Hae
Prime Life by Umppu

Like a virgin….

Yhteistyössä Prime hair and beauty design

 

Vaikka oon itse kampaaja, niin todellakin suutarin lapsella ei oo kenkiä. Kuvittelin vielä ihan tosissani, että istun kampaajalla neljän viikon välein kun olen äitiyslomalla, mutta toisin kävi. Karu totuushan on, että olen epätoivoisesti leikkinyt vessakampaajaa ja koittanut roiskia tyviväriä pahimpaan hätään vähän jakaukseen ja ohimoille. Bongasin itseltäni jopa yhden harmaan hiuksen ja mietin, että nyt peli on menetetty. Mun ihanat vanhemmat lupas hoitaa laspia sen aikaa, että pääsen perjantaina hetkeksi rentoutumaan (omalle työpaikalle). Sielä mää heti riehuin rätti kourassa ja siivoilin hyllyjä, kunnes Esther sanoi, että istuisitko ihan vaan tähän penkkiin ja nauttisit. Musta on ihana että voin mennä kenenkä tahansa tuoliin omalla työpaikallani ja oon aina tyytyväinen. Meillä on niin super hyvä porukka että <3

 

 

Mun hiukset on vahvistunut todella paljon, koska niitä ei viimeaikoina ole juurikaan käsitelty muualta, kuin tyvestä. Halusin nyt kuitenkin koko värin hiuksiini, koska oma latva punersi aika voimakkaasti. Mulle on aikaa sitten laitettu pidennykset, missä on käytetty Id hairin Virginhairia. Virginhair on neitsythiusta mikä on ainut (suomessa) markkinoilla oleva pidennyshius mitä voi värjätä. Se on laadultaan luksusta. Mun oma (virginhair) hius on ollut mulla päässä jo yli puolivuotta, eikä se ole mennyt yhtään miksikään. Voin kertoa rehellisesti että oon maailman huonoin hoitaan hiuksiani ja testaan niillä aina kaikki mitä kielletään. Silloin voin antaa asiakkaille parhaat vinkit ja tiedän mitä hius todellisuudessa kestää. Hius on pesun jälkeen hyvin helposti käsiteltävissä. Meiltä primestä saa B-longin Virginhair pidennyksiä. Se on hinnaltaan sama kuin 60cm pidennyshius. Virginhair on pituudeltaan 50cm ja sitä saa sineteissä sekä teipeissä. Hinnaston löydät palveluihimme TÄÄLTÄ

Mun koko pituus värjättiin ja samalla tehtiin fibreplex hoito pituuksiin, koska latvat oli todella takkuuntuvat.  Hiukset muuttui todella kiiltäviksi ja pehmeiksi. Hoidon jälkeen hiuksia ei tarvinnut leikata.  Olin jossain aivan svääreissä pesupaikalla, koska en edes muista koska siitä olen saanut nauttia edellisen kerran. Mulle kiinnitettiin pidennykset teipillä. Halusin, että ne viimeistellään kuohkealle isolle laineelle.

 

 

Mun hiuksissa käytettiin viimeistelyyn Kardashian beauty tuotteita. Itse pidän näistä todella paljon ja se mikä näissä silmää miellyttää on aivan upea design. Näissä ehdottomasti mun suosikki tuote on lakka. Sitä voi käyttää kosteisiin hiuksiin tyvelle, raudan alla, sekä viimeistelyyn. mun kampaukseen valittiin vaahto sekä lakka. Hiukset föönattiin kuiviksi, jonka jälkeen tyvi käsiteltiin tyviraudalla. Itse käytän  sitä lähes aina pesun jälkeen. Se antaa hyvän volumen hiuksiin ja hiukset pysyvät puhtaina pidempään.

Muotilussa käytettiin GHD:n Curven hieman leveämpää rautaa. Halusin napakkaa, mutta loivaa kiharaa mikä kestää. Curve on sellainen kiharrin, mikä joka naisella on oltava. Se on maailman helpoin käyttää. Rauta lämpenee tiettyyn asteeseen, milloinka kiharasta tulee kestävä. Itse en perusta rautojen lämpösäätelyä. Jos liian alhaisella lämmöllä esim suoristaa tai kihartaa, niin kihara ei tule kestämään ja suoristus lähtee karvoittumaan

 

 

Kun osio on kiharrettu, kannattaa se jättää  (aina) jäähtymään muotoonsa.  Pitkä hius kannattaa klipsittää. Silloin kiharasta tulee kaikista kestävin. Muutenkin kannattaa muistaa, että kiharoiden tekemisessä tärkeintä on se mitä tuotteita laittaa kiharan pohjalle ja unohtaa se kamala lakkapilvi.

Kun osiot on jäähtynyt kammataan ne auki harvalla kammalla. Mun tukasta tuli aivan täydellinen. Juuri sellainen kun olin halunnut.  Mulla onkin tarjota teistä 8:lle nopeimmalle Väri ja leikkaus Estherille hintaan 100e! Väripaketti sisältää värin ja leikkauksen lisäksi  mahtavan Fibreplex hoidon, Fibreplex kotihoitotuotteet shampoon ja hoitoaineen. Paketin hinta on normaalisti 175-195e, jotenka alennus on JEES.

Ajat vain puhelimitse soittamalla! http://www.primebeauty.fi/www/  (KAIKKI MENI HETKESSÄ)

Ajanvaraus on auki maanantaina klo 9.30 alkaen p. 040-1357364 käyttäkää koodia: Umpun blogi

Edellinen postaus: Hullut mammat jotka jumppaa

 

-Umppu

5 kommenttia

  1. Nanna kirjoitti:

    Sinulla on kyllä niin kauniit hiukset!

  2. Kassu kirjoitti:

    Mistä toi hupparimekko on? Ihana 🙂

  3. Kajsa kirjoitti:

    Kaunis Umppu❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.