Hae
Prime Life by Umppu

Hetkessä heleäksi

 

Niinkuin olen jo aiemmin kirjoittanut siitä, kuinka ihoni on ollut jo pitkään väsyneen oloinen ja haluaisin tilanteeseen jotain muutosta.  Tiedänkin siihen ainakin yhden syyn ja se on se valvominen. Olen ollut nyt todella laiska hoitamaan ihoani nyt äitiyslomalla, mutta aion skarpata siinä hommassa. Sain testiin May beautyn Face gel kasvogeelin, mikä poistaa iholtasi kuolleita ihosoluja. Kuulosti niin mielenkiintoiselta, että pakko oli testata. Kaikki mahdollisimman vähän aikaa vievät tehokkaat tuotteet tänne kiitos.

 

Tuote ei ole naamio vaan ihoa puhdistava geeli.  Se pitää työstää kasvoille. Ihon pitää olla puhdas ja meikitön, että tuotetta voi käyttää. Se hierotaan pyörivin liikkein kasvoihin. Hetken kuluttua kuollut iho alkaa irtoamaan kasvoiltasi ja se muuttuu rakeiseksi. Tuote puhdistaa ihohuokosia ja poistaa iholtasi ylimääräisen rasvan. Kun koko kasvojen alue on käyty läpi tuote huuhdellaan kasvoista pois vedellä. Iho kirkastui jo  heti hoidon aikana.

Mun aiemmat pikakaunistajat on mennyt vähän mönkään, mutta tää oli ihan huippu juttu. Kasvojen iho oli hoidon jälkeen todella heleä ja pinta tasainen. Tuotteen päälle voi levittää heti meikin. Ainakaan itselläni ei ilmennyt minkäänlaista punotusta tai muutakaan epänormaalia.

Tässä on siis loistava tuote, mikä on helppo ja nopea käyttää.

 

 

 

Kun laitoin meikin hoidon jälkeen, oli iho silkinpehmeä. Tietenkään se ei korvaa menetettyjä yöunia, mutta koen että aivan must tuote auttamaan niinä aamuina, kun väsymyksen merkit todella vaivaavat kasvoja. Mulla on tarjota teille blogini lukijat alennuskoodi: umppugel  jolla saat -30% kyseisestä  tuotteesta. Voit tilata itsellesi kasvogeelin TÄSTÄ*

Edellinen postaus: kun oma lapsi haluaa tubettaa

-Umppu

11 kommenttia

 1. Luomuun hurahtanut kirjoitti:

  Suosittelen kokeilemaan Beauty Garden ihonhoitotuotteita! Kamomillakuorintavoide jättää ihon pehmeäksi, kurpitsanaamio kirkastaa ja heleyttää ihoa (oman kokemuksen mukaan, voi hyvillä mielin olla ilman meikkiä kun iho tuntuu hehkuvalta) olen myös pitänyt kurkkunaamion raikastavasta tunteesta. Muitakin tuotteita löytyy, mutta noita en vaihtais enää mihinkään! Plussana se, että tuotteet ovat luomua 🙂

 2. JK kirjoitti:

  Uni tosiaan vaikuttaa aika äkkiäkin, mutta kun saa taas nukuttua niin eron huomaa heti (toki jos pitkä univaje takana niin ehkä muutokset jää pysyväksi). Jotkut sanoo, että ulkoisestikin voi vaikuttaa vain vähäsen ja musta ainakin tuntuu, että olen huomannut tämän. Eniten voi vaikuttaa syömisillä ja se onkin ”laajempi suo” joten en tässä yksityiskohtiin puutu muuta kuin että vihannekset ja etenkin hyvin hyvin runsas vihreä heleyttää ihoa, hyviä rasvoja ei saa olla liian vähän. Tietysti unohtamatta sitä, että kaikkein suurin osuus on kyllä geeneillä.

 3. Sere kirjoitti:

  Edellisen postauksen ja vähän tämänkin ihokuvissa on mielestäni ongelmana liian paksu meikkivoide tai liian kuiva iho, ellei molemmat. Edellisessä olit kuvannut vielä niin läheltä, että lopputulos oli armoton.
  Minullakin on ihan järjettömän kuiva iho ja olen havainnut, että mikään mattainen tai ns. kestävyydellä markkinoitu meikkivoide ei sovi.

  • primebody kirjoitti:

   Niinkuin olen moneen otteeseen kirjoittanut, että olen laiminlyönyt ihonhoitoa ja sitä tässä parhaillan käynnistellään……….. Mulla nyt vaan ei ole aikaa keskittyä vaan siihen, kun on pari muuttujaa täällä kotona. Kahden tunnin yöunilla kenen tahansa iho menee huonoon kuntoon…

  • Sere kirjoitti:

   Tarkoitus ei ollut todellakaan loukata, mutta taisit ottaa itseesi kuitenkin.

   Itse asiassa ihosi näyttää ilman meikkiä paljon paremmalta kuin tuon liian paksun meikkivoide+puuteri-yhdistelmän kanssa. Eli sikäli voit onnitella itseäsi miten hyväkuntoinen ihosi onkaan noin vähillä unilla.

   • primebody kirjoitti:

    Ei tässä kukaan oo itteensä ottanut 🙂 Oon käyttänyt samaa meikkivoidetta monta vuotta jotenka tuntuu hassulta, koska olet ensimäinen kuka noin sanoo 🙂 eiks kuitenkin oo pääasia että itse pidän siitä? 🙂

 4. nana kirjoitti:

  Hei! Pakko kommentoida, että itse olen ajatellut myös useamman kerran, että meikkivoide tai puuteri näytää aika paksulta. Jokainen kuitenkin meikkaa niin kuin tykkää, kuten sanoitkin. Oma ihoni on aika samanlainen kuin sinulla luonnossa, kiinnostaisi testata tuota geeliä, mutta mietin kuinka paljon se kuivattaa kun jo nyt pitää talvella rasvapurkkia kaivaa joka aamu esiin? Onko sulla kokemuksia happokuorinnoista yms? Uusia postauksia innolla odottaen! 🙂

  • Taina kirjoitti:

   Itse oon käyttäny tätä kerta pari viikkoon ihonkuorintaan ja omalle normaali/kuivalle iholle ei ole ollut mitenkään liian raskas kuorinta. Yhestä purkista riittää kyllä kahelle kertaa kun teippaa vaan purkin kiinni. Suosittelen todella! Tulee muuten pikkasen silee iho!!

 5. Reetta kirjoitti:

  Ihanaa ihanaa ihanaa! Oon jo pitkään ettinyt rakeetonta kuorijaa kuivalle iholle, ehdottomasti testiin!

 6. Leena kirjoitti:

  Tilasin tätä ja suosittelen ehdottomasti toisillekin! Ihosta tuli mielettömän silonen ja kaikenlaista kuonaa irtosi naamasta, positiivinen yllätys 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.