Hae
Prime Life by Umppu

Vihdoin se on julkista…… kauan odotettu

Vihdoin se on julkista. Teimme yhdessä Primen tiimin kanssa Prime hair and beauty collctionin 2017. Oli aivan mahtava kuvauspäivä, mikä opetti taas paljon ammatillisia juttuja meille kaikille. Mulla on hyvä ystävä kenenkä kanssa yhteistyö on aina mutkatonta. Mikko Karekivi on kuvaamassa oikeastaan aina mun kaikki hiuskuvat niinkuin tälläkin kertaa. Me tehtiin myös itse kuvaus tapahtumasta video, missä näkyy hieman maistiaisia, minkälainen on kuvauspäivä ja mitä sielä silloin oikein tapahtuu. Kuvaajana toimi Markus Kosonen kuka on mun vanha luokkakaveri yläasteelta. Markus on myös tehnyt meidän Primen nettisivut ja hoitaa mitä milloinkin, mitä vaan ikinä pyydän.

Parasta on se kun sun ei tarvi kun hoitaa oma osuus ja siksi pidänkin todella tärkeänä yhteistyökumppaneita. Kun jonkun kanssa homma toimii, niin miksi sitä menisi koskaan vaihtamaa. Nää molemmat kundit tuntee mut ja tietää mun tyylin jotenka kaikki sujuu aina helposti.

Kiitos Kuvauksista: Koko Primen tiimille <3 Kuvajaalle Mikko Karekivelle ja videokuvaajalle Markus Kososelle

Frameda oy/Kevin Murphy

Finngold DybergKern

 

Kaikilla kampaajilla oli vapaat kädet toteuttaa oma visionsa ja tuoda omaa tyyliään esille. Kuvista tuli mielestäni upeita ja oon todella ylpeä meistä kaikista Primessä työskentelevistä. On mahtavaa tehdä duunia ammattilaisten kanssa, kenellä on samanlainen palo alaa kohtaan, kun itselläni  ja ketkä haluaa oppia uusia juttuja. Töissä me tavallaa joka päivä koulutamme toinen toisiamme ja inspiroidumme toistemme työskentelystä. Tykkään itse seurata muiden työskentelyä ja koitan imeä siitä kaiken ja lisätä omaan työskentelyyni ne parhaat jutut. Tässä olkaa hyvä: Prime collection 2017 (Kuvien kopionti on kielletty) Laittakaa myös seuraantaan Primen insta @primehairandbeautydesign

 

Look by Vilma Iso-Hirvelä/ Kuvaus: Mikko Karekivi/ Korut: Dyberg Kern

 

Look by Hanna Tyrmi/ Kuvaus: Mikko Karekivi/ Korut Dyberg Kern

 

Look by Umppu/ Kuvaus: Mikko Karekivi/ Korut Dyberg Kern

 

Look by Vilma Iso-Hirvelä/ Kuvaus: Mikko Karekivi/ Korut Dyberg Kern

 

Look by Umppu/ Kuvaus: Mikko Karekivi/ Korut Dyberg Kern

 

Look by Esther Fair/ Kuvaus: Mikko Karekivi/ Korut Dyberg Kern

 

Look by Esther Fair/ Kuvaus: Mikko Karekivi

 

Look by Umppu/ Kuvaus: Mikko Karekivi/ korut Dyberg Kern

Look by Hanna-Loviisa Isique/ Kuvaus: Mikko Karekivi/ Korut Dyberg Kern

 

Mukavaa viikonloppua kaikille <3 -Umppu

 Edellinen postaus: Ristus mikä roppa

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.