. (kuvassa kellossa on vielä suojamuovi päällä, kun en raaskinut ottaa sitä siitä pois ennenkuin otan kellon käyttöön).

 

Mulla on taas mahdollisuus tarjota teille blogini lukijoille alennuskoodi Umppu15 millä saa -15% kaikista kelloista Daniel Wellingtonin sivuilta. Myös uudesta collectionista. Sivuille pääset TÄÄLTÄ* Koodi on voimassa Huhtikuun loppuun asti.

Kello on uusimmasta Classic Petite collectionista, mikä on vasta lanseerattu. Kello on juuri sopivan kokoinen mun pieneen ja siroon ranteeseen.

Mää oon nyt jotenkin tosi innoissani töihin paluusta. Teen toukokuussa muutaman sunnuntain ja siitä eteenpäin lähestulkoon kaikki sunnuntait töitä. Mä saan pukea tavalliset vaatteet päälle, eikä mun tarvi miettiä missä ja milloin voin lastani imettää. Pääsen keskustelemaan aikuisten ihmisten kanssa ja niiden mun ihanien asiakkaiden, ketä mulla on ollut jo kova ikävä. Teen tän ihan mun oman mielenterveyden kannalta. Ihana on olla kotona, mutta on se ihana päästä hetkeks poiskin täältä. Saa vähän hengittää taas kaupungin ilmaa ja pääsee taas kiinni siihen tulevaan tavalliseen perhe arkeen.

Mun äitiysloma loppuu elokuun lopussa, jonka jälkeen Juuso jää sitten kotiin isäkuukaudelle. Kesän kaikki lapset on kotona ja se vaatii hieman suunnittelua.

 

Päivystystä emme kesällä käytä, koska sille ei ole tarvetta. Kesällä muutenkin kaikki on niin paljon helpomaa ja ei sitä tiedä jos vaikka lähtisin lasten kanssa jonnekkin pienelle reissulle. Katsotaan vähän minkälaiseksi Vikke alkaa kehittymään, että onko se edes ylipäänsä mahdollista. Viime kesäinen Pärnun reissu oli kiva, mutta ilmat olisivat voineet olla hieman lämpimämmät. Tämä on myös ensimmäinen kesä moneen vuoteen, että ollan yhdessä lomalla… Sekin on asia mitä moni pitää itsestään selvyytenä. Yrittäjä perheessä loma ei ole koskaan itsestään selvyys.

Edellinen postaus: energiat vievä lapsi

-Umppu

2 kommenttia

  1. Westend Mum kirjoitti:

    Kaunis kello!
    http://westendmum.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.