Hae
Prime Life by Umppu

Mää haluun bailaan

sisältää kaupallisia linkkejä*

 

Sitä on kuules kohta 34 vuotta mittarissa.. Vastahan mää olin parikymppinen tytön heitukka. Aika kuluu kamalaa vauhtia. Mä mietin, että jos sitä oikein repäsen ja juhlin synttäreitä. Viimekerralla niitä on taidettu juhlia silloin, kun täytin 30 ja oltiin mun kahden parhaan ystävän kanssa Las Vegasissa…. ristus mikä reissu jota vieläkin ilolla muistelen. Jos multa olisi silloin kysytty millaista sun elämän on 4:n vuoden päästä niin tuskin olisin osannut veikata oikein.

Kun tässä oikein mietin, että koska oon viimeksi ollut jossain, niin en edes muista. Tai no sen muistan, että serkkuni meni naimisiin pari vuotta sitten syyskuussa ja silloin oltiin baarissa se 20 min ennenkuin lähdettiin kotiin. Sen jälkeen en oo tainnut olla. Nyt mietin, että jos sitä vain vähän juhlistais. Mua ei niinkään kiinnosta mikään yökerho meininki, mutta esimerkiksi hyvä ruoka ja muutama mojito.. Ai että se maku tuli jo huulille.

Joskus nuorempana sitä saattoi bilettää perjantaina ja lauantaina ja vielä mahdollisesti sunnuntaina. Silloin tällöin vielä viikollakin ja ei tuntunut missään. Nyt jos tiedossa on lauantaina menoa, niin otan suosilla maanantain vapaaksi. Jo se pelkkä valvominen tekee pahaa.

 

Vaikka en minnekkään lähtisi, niin ihan se aikuinen seura tekee ihmietä ja pakko myöntää että kaipaan mun ystäviä. Kaipaan niitä vanhojen muisteluita ja vedet silmissä nauramista meidän jo menneille muotireleille. Mun pitää jostain kaivaa ne valokuvat, missä mulla on valkoinen siilitukka ja oon just lähdössä reiveihin…. Jumaliste sitä on joskus näyttänyt ihan järkyttävältä. jotenkin tämä lähes 3 vuotta on mennyt joko raskaana tai imettäessä tai muuten vaan ihan pihalla. Vaikka tää aika on ollut uskomattoman ihanaa niin on tää välillä ollut ihan perseestäkin.

Sinä hetkenä kun katselet ihailevasti työsi tulosta ja niitä sun maailman ihanimpia lapsia, tulee niitä hetkiä kun tekis mieli heittää kaikki takapihan ovesta ulos. Ja joo oon ihan normaali :). Vaikka aika on mennyt todella nopeasti niin alan tietyllä tapaa kaipaamaan nyt niitä aikuisten hetkiä.

 

 

Ens viikko on täällä hiihtoloma ja me paahdetaan mun työkaverin ja kuuden lapsen kanssa risteilylle…… Jos siitä reissusta hengissä selvitään niin oon ehdottomasti ansainnut yhden vapaapäivän.. Kokeilin taas antaa Vikelle tuttipulloa ihan vaan sen vuoksi, että saisin joskus vähän happea, mutta eihän se sitä syönyt.. No tässä on vielä 3 viikkoa aikaa kun men ensimäisen kerran töihin. Jos se ei onnistu sitä ennen niin Juuso saa tulla autolla välisyötölle vauvan kanssa kesken mun työpäivän.

No moni saattaa miettiä miksi meen sinne töihin, vaikka tietyllä tapaa mun ei ole pakko. Syy on ihan se että haluan. Haluan mun elämään muutakin kun niitä kakkavaippoja ja kesäkeiton tuoksua. Teen sen ihan itseni vuoksi. Joku haluaa salille päästämään höyryjä pihalle niin mää haluan töihin. Mulla on ikävä mun asiakkaita ja haluan kuulla mitä niille kuuluu.

Osalle on tullut vauva ja jostain on tullut mummo. Toisella on uusi työ ja joku on päässyt opiskeleen <3 Mulla on monen asiakkan kanssa niin pitkä historia, että niihin on muodostunut jo todella vahva side.

 

Teen sen ihan mun oman hyvinvoinnin kannalta. Jos se on jonkun mielestä itsekästä niin olkoon. Uskon, että hyvinvoiva äiti on parempi äiti. Mää haluun päästä kokeileen kaikkia uusia juttuja mitä meille on sillä aikaa tullut. Uusia vaalennusvärejä ja kaikkea muuta huippua. Yksi koulutus multa jäi välistä kun olin sen merkannut väärälle päivälle….

Mun olis itsekkin päästävä kampaajalle asap. mun tukka on ihan takussa ja kamalassa kunnossa. Koitan saada sovittua sellaisen hetken, että pääsisin sinne ihan yksin ilman ainuttakaan lasta, jolloinka voisin ihan oikeesti nauttia siitä.

 

Housut TÄÄLTÄ* Toppi TÄÄLTÄ* Huulipuna TÄÄLTÄ*

Pitäis etsiä itselle vielä joku hyvä kevät tuoksu. Oon ollut aivan liian kauan ilman hajuvettä, minkä suurkuluttaja oon… Tuleeko mieleen hyviä ideoita? Hajuvesi.fi*on tuoksuja todella edulliseen hintaan. Mietin jotain hyvin puhdasta ja kevyttä tuoksua… Mulla on tästä sarjasta olemassa huonetuoksuja ja ne on ainakin kovin raikkaita ja puhtaan tuoksuisia.. Ehkä testaan.

 

Edellinen postaus: H-hetki lähenee

-Umppu

10 kommenttia

 1. EH kirjoitti:

  Moi Umppu! Tää sun blogi on niin ihana! Mulla itselläni ei ole vielä lapsia, mutta toivottavasti joskus niitäkin siunaantuu! Toivottavasti joku päivä pääsisin istumaan sun kampaajatuoliin ❤️

 2. Jen kirjoitti:

  Kokeile lääkeruiskua tai hörppyyttämistä snapsilasista ? jos ei tuttipulloa huoli.

 3. Niina kirjoitti:

  Täällä tyttö teki kanssa lakon tuttipullon kanssa joten testattiin nokkamukia. Kannattaa kokeilla, meiän typykkä veti innoissaan siitä jo 4kk maitonsa 🙂

 4. Eve kirjoitti:

  Hei!

  Hyvänä vinkkinä sain itse, että vauva yleensä suostuu paremmin tuttipullolle jos sitä antaa joku muu kuin äiti. Ja kun äiti ei ole itse paikalla. 🙂

 5. Lotta kirjoitti:

  Kannattaa tosiaan kokeilla niin, että joku muu antaa pullosta kun itse et ole paikalla. Lisäksi pulloissakin on eroa. Meille suositeltiin neuvolasta Lansinoh-merkkistä tuttipulloa, joka mukailee parhaiten nännin suutuntumaa, ja vauva joutuu tekemään itse imutyön.

  • primebody kirjoitti:

   Nyt onnistu sellaisella luonnonkumipäällä, mikä on sellainen lörppö 🙂

 6. Jenni kirjoitti:

  Suosittelen Dolce&gabbanan light blue tuoksua 🙂 mutta makukysymys !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.