Hae
Prime Life by Umppu

Kaikki perustuu yhteen kuvaan

sisältää kaupallisia linkkejä*

Kirjoitinkin aiemmin meidän kuvauksista, kun teimme Primessä kilpailutöitä Simply Naturalin Mago challenge kilpailuun. Jos joku miettii mitä tarkoittaa sana Mago on se suht uusi hiustenpidennysmenetelmä.  Pidennykset kiinnitetään asiakkaan hiukseen puuvillalangan avulla solmien. Tätä tekniikkaa on kehitetty 10 vuotta ja se on markkinoiden hellävaraisin pidennys. Ei liimaa, eikä teippejä. Nyt kilpailu on auki ja kaikki kuvat on nähtävillä kilpailusivustolla. Olisi aivan huippua, jos kävisit antamassa äänesi. Mulla oli mallina Kata joka on mun ystävä ollut jo kohta 15 vuotta. Halusin toteuttaa pehmeän naisellisen ja selkeän hiustyylin, missä onnistuin omasta mielestäni hyvin. Hiuksista tuli juuri sellaiset, kui halusin. Värinä on murrettu lämmin, hieman kuparin hohtava ruskea. Katalla on omasta takaa jo suht pitkät hiukset, mutta halusimme niistä paksummat ja latvaan selkeästi lisää vahvuutta.

Edelleen yksi vahvoista trendeistä on kauniit naiselliset ja nimenomaan kiiltävät ja hyvin hoidetut hiukset. Pidensimme ja tuuhensimme hiuksia kahdella puntilla magopidennyksiä.

 

Työ Nro.6

Katan paita on TÄÄLTÄ*

Rakastan kuvauksia ja niiden tekemistä ja meillä onkin seuraavaksi tulossa miesten kuvaukset. jos siis tiedät hyviä malleja niin mulle saa antaa vinkki vitosia. Tässä on siis mun oma näkemys ja taidon näyte jota pääset äänestämään TÄÄLTÄ

 

Meidän liikkeestä osallistui myös Hanna Tyrmi Ja Vilma Iso-Hirvelä samaan kilpailuun. On ihana tehdä yhdessä kuvia ja samalla saa antaa puolin sun toisin näkemystä. Mun mielestä meidän kaikkien kilpailutyöt onnistui todella hyvin ja oon ylpeä meidän Primen annista tälle kilpailulle. Kuvaajana meillä oli tuttu ja turvallinen Mikko Karekivi. Hänen kanssa homma vaan toimii ja itse saa keskittyä olennaiseen.

Työ nro 5

Tässä on Vilma Iso-Hirvelän työ. Vilman paita TÄÄLTÄ* 

Vilmasta on kehittynyt aivan huippu osaaja lyhyessä ajassa. Kuka uskoisi, että hän on ollut alalla vasta alle vuoden. Vilma on Primen uusin tulokas ja tuuraa mua mun äitiysloman ajan. On ollut ihanaa ottaa vähän löysää (tää mitään löysää oo) kun joku auttaa ja pitää mun asiakkaista huolen. Vilma teki upean nudeblond työn, jossa on kaunis sensuelli viimeistely. Tykkään tästä kuvasta todella paljon.

työ nro.2

Hanna Tyrmin kilpailutyö

Kolmantena kuvana on Hanna Tyrmin upea tumma kaunotar. Vaikka kaikki teimme aika samalla tyylillä hiukset, niin kuvista tuli täysin erilaisia. Hanna halusi hieman goottimaista, mutta kuitenkin naisellista tyyliä ja onnistui siinä mielestäni hyvin. Toivon meille kaikille mahtavaa menestystä.

Äänestys aikaa on 2 viikkoa, jonka jälkeen 3 parasta työtä pääsee Pinnilehden raadin eteen, mistä valitaan voittaja. Viimevuoden kakkos sijaa lähdetään puolustamaan. Työhöni olin kuitenkin super tyytyväinen.

SNMC-valokuvakilpailu alkaa, äänestä suosikkiasi! Kirjoita suosikkikuvasi numero pääkuvan (kuvakollaasi, jossa näkyvät kaikki kuvat) kommenttikenttään. Pystyt selailemaan kuvia suurempana klikkaamalla nuolia. Huomaathan, että vain pääkuvan (kuvakollaasi, jossa näkyvät kaikki kuvat) alle kommentoidut kommentit hyväksytään mukaan kilpailuun. Äänestys päättyy 31.3.2017 klo 23.59. Tämän jälkeen kolme suosituinta kuvaa pääsevät finaaliin. Finaalissa parhaan kuvan valitsee Hiusalanlehti; Pinni. Voittaja ilmoitetaan Pinni-lehdessä 26.4.2017. Kilpailijoiden ja kuvien tiedot tarkemmin yksittäisissä kuvissa. Facebook ei ole mukana kilpailussa. Tarkemmat kilpailusäännöt: http://simplynatural.fi/snmc/

Nyt niitä ääniä TÄÄLTÄ

 

Edellinen postaus: Millaista on sukeltaa hetkeksi tubettajien maailmaan

-Umppu

2 kommenttia

  1. Anu kirjoitti:

    En päässyt tuonne äänestää vaikka yritin monta kertaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.