Hae
Prime Life by Umppu

Hyväntekeväisyys haaste #ilokiertoon

Hei kaikki rakkaat blogini lukijat ja ihanaa ystävänpäivää. Ollaan mietitty jo pitkään jotain ihanaa yhdessä hyvän tekemistä ja sen tuloksena syntyi #ilokiertoon projekti. Haluaisinkin haastaa kaikki blogini lukijat osaalistumaan tähän tempaukseen. Se ei vaadi sinulta paljon. Olen itse mukana Tampereen tiimissä, sekä liikkeeni Prime hair and beauty design  on Tampereen lahjoittajana. Halusimme löytää hieman erilaisen kohteen, missä varmasti apu on tarpeen. Kohde on Ice Hearts  http://www.icehearts.fi He tekevät todella tärkeää työtä ja on upeaa, mitenkä joku on valmis sitoutumaan pitkäksi aikaa auttaakseen nuoria.

 

Tässä hieman projektista:

#ilokiertoon on useamman bloggarin luoma hyväntekeväisyyskampanja, jonka tavoitteena on tehdä hyvää saavuttamalla omia unelmia ja tavotteita.

Oli sinun tavoitteesi laihdutus, maratonin juoksu tai ruotsin kielen opiskelu, on sinun nyt mahdollista tehdä hyvää yhdessä meidän kanssamme, samalla kun saavutat tavoitteesi.

Voit olla mukana missä tahansa tiimissä, sillä hyvä ei tunne kaupunkien rajoja. Lahjoituskohteet ovat kaupunkikohtaisia.

Jokaisesta someen jaetusta kuvasta lahjoitetaan yksi euro hyväntekeväisyyskohteelle kampanjan päättyessä toukokuun viimeiseen päivään. Kun käytät tiimisi tunnisteita instagramissa tai muualla somessa, olet mukana keräämässä tiimisi lahjoituskohteelle hyväntekeväisyyspottia.

Tampere:
Emma (100 yötä kesää)
Umppu (Prime life by Umppu)
#ilokiertoontampere

LAHJOITUSKOHDE: Tampereen icehearts ry.
LAHJOITTAJA: Prime hair and beauty design

Jyväskylä:
Aino (Aino Mäkelä)
Noora (Mansikkapilvi)
#ilokiertoonjyväskylä

LAHJOITUSKOHDE:  Keski-Suomen ensi- ja turvakoti
LAHJOITTAJA: Foodin

Helsinki:
Johanna (Johanonfitness)
Kira (Coaching Kira)
Monna (Monna Treenaa)
Taru (Stuff about)
Jonna (Palasia arjestani)
#ilokiertoonhelsinki

LAHJOITUSKOHDE: Hope yhessa ja yhteisesti ry. Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukeminen.
LAHJOITTAJA: Kauppakeskus Itis

Kotka
Milka (Olennaisuuksia)
Emma (100 yötä kesään)
#ilokiertoonkotka

LAHJOITUSKOHDE:
Kotkan pelastakaa lapset ry.
LAHJOITTAJA: Huuma/Power gym Kotka

Mediayhteydenotot:
Emma Suortti
Puh: 040 8388 693

Kaupunkikohtaiset mediayhteyshenkilöt:

Tampere: Emma Suortti, 040 8388 693
Helsinki: Johanna Varis, 0407740191
Jyväskylä: Aino Mäkelä, 0453590848
Kotka: Milka Tarkiainen, 044 5743831

Logon graafinen suunnittelu ja toteutus: Sonja Sjögren

Umppu ja Emma Tampereen tiimi

 

Eli aseta itsellesi jokin tavoite! Se voi olla ihan mikä tahansa. Postaa kuva Instagramiin ja käytä hästägejä #ilokiertoon ja esimerkiksi jos haluat olla mukana mun tiimissä niin lisää samaan kuvaan #ilokiertoontampere

Voit osallistua minkä tahansa kaupungin kohteeseen. Koko jutun ideana on se, että teemme yhdessä hyvää. Mun oma henkilökohtainen tavoitteeni on saada kaikki raskauskilot siihen mennessä pois ja saada itseäni parempaan fyysiseen kuntoon. Aina kun teen jotain asiaan liittyvää niin nappaan itsestäni tai  tekemisestä asiaan liittyen kuvaan ja lisään sen omalle IG tilille ja samalla pistän jokaisella kerralla yhden euron pottiin. Oon tosi fiiliksissä ja toivon, että saadaan kunnon potti kerättyä Tampereen lahjoituskohteeseen. Olethan sinäkin mukana? Aikaa tosiaan on Toukokuun loppuun asti <3

Edellinen postaus: Rintaraivarit koitui kohtaloksi

-Umppu

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.