Hae
Prime Life by Umppu

Tanssisin tähtien kanssa jos voisin

Aina sitä miettii niitä omia unelmia ja niiden toteutusta.. Mää vietin mun koko lapsuuteni ja lähestulkoon nuoruuteni voimistelusalilla rytmisenkilpavoimistelun parissa. Voimistelu on aina vienyt mun sydämmen ja se on yksi kauneimmista lajeista katsoa mitä tiedän. Toinen on tanssi.  Mää oon aina ihaillut tanssii tähtien kanssa ohjelmaa ja sitä, että lähestulkoon kenestä tahansa on tehty toistojen toistoilla huippu tanssijoita. Se onkin ollut aina yksi mun unelmista päästä sinne joukkoon tanssimaan. Harmi kun sitä ei järjestetä tälläisille taviksille. Se olis jotain aivan mieletöntä haastaa itsensä joka viikko (toki niin kauan kun pysyy mukana)  uuteen tanssiin ja esiintyä. Sitä esiintymistä mulla todellakin on ikävä. Se jännityksen tunne ennen esiintymistä ja musiikki alkaa soida ja annat kaikkesi.

En tiedä osaisinko sitä enää ja jännittäisin varmaan aivan pirusti, mutta olishan se aivan sairaan siistiä. Oon joskus tanssinut showtanssia, mutta näistä ohjelmassa esiintyvistä tanssilajeista, mulla ei oo mitään kokemusta. Koitin joskus houkutella Juusoa, että aloitettais yhteinen harrastus, niin se ei jostain kumman syystä innostunut. Toki mielikuva Koskisesta vatsaan asti olevasta halkiosta tois ensimmäisenä mieleen putouksen stögigsen 😉 (vitsi)

Tällä hetkellä tuntuu, että ihan pelkkä korkokengillä kävely tuottaa hankaluuksia saati sitten jos niillä pitäisi tanssia :). No ehkä saan joskus tulevaisuudessa toteuttaa yhden unlmistani ja aloittaa tanssin harrastamisen vanhoilla päivillä. Mulla on välillä rehellisesti sanottuna ikävä niitä baari reissuja, kun koko ilta/yö meni tanssilattialla joraten. Ihan sama mitä ympärillä tapahtui mutta se fiilis kun sai vaan antaa musiikin viedä. En tiedä oonko ollut jo liian kauan täällä kotona kun alan toistuvasti puhumaan bilettämisestä 🙂

Sarjaan palatakseni on hienoa kuinka erilaisia kilpailijoita joka vuosi ohjelmassa on. Lähtökohdat on aivan eri kaikilla ja silti kukaan ei ole ollut koskaan ns. ylilyöntiasemassa. Edellisen kierroksen voittaja saattaakin olla seuraavalla tansilla aivan häntäpäässä. Ja se Jorse <3 se on aivan uskomaton.

No ainahan voi haaveilla ja haaveilu tekee kyllä joskus ihan hyvääkin. Tällä hetkellä haaveissani kuitenkin on ne ehjät yöunet ensimäisenä. Kun saisin nukuttua edes yhden yön ilman heräämisiä niin se olisi jotain uskomattoman täydellistä. Mää oon taas kokoajan kipee ja mua ärsyttää se jotenkin todella paljon. Koen, että en ole tervehtynyt kokonaan vielä kertaakaan moneen kuukauteen. Nyt on vielä saanut tähän samaan syssyyn elohiiren mun oikeaan silmään ja se on tossa mukavasti nykinyt kohta viikon. Kun niistän niin räkä/rähmä tulee silmästäkin jo pihalle. Oon aivan neuroottinen sen villitsevän noron suhteen, koska se jos siihen sairastuisin ja hoitaisin vielä samalla kolmea lasta olisi kyllä mulle ehdottomasti liikaa.

 

Oon tällä lomaviikolla jopa hieman hemmotellut itseäni. Otin lukijan kommnetista vaarin, etten näyttäisi viiskybäseltä ja ostin aivan saatanan kalliin kasvomäskin, jos sillä tästä selvittäisiin. Olin myös eilen ripsihuollossa makaamassa. Sanoinkin, että oon tosi väsynyt ja siihen yhden biisin aikana nukahdin ja nukuinkin todella syvää unta. Teki kyllä niin hyvää. Mulla alkaa kohta työt mitä odotan kanssa todella paljon. On ihana päästä taas jotenkin erilaiseen arkeen edes hieman kiinni. Vaikka kotona olo on ollut myös ihanaa, niin oman jaksamisen kannalta myös vaihtelu virkistää. Aikuista seuraa ei ole näinä päivinä koskaan liikaa.

Tuleva matka häämöttää mielessä ja tässä suunnittelenkin jo seuraavaa. Olisiko se syksyllä Malta uudestaan vai ehkä vuodenvaihteessa Dubai. Dubai on ollut jo pitkään to do listalla, mutta se vaan tuppaa olemaan niin hullun kallis. Parasta just nyt on kuitenkin kevät. Rännit valuu vettä ja kauniit Juusolta saadut tulppaanit pöydällä tuo jo sitä fiilistä. Kesä on alkamassa ja vaatteet vähenee <3. Oon aina rakastanut kesää ja tuntuu pikkuhiljaa, että se täällä suomessakin on hieman pidempi.

 

 

Edellinen postaus: Kun neliöt loppuu kesken

-Umppu

8 kommenttia

 1. S kirjoitti:

  Dubai on ihan mielettömän upea paikka. Siellä on niin puhdasta ja turvallistakin, että helppo paikka matkustaa lasten kanssa. Ja hienot siistit hiekkarannat hiekkakakkuleikkeihin. Vuodenvaihteessa sinne vaan on tosiaan todella kallista matkustaa, kun uusivuosi on kunnon megatapahtuma. Lentoja saa kuitenkin ihan kohtuu hinnoin samoin hotelleja, jos kunnolla seurailee eikä ajankohdalla ole niin väliä. Lopputalvesta esimerkiksi maaliskuussa lämpökin on varmempaa 🙂

 2. Westend Mum kirjoitti:

  Tuollainen ohjelman kaltainen ”intensiivikurssi” eri tanssien opetteluun olisi tosiaan kiva!
  http://westendmum.fi

 3. Tiina kirjoitti:

  Mun kotipaikkakunnalla järjestetään tanssii tavisten kanssa! Paikalliset yrittäjät lähtee tanssijoiksi ja he järjestää yhden illan show’n jossa kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen! ?

 4. Sere kirjoitti:

  Etkös juuri sanonut, ettet blogin kuvia retusoi? Taitaa ylin kuva kuitenkin hieman olla smoothailtu. Ei niin, että tarvetta olisi ollut.

  • primebody kirjoitti:

   Joudun tuottamaan pettymyksen. Kuvaa ei ole käsitelty millään. En omista ainuttakaan kuvankäsittely ohjelmaa enkä osaa niitä käyttää.

  • Tytti kirjoitti:

   Tällä hetkellä lomailen avomieheni kanssa Dubaissa kaksistaan ja paria kuukautta aiemmin varattiin lennot ja upea 4 tähden hotelli viikoksi aamupalan kera ..600€/ per hlö. Täällä on mielettömän lämmin ja ystävällisiä ihmisiä. Vahva suositus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.