Hae
Prime Life by Umppu

Kaikki sai alkunsa makuuhuoneessa

sisältää kaupallisia linkkejä*

 

Kun aloitimme kodin remontin oli ensimäinen kohde makuuhuone. Olin kyllästynyt siihen maalaisromanttiseen tyyliin, mikä meillä vallitsi edellisessä kodissa ja mikä seurasi mukana tähän uuteen asuntoon, missä olemme asuneet nyt 5 vuotta. Halusin tilalle skandinaavisempaa tyylia. Makuuhuoneen pitää mun mielestä olla rauhallinen paikka, koska sielä me levätään, että me jaksamme. Rakastan mustavalkoisuutta ja siksi hankin meille… ei niin Juuson mieleen Tom of Finland pussilakanat. Mun mielestä aivan upea kuosi ja sopii meille loistavasti. Juuso kommentoi näitä sen verran, että en oo ennen elämässäni nukkunut mulkun päällä ;).

 

 

Päiväpeitto ja tyynyt on puhtaan rauhoittavat, mitkä löytyy Elloksen valikoimista. Löydät ne TÄÄLTÄ* mulla on tarjota teille Ellokselle alennuskoodi: 355431 20% alennusta* kodintuotteista – myös huonekalut ja tuotemerkit!

*Tarjousehdot:
Alennus koskee uutta tilausta Elloksen kodinvalikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisustustuotteita,
sisävalaisimia, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 16.3.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran.
Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin,
ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Odd Molly Home -tuotteisiin.

Mun uus ihastus kotona  on nämä paperiset säilytyspussit TÄÄLTÄ* Näiden sisään voi kätkeä kukkaruukut tai maljakot ja ne antaa hieman erilaista ilmettä sisustukseen. Näin myös facen konmari ryhmässä, missä oli laitettu kaikki perheen laturinjohdot pussiin ja vedetty vain itse latauspää ulos pussin kulmasta, jolloin se johtohelvetti oli piilossa ja kaikki näytti siistiltä. Aion sen toteuttaa meilläkin, kun vaan saan hankittua jatkojohdon, mistä saa virrat pois. Musta tuntuu, että meidän keittiö on täynnä erilaisia latureita ja niitä ei saa minnekkään piiloon ja ne on kuitenkin asia, mitä tarvitaan päivittäin.

 

Tilasin meille kotiin elämäni ensimäiset untuvapeitot. Kun sitä unta saa sen 2h yössä niin haluan panostaa laatuun.  Untuvapeitot TÄÄLTÄ* Peitot on aikamoinen sijoitus ja löysinkin sellaisen peiton, missä on kaksi samassa. Peitot voi kiinnittää neppareilla toisiinsa ja niistä saa ns. kesäpeiton ja talvipeiton. Sain siis yhden peiton jaettua meille molemmille näin testi mielessä, koska jos olisi ns. tyhjä arpa niin rahat todellakin menisi aivan hukkaan. Kaksi yötä sillä nukkuneena tilaan aivan varmasti toisen samanlaisen, jotta meillä on myös talvipeitot. Niin ihanan pehmeä ja lämmin <3 Matto TÄÄLTÄ*

Meidän uusin hankinta makkariin on suuri peili. Meidän vaatteet on yläkerrassa ja sieltä puuttui kokonaan peili. Hankin peilin ympärille myös valot, jos joskus haluaa hieman tunnelmaa, mutta lähinnä se on siinä koristeena. Valot TÄÄLTÄ*

 

 

 

Ikkunoissa on kevyet verhot, koska valkoinen olisi ollut liian valkoinen ja ihan musta olisi ollut liian musta. Verhot TÄÄLTÄ* Ehkä jossain vaiheessa kaipaan jotain pientä väripilkkua huoneeseen, mutta en vielä. Sen saa nopeasti, vaikka vaihtamalla verhot tai lisäämällä muutaman tyynyt. Vielä olis tarkoitus saada canvas taulut kiinni seinään ja niitä on vielä muutama jemmassa uusimmasta tulokkaasta. Mun to do listalla on jo pitkään ollut valokuvien kehittäminen ja oon nyt saanut aikaiseksi tilattua jo 5 kuvakirajaa ifolorilta. Aikamoinen homma siinä on, koska juuri katsoin niin koneellani on 17 000 valokuvaa… Toki niistä voi varmaan sen 10 000 heittää samantien roskakoriin kun sen vaan saisi aikaiseksi tehdä.

Odotan vielä sitä hetkeä, kun saan siirrettyä Viken omaan makuuhuoneeseen nukkumaan. Sen aika ei ole vielä, mutta teen sen kun yösyönnit loppuvat. Saan itsekkin paremmin silloin unta. Näin yliväsyneenä kuulo on niin herkässä, että ampaiset pystyyn jos vauva vaikka pieraisee unissaan 🙂 Josko se siirto auttaisi omaan sikeämpään unenlaatuun <3

Lue edellinen postaus: saako äiti olla seksikäs

-Umppu

11 kommenttia

 1. Mipe kirjoitti:

  Hyvältä näyttää! Ihana tuo paperipussi- idea.
  Sitten vielä aiheeseen liittymätön kysymys. Mistä löytäisin tyviraudan? Luin pari postaustasi taaksepäin ja näytti ihanan tuuheilta hiuksesi ja kerroit että käytät tyvirautaa.

 2. K kirjoitti:

  Jes Tompan lakanat (Y) 😀 Itse oon Finlaysonilla töissä ja paljon saa kyllä myyjänä ottaa vastaan vihaista palautetta, siitä miten ollaankin kehdattu alkaa myymään tuommoista tavaraa ja että hirveesti kuulemma tekisi mieli ostaa jotain muuta kuosia, mutta boikotoi kyllä nyt näiden Tompan tuotteiden takia. Paras argumentti tähän mennessä noita vastaan on ollut, että halvennetaan lasten oikeuksia? 😀
  No mutta onneksi suurin osa tajuaa ottaa homman vähän pilke silmäkulmassa ja kertovat myös arvostavansa itse taiteilijaa 🙂

 3. Mervi K kirjoitti:

  Kauniin ja rauhallisen makkarin saitkin aikaiseksi! Siis ihan petivaatteita myöden todella kaunista ? tuota mattoa rakastan Tuosta vauvan siirrosta omaan huoneeseen. Mun 3. lapsi oli valottanut mua jatkuvalla heräilyllään 9kk ajan, joka ainut yö. Puhuin asiasta neuvolassa, kokenut täti sanoi ”koitappa siirtää vauva toiseen huoneeseen nukkumaan, toiset vauvat vain ovat herkkiä ja heräilevät jopa äidin sängyssään kääntymiseen ja maidon tuoksuun ja äiti taas vauvan pienempäänkin äännähdykseen” tein työtä käskettyä ja siitä päivästä lähtien me kaikki ollaan nukuttu täydet yöunet. Sulla on ihanan fiksu ja realistinen ajattelutapa tuosta asiasta eikä niin, että jopa oman hyvinvointisi kustannuksella pidät kiinni ajattelutavasta että ”mun vauva nukkuu 7v saakka mun vieressä, siinä siunatussa PERHEPEDISSÄ ja lutkuttaa tissiä 24/7, lasta ei hylätä yksin omaan sänkyyn/huoneeseen, sitä tekevät vain hirviö äidit”

 4. Hansu kirjoitti:

  Noi lakanat on justiin finlaysonin nettikaupassa alennus hintaan???

 5. JK kirjoitti:

  Hei mistä tuo lipaston päällä oleva pieni lamppu on ?

 6. Westend Mum kirjoitti:

  Huvittava tuo miehen kommentti valitsemiisi pussilakanoihin 😉
  http://westendmum.fi

 7. Crissee kirjoitti:

  makkari näyttää tosi kivalta, meillä sama värimaailma, jota voi halutessaan muunnella jollain väripilkulla. Mustan ja valkoisen kanssa käy mikä väri vaan. Nuo lakanat on kyllä ihan hirveät ja mauttomat, vaikka …kusta tykkäänkin;)
  Meillä jo sen ikäisiä lapsiakin, että missään tapauksessa ei voisi olla tuollaisia lakanoja sängyssä, yäks!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.