Hae
Prime Life by Umppu

Aivan loistava bisness IDEA.

sisältää kaupallisia linkkejä*

Kyllä tähän maailmaan mahtuu kaikenlaista niin miksikä ei uusia hyviä bisness ideoita? Kun olet perheen äiti pitäisi sun tietenkin pitää huoli omasta jaksamisesta. Kuntosalilla pitäisi käydä, mutta lapsiparkkia ei voi käyttää kun sehän on kun saastuttaisi lapsen eikö? Sinun pitäsi näyttää huolitellulta ja kasvoilla pitäisi aina hehkua uusin uutta oleva ”kontour” meikki ja vaunulenkillä askelkyykkyjä tehdessäsi juot aamulla valmistamaasi vihersmoothiee.

Luinkin fecesta yhdeltä tutulta siitä, että hän toivoisi sellaista kosmetologipalvelua, missä äiti pääsisi kasvohoitoon ja sen jälkeen kahdeksi tunniksi täysin pimeeseen huoneeseen nukkumaan. Kannatan! Musta sais viikoittaisen asiakkaan. Mitä enemmän tätä fiilistelen niin sitä paremman markkinaraon tässä nään. Tai mitä jos se äiti haluaisikin itseään fyysiseen parempaan kuntoon (kuten minä) ja olisikin sellainen palvelu että joku soittaisi ovikelloa ja sieltä putkahtaisi lastenhoitaja ja personaltrainer samassa. Ehkä tämä jää vaan kuvitteelliseksi ajatuksesksi, mutta ainakin itse käyttäisin näitä palveluita.

 

Kokeilin pitkästä aikaa kasvoille poskipunaa. Punat löytyy TÄÄLTÄ*. Ne on kevään ja kesän meikissä se THE juttu.

 

Jos nyt ajattelen lähteväni tästä yks kaks salille niin mitä kaikkea mun on huomioitava:

Mulla on kaksi vaippaikäistä lasta. He nukkuvat täysin eri aikaan päiväunet. Toisella on tarkat rytmit, mitä en halua sekoittaa päästäkseni salille, koska seuraukset kostautuu ja ne osuu suoraan omaan nilkkaan. Ruokailut on aivan eri tahdissa, jotenka nekin pitäisi pystyä huomioimaan. Se että ylipäänsä olen siinä kunnossa, että voisin mennä salille vaatii se minulta ainakin yhdet ehjät yöunet mitä ei ole ollut sitten viimeksi kun lokakuussa (lukuunottamatta toissa yötä). Vaikka liikunta antaa energiaa on se yliväsyneenä jopa vaarallista. Helposti sortuu virheasentoihin ja yks kaks saattaa levypaino tippua kädestä tai jotain muuta vastaavaa.

Jos vaikka saisinkin järjestettyä itseni sinne salille ja lapset sinne lapsiparkkiin vaatii se multa sitoutunutta jäsenyyttä. Jos vaikka olisin nukkunut yöni hyvin voi lapsellani olla paska päivä ja mikään ei ole hyvin. Ajatus hänen viemisestään sinne parkkiin voi olla tuhoon tuomittu jo ennen siihen ryhtymistä. En siis vain voi päättää, että tänään treenaan, koska tilanne ei välttämättä sitä salli.

Kun saan puettua koko poppoon on se sata varman että toinen lapsista vääntää tortut ja koko pukemisrumba on aloitettava alusta. No jos niin hyvä säkä käy, että pääset autoon asti voi olla silti niin, että just kun oot riisunu omat kamat  ja vaihtanut jumppavaatteet niin lapsiparkista joku tulee koputtamaan olalle, että hei nyt sun olis tultava hakeen noi sun lapset.

Jos mulla siis olis mahdollisuus käydä vaikka jumpilla niin totta hitossa kävisin, mutta siihen vaikutta aika monta muutakin asiaa ja tällä hetkellä sen eteen tehtävä metatyö on valtava, jotenka se jää tekemättä. Suosittelenkin jonkun kehittämään vara äiti palvelun, mitä voisi hyödyntää äidit kenenkä lapset on pieniä.

Vara äidillä olisi ehdottomasti oltava omia lapsia, koska muuten siinä saattaisi syntyä luottamuspula. Loistavahan olisi vaikka lastentarhanopettajan koulutus. Tässä siis olis taas ideaa millä työllistää itsensä :).

Jos joku kysyy miksi en käy vaikka treenaamassa niin syy löytyy ylempää. Liian iso vaiva ja stressi. Ehkä sitten kun lapset on vanhempia niin asiaa voisi taas harkita. Mua ei muutenkaan se salille meno houkuta tässä vaiheessa ollenkaa. Haluan ensiksi saada yö rytmin kuntoon, koska pahinta hallaa ihmiselle tekee todellakin se valvominen. Kun olen lapsesta asti urheillut olen säästynyt sellaisilta pahoilta kiputiloilta ja mikään paikka ei ole ns. kipee.

 

 

Nyt olis taas ALE koodia Ellokselle*. -20%(*Tarjousehdot:Alennus koskee uutta tilausta Elloksen kodinvalikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisustustuotteita, sisävalaisimia, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 16.3.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Odd Molly Home -tuotteisiin.

Koodilla 355431 pääset shoppailemaan TÄÄLTÄ*

Edellinen postaus: Miten yhdistää vanhemmuus ja yrittäjyys

-Umppu

9 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  Olen tällainen lapseton keski-ikäinen tantta, mutta siitä huolimatta ymmärrän varsin hyvin, ettei lapsiperheessä niin vain lähdetä salille tai mihinkään tarkasti aikataulutettuun juttuun. Siksi minua ottaa suunnattomasti päähän esim. se, että kaikissa tv:n laihdtutus-/kunnonkohotus ohjelmissa trainerit jaksavat jankuttaa niille umpiväsyneille perheenäideille, että ”se on ihan jokaisella pelkkä tekosyy, ettei ole muka aikaa treenata ja käydä salilla. Tunti päivässä löytyy jokaiselta, se on vain 4% vuorokausiajasta”. Minkälainen kello ja elämä näillä tyypeillä on? Kaikki menee sen oman minuuttiaikataulun mukaan eikä kukaan muu vaadi heiltä elämässä yhtään mitään? Koko 24 tuntia vuorokaudessa on täysin heidän omassa käytössään ja valinnassaan, miten ne tunnit käyttää? Yleensä nämä puheissaan varmat ovat joitakin kuntosalin omistavia tai siellä päivätyötään tekeviä, joilla on itsellään mahdollisuus hoitaa kuntoilunsa työpäivän aikana.
  Ja hei, jos urheilet sen tunnin vuorokaudessa, niin eihän se millään ilveellä tarkoita, että sen tunnin järjestäminen vie ajastasi vain sen yhden tunnin. Kuuluu siihen hommaan nyt vähän muutakin – esim. salilla käynnissä minulla (lapsettomalla!): kamojen kasaus, menomatka, vaatteiden vaihto, treeni, menopaussihikoamisen laskemisen odotus, vaatteiden vaihto, kotimatka, suihku (menopaussihiotus jatkuu treenin jälkeen), uusi suihku jne. Jos tähän pitää mennä vain yksi tunti, niin hei – pitää toimia todella nopeasti ja jättää se varsinainen treeni tuosta väliin. Myös parit sairaudet ja vaivat tuovat mukanaan omat lisäongelmansa ja joskus voi olla, että joutuu odottelemaan tunnin pari, että kykenee mihinkään lähtemään.

  Niin että jos tuohon lisää sitten vielä monen pienen lapsen kanssa asioiden järjestelyt, niin Bullin on ihan turha tulla sanomaan, että ”jokaisella on vuorokaudessa aikaa liikkua tunti, jos ei muka pysty, niin se on valhe ja pelkkä tekosyy”.

  Blogisi on mielenkiintoinen ja mukavasti arjessa kiinni – sitähän se elämä kuitenkin pääasiassa on, arkea.
  Mukavaa keväänjatkoa!

 2. Maiju kirjoitti:

  Jep, tiedän mistä puhut. Itellä kaksi pientä muksua ja lähdin jumppaan vasta kun nuorempi oli 7 kk ja alkoi nukkumaan lähes kokonaisia öitä. Ja toi metatyö yleensä unohdetaan, ite oon jo puolen päivän aikaan ihan puhki kun oon hoitanut kaikki päivän perushommat.. eli kaikki aikanaan! Ja sit kun joskus pääsee jumppaan niin kiukuttelevat muksut odottaa jo eteisessä ? Mut huumorilla selviää ja oon parempi äiti kun pääsen tuulettuun hetkeksi ?

 3. K kirjoitti:

  Aika loistava idis kyllä oikeasti 😀
  Sitten vielä tartun yhteen epäolennaiseen juttuun eli siihen, että poskipuna olisi vain kevään ja kesän meikissä ihan must, itselläni se ainakin kuuluu ihan joka päiväiseen meikkiin tuomaan raikkautta ja eloa kasvoille. Tosin mä olenkin hyvin vaalea iholtani, että ehkä tummempi iho menee hyvin myös ilman sitä poskipunan tuomaa eloisuutta 🙂

 4. Kolmen äiti kirjoitti:

  Minä käyttäisin ehdottomasti sellaista ”parkkihoitaja”-palvelua.
  Kun ajat täältä perähikiältä isoon cityyn niin varmasti joku kolmesta nukahtaa matkalla..
  Tässä mun bisnesehdotus;
  Lasten päikkäriaikaan auto kohti kaupunkia-> lapset nukahtaa-> äiti ajaa parkkihalliin ja menee kaupoille ja ”parkkihoitaja” istahtaa pelkääjän paikalle, selaa facebookkia ja odottaa että lapset heräävät–>soitto äidille että heräsivät-> äiti noutaa lapset ja on kiitollinen kun sai hoitaa asiat rauhassa ja lapset saivat katkeamattomat päikkärit 😀

 5. Iiris kirjoitti:

  Kun mun tämä kolmas oli ihan vauva eli jotakuinki vuosi sitten, niin mä vein isommankin lapsen aamupäiväksi ohjattuun puistotoimintaan ja pakkasin vauvan rattaisiin nukkumaan. Meidän pienellä salilla sain rattaat ikkunan eteen ja näin tyypin (oli mulla itkuhälytin myös) käytännössä koko ajan. Nyt käytännöllinen vapaa-ajan opiskeluun joten liikuntani koostuu nettitunneista ja lasten harrastuksien lomassa liikkumisesta eli treenailen/lenkkeilen kun muksut harrastuksissaan tai menoissa. En edes unelmoi mistään kolmijakoisesta treeniohjelmasta. Kotiin eksyi pari kahvakuulaa muutama vuosi sitten Jan niillä saa kyllä hyvän treenin ihan puolessa tunnissa nokan mulle kolmen äidille on ainakin helppo järkätä kotona. Tsemppiä suolen paljon! Näytät kuvissa Ainan väsyneeltä joten voimia sinne vanhemmuuteen <3

 6. Iiris kirjoitti:

  Anteeksi noista hassuista sanoista tuolla seassa, mulla on tässä typerä autocorrect ja kännykän pieni näyttö niin en huomannut virheitä, kun tässä imettelen tyttöä unille niin tää on tämmöstä….

 7. Katri kirjoitti:

  Mulla sama ”ongelma” ja ratkaisu mulle oli INWELL- palvelu eli netin kautta toimiva treenipalvelu: https://www.inwell.fi

  Tsemmppiä sulle! Sinä olet joka tapauksessa sellainen tehopakkaus, että kuntoon pääset varmasti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.