Hae
Prime Life by Umppu

Koskisen kootut selitykset

sisältää kaupallisia linkkejä*

 

Mää tein nyt hieman erilaisen postauksen. Mulla on haastateltavana rakas aviomieheni Juuso, joka sanoo suorat sanat musta. Mun kasvot saattaa olla joillekkin tutut, koska blogiani luetaan ympäri Suomen. Se mikä on kuitenkin hassua on se, että Juusolle tullaan todella usein jutteleen, mutta mulle ei. Sää oot se Juuso Umpun mies….mää luen sen blogia. Mietinkin että miks se on niin, että Juusolle tullaa jutteleen, mutta ei mulle? Mun työkaveri sanoi, että Juuso on teistä se helposti lähestyttävämpi 🙂 Aloin oikein miettiin, että onko näin, mutta niin se taitaa olla. Mää saatan näyttää aina jotenkin vihaiselta, mutta en oikeasti oo. Mun perus ilme ei vaan ole lempeä, vaan ehkä jopa hieman kylmä. BTW terkkuja sinne jonnekkin Pohjoiseen, jollekkin lukijalle kuka törmäsi Juusoon Tallinassa. Sain sun hauskat hissi terveiset :). Kyselin Juusolta niitä perus kysymyksiä, mihin hän vastasi tuttuun tapaan huumorilla. Mun oli tietenkin pakko kommentoida väliin omin sanoin.

-Mihin Umpussa rakastuit? Emmää muista enää.. ei siitä Umpusta oo enää mitään jäljellä.. 🙂 No ei vaan.. huumorintaju oli se eka mikä kolahti… Hän on hyvin määrätietoinen ihminen.. (umpun repliikki väliin… vähän kestää noi vastaukset)… ja olihan hän kaunis. Umppu on todella hyväsydäminen ihminen ja hänellä on kaunis luonne. Umppu tahtoo kaikille hyvää, vaikkei sitä kukaan muu välttämättä ymmärräkkään. -Mää oon Juuson kanssa samaa mieltä. Hän on kuitenkin ihminen kuka elää mun kanssani päivittäin ja tuntee mut parhaiten. Oli ihanasti sanottu, että en halua pahaa kenellekkään, mutta en oikeesti aina osaa sitä oikein ilmaista. Inhoan pahuutta ja ilkeyttä yli kaiken. Mun teksteistä ei aina välttämättä saa sitä punaista lankaa kiinni ja mua ottaa päähän, kun joku asia minkä olen tarkoittanut ihan erilailla ymmärretään päin persettä..

 

-Onko hänellä vielä ne samat ominaisuudet/piirteet? *Hirvee räkänauru* …. on

-Millainen Umppu on luonteeltaan? Avulias, aina valmiina auttaan muita, äkkipikainen, ei aina ajattele ennen kuin toimii.             -Tääkin osu aika oikeeseen.

-Mitä ihailet Umpussa? Ihailen hänessä hänen ”jonkin näköistä” bisnessälyä. Hän hoitaa hienosti työ hommat, vaikka välillä on ollut vähän hankalaakin. Hän on idearikas ihminen ja hyvin määrätietoinen. Jotkut ideat on välillä vähän outoja, mutta nekin on todettu toimiviksi. -Kyllähän se tässäkin asiassa mut hyvin tuntee. Olen myös siitä itse ylpeä, että voin työllistää itseni nyt jo tavallaan kahdessa eri työssä. Koulunpenkkiä en ole koskaan rakastanut, mutta jotain olen tässä hommassa tehnyt oikein. Mulla on aina uusia ideoita ja haluan olla monessakin asiassa hieman edellä muita, jos se vaan on mahdollista. Rakastan mun molempia töitä ja ne on ammatteina siitä kiehtovia, että niissä voi kokoajan kehittää itseään. Voin joka päivä oppia jotain uutta kauneudenhoito alalla ja samoin mulla on todellakin petrattavaa kirjoittamisessa, mitä työstän jatkuvasti…. Hiljaa hyvä tulee.

 

 

-Mitkä on Umpun piirteet, mitkä ei niin ole mieleesi? Vai onko niitä? Umppu ei aina mieti loppunasti asioita ja olettaa, että asiat menee vaan jollain tapaa, vaikka ei ole edes selvittänyt onko se mahdollista.-Täytyy myöntää että sellainen mää vähän olen. Kuitenkin aika usein saan haluamani lopputuloksen, vaikka asian toteutus oliskin joskus hieman kivikkoinen.. Olen valmis tekemään töitä haluamieni asioiden eteen..

-Miten kuvailisit suhdettanne? Meidän suhde on oikein hyvä. Se on huumori pitoinen, minkä uskon olevan suhteen kantava voima. Suhteemme on myös lämmin. Ollaan molemmat hyvin perhekeskeisiä ja ajattelemme, että meillä on hyvä olla jos perheellä on hyvä olla. – Tässä oon Juuson kanssa ihan samaa mieltä. Ei me toisiamme kestäisi ilman sitä huumoria :). Arki on nyt rankkaa ja jos sen ottaa liian tosissaan ei siitä mitään tuu.

Mikä on mielestäsi teidä 10 vuoden yhdessäolon salaisuus? Se että salaisuuksia ei oikeastaan edes oo 🙂  Ollaan kaikissa asioissa avoimia toisille, mikä on sekin kouliintunut vuosien varrella. Isossa osassa näyttelee edelleenkin se huumori, jonka kautta pystyy käsittelemään paljon vakaviakin asioita. Molemmat meistä on tietyllä tapaa kehittynyt ihmisinä vuosien saatossa samaan suuntaan. – Näinhän se on. Se kun tietää toisen asioista kaiken on helppo suhtautua toisen tunnetiloihin ja fiiliksiin. Jos toisella on raskasta ottaa toinen mahdollisuuksien mukaan vetovastuun.

Millainen Umppu on äitinä? Ihan OK :). Musta Umppu on hyvä äiti. Hän välittää lapsistaan ja asetta ne kaiken muun edelle. -Näin mää koen itsekkin asian olevan.

Millainen Umppu on ystävänä? Mistä Vit…a mää tiedän. En mää oo sun ystävä. Kysy joltain sun kaverilta 🙂 Mun käsittääkseni kuitenkin ihan  hyvä ja avulias. Ystävien eteen on valmis tekemään melkein mitä vaan.

 

Uskotko ikuiseen rakkauteen? *virne* juu juu 🙂 Kuulemma rakkaus on ikuista, mutta kohde saattaa vaihtua. Ei vaan toistaseks ainakin. – Perinteinen Juuson vastaus…..

Mikä on Umpussa kauneinta? Tuli yks Kummelin jakso mieleen.. Iso tissi hyvä perse ehkä… (en kestä noita ton juttuja) Kokonais paketti.

Onko jokin asia mitä hänessä muutaisit? Mistäköhän sitä alottais…. (hirvee hörötys).. Oppis ajattelemaan enemmän ennenkuin tekee ja miettiin asioita monelta kantilta. -Tiedän itsekkin mun heikkoudet, mutta koen että vuosien varrella nekin on muuttunut ja pehmentynyt. Mulla on aina suht kärkkäät mielipiteet, mutta seison myös kasvoillani niiden takana ja otan vastuun sanoistani.

Mitä lempinimiä sulla hänelle on? Ruttu-Ulla, Ruttis, Milffi, Mamma, Mamasiitta, Äiree. -En nyt tiedä mitä tohonkin vois kommentoida…. Oon edelleen sen puhelimessa nimellä Umppu Huhtiniemi hahahah 🙂

 

Kuinka lapset on vaikuttanut teidän parisuhteeseen? Onhan ne vaikuttanut. Ehdottomasti vahvistanut meidän suhdetta. Lapsi suhteen alussa teki meistä perheen, minkä kanssa ollaan yhdessä kasvettu aikuisiksi. Lapset on lähentänyt meitä entisestään ja meidän suhdetta. Lapset on kasvattanut meitä molempia.- Tottahan tuokin. Oon joskus sanonut, että jos saisin jotain menneessä muutta olisi se aika jota meillä kaksin oli hyvin vähän. Vili tuli nopeasti ja ollaan alettu olemaan heti ns. perhe. Vili toi kuitenkin meille ihan erilaisen elämän ja teki meistä yhtenäisen. Ollaan ”jouduttu” molemmat yhdessä muuttumaan bile prinsessasta ja prinssistä isäksi ja äidiksi.

 

Juuson vaattet Junkyardilta*     Running tights täältä*    paita täältä*

Käy tsekkaamassa Valentine`s day tarjoukset TÄÄLTÄ*

 

Edellinen postaus: tehdään yhdessä hyvää ja laitetaan #ilokiertoon

T.Umppu

10 kommenttia

  1. Suvi kirjoitti:

    Kiva postaus. Nauratti tuo, millä nimellä olet Juuson puhelimessa :D.

    Oon jäänyt koukkuun sun blogiin, hiljattain vasta löysin tämän. Tykkään siitä, että kerrot kaunistelematta arjestanne ja kirjoittelet pitkän kaavan mukaan. Yleensä blogeissa mua kiinnostaa kuvat eniten, mutta tässä mennään ”tarina” edellä.

    Aurinkoista ja valoisaa viikonjatkoa!

  2. Marianne kirjoitti:

    Mää meinasin ihan pokalla moikata Juusoa yks päivä kaupassa, mutta onneks tajusin ajoissa, että eihän se tunne mua. 😀 😀

    Se on tässä some-maailmassa pelottavaa, kun monet blogeissa esiintyvät ihmiset tuntuu tutuilta, mutta ei kuitenkaan todellisuudessa ole. 🙂

  3. Reija kirjoitti:

    Jännä miten sanotaan että on vaikeasti lähestyttävä. Mulle sanoi yksi suoraan että olen sellainen. Minkä mä mun perusilmeelle mahdan ??

  4. Katri kirjoitti:

    Jäi ainakin sellainen kuva sen blogimiitin perusteella, että Juuso on ihan mahtifaija! Aika harva mies yläkerrassa hoitaa vauvaa sen aikaa, että äiti saa viettää kavereiden kanssa laatuaikaa. Eikä koko ajan huutele että voisitko tulla tänne ja tää itkee nyt täällä… Kolme lasta ei oo varmasti mikään helppo rasti, ei äidille eikä isälle. Siinä on paljon tekemistä.
    Ja sen mitä sua tunnen, niin varmasti pitää olla ihan omanlaatuinen mies, jonka kanssa tuut toimeen lopunelämää 😀 . Ei mikään ”joojoomies” varmaan tulis juttuun sun kanssa. Mun mielestä suhteessa kuitenkin molemmilla pitää olla sananvaltaa ja oma rooli, eikä niin että toinen päättää kaikesta ja sanelee säännöt. Mun mielestä teillä toimii just siksikin hyvin toi homma.

  5. Anna kirjoitti:

    Sun blogia ja instagramia on niin kiva seurata kun uskallat näyttää sen todellisen arjen. Vaikken kaikista asioista olekaan samaa mieltä ja joskus joku tekstisi jopa ärsyttänyt niin paljon, että olen ajatellut etten enää tätä lue (:)) niin silti vaan pakko jatkaa seuraamista! 🙂 Vaikutat ihanalta ihmiseltä ja hyvältä äidiltä!<3

  6. emma kirjoitti:

    Mahtava postaus!!

  7. Tiisu kirjoitti:

    Ihan mahtipostaus! Juuson kommentit ja sinun välikommentit – ihan parasta! Hyvä, että teillä huumorintajua löytyy, niin meilläkin… Vaikkei ehkä ihan joka tilanteessa arjessa aina jaksa naurattaa, niin loppupeleissä kyllä. Sitä ei ehkä suhteen alussa edes osaa ajatella, miten tärkeää se yhteinen huumorintaju on vaikka toki se varmasti vaikuttaa kumppanin valintaan. Mutta myöhemmin sitä oikeasti tajuaa, miten hienoa on, jos voi yhdessä nauraa vähän kaikelle, niille rakemmillekin jutuille.

    Repesin ihan täysin Juuson vastaukselle siitä, millainen ystävä olet. Että mistä hän sen voi tietää… Heh, juuri tällainen mitä naiset kyselee odottaen vastausta ja miehet ei osaa oikein heittäytyä leikkiin :D! Ihana!

    Ja mä repesin myös sille, että LUIN ITSE VÄÄRIN. Luulin, että Juuso sanoi: … USKON OLEVANI suhteen kantava voima :D! Oikeastihan se meni näin. ”Se on huumori pitoinen, minkä uskon olevan suhteen kantava voima.” 🙂 Ajattelin, että aika suoraa puhetta mieheltä, heh!

  8. Pauliina kirjoitti:

    Yks parhaista asioista sun blogissa on jonkinlainen ”epätäydellisyys”. Koska sellasiahan me jokainen ollaan. 🙂 <3 mullaki joskus jopa ärsyttäny jotku sun mielipiteet mutta silti oon ihan koukussa blogiin ja ihailen sua monessa asiassa. Juuri tuo sun rohkeus ja uskallus olla rehellisesti omaitsesi niin hyvässä kuin pahassa on upeaa.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *