Hae
Prime Life by Umppu

Läskien blogiportaali FATFASHION!

sisältää kaupallisia linkkejä*

 

Täällä taas koitetaan leikkiä rohkeaa ja testataan värillisiä huulipunia. koodilla COSMETICS* saat -20% kaikista naisten ja miesten kosmetiikkatuotteista 5-12.2.2017 asti. House of Brandonilta. Huulipuna/kiillon löydät TÄÄLTÄ*

 

Yöllä kun lapset valvoi kumpikin vuorollaan pläräilin netissä ja eksyin keskustelupalstalle…. Kappas löysin oman nimeni sieltä, mikä ei sinänsä enää yllätä mua ollenkaan, kun luin otsikon. Keksustelun aihe oli niinkin hauska, kun fatfashion. Sielä kauniisti kehoitettiin minua ja muutamaa muuta bloggajaa perustamaan oma portaali FATfashion, kun olemme niin läskejä, että emme kelpaa tänne portaaliin.. Tästä on ollut jo aiemminkin puhetta, että en saisi täällä kirjoittaa, mutta jatkan sitä ihan vaan piruuttani 😉 ( ei vaan,, rakastan blogin kirjoittamista).  Sielä oli onneksi joku tehnyt ajatustyötä myös mun puolesta ja miettinyt miltä musta nyt tuntuu, kun olen ennen ollut bikinifitness kilpailija ja timmissä kunnossa, kun nyt kamala läskikerros on peittänyt mun lihakset ja näytän entistä lihavemmalta ….  Hän kirjoitti, että on kyllä uskomattoman paljon kroppa kerännyt varastoa kisojen jälkeen..

Mää rehellisesti sanottuna haluaisin nähdä tämän kommentin kirjoittajan ja kysyä siltä, että mitä oikein ajattelit kirjoittaessasi.. Voisin aloittaa tähän maratonin pituisen kirjoituksen,” kuinka kehoni muuttuu dieetillä”, mutta en jaksa. Sääsätän sen niille bikinikilpailijoille.  En jaksa selittää, koska en koe siihen mitään tarvetta. Sen voin sanoa, että omalla kohdallani se look mitä olin lavalla kilpaillessani on todellakin kaukana mistään todellisuudesta. Se oli 43kg!!!!! Tässä linkki vanhaan postaukseeni, mikä on ollut kaikista luetuin posaukseni koskaan Fitness illuusio

 

Se ei ollut tervettä omalla kohdallani, eikä se tuskin ole tervettä kenekään kohdalla. Jos sitä kuntoa hiotaan sitä yhtä ainutta päivää varten hyvällä säkällä puolivuotta, niin mitenkä joku edes voi olettaa, että olisin sitä vapaa-ajalla. Mitenkä joku edes olettaa, että kukaan haluaa näyttää siltä vapaa-ajalla? Varsinkin omalla kohdallani, kun sitä lihasmassaa ei aivan kamalaa määrää ollut niin ei se look livenä hääppönen ollut.

Oon jo aiemmin sanonut, että mulle on loppupeleissä aivan sama, jos olen jonkun mielestä lihava. COME ON… oon synnyttänyt 2kk sitten, enkä ainakaan tietoisesti työskentele Victoria`s secretillä. Kirjoitan mielelläni niitä postauksia, missä kerron kuinka kehoni muuttuu raskauksista, koska tavoitan sillä kaikki synnyttäneet äidit ja uskon että niihin fiiliksiin voi samaistua aika moni. Sana läski on sellainen  mitä käytetään paljon ja se on omasta mielestäni ruma sana. Joillekkin läskiksi haukkuminen saattaa jättää pysyvät arvet. Itse en kuitenkaan koe olevani läski. Haluankin tälle viisaalle kertoa, että raskaus todellakin muuttaa kehoa ja mitä vanhempi olet, usein muutokset ovat suurempia.

Toki kaikkeen vaikuttaa se millainen olet tullessasi raskaaksi. On hyvin harvinaista, että paino laskee raskausaikana kenelläkään ja se on enemmän kuin normaalia, että se nousee. Sisälläsi kasvaa ihminen. Toisilla saattaa tulla vain muutamia kiloja, mutta itselläni näin ei ole käynyt. Syy ei kuitenkaan ole, että olisin mättänyt pitsaa kilo tolkulla. Itselläni esimerkiksi Vivianin odotuksessa kertyi nestettä niin paljon, että pystyin painamaan etusormeni puoliksi nilkkaan näkymättömiin, koska turvotus oli jotain uskomatonta…. ja hei…. se ei ollut läskiä vaan nestettä 🙂

 

Mietinkin tätä nyt paljon esillä ollutta vihapuhetta, mistä tuli muuten hyvä keskustelu: Mihin Suomessa vedetään raja sananvapauden ja rangaistavan vihapuheen välillä?

Jokainen varmaan tietää itsekkin, että kun omassa elämässä jokin mättää on sitä todella helppo alkaa haukkumaan muita ja arvostelemaan. Toiset kadehtii julkkisten luksuselämää, mutta totuus saattaa olla jotain aivan muuta. Tullaankin ulos kaapista ja kerrotaan, kuinka ulosotossa on kymmeniä tuhansia velkaa.. Silti niille ihmisille ollaan kateellisia. Miksi? Onko se sitä että oma elämä menee päin puuta? Monessa asiassa voi täysin itse vaikuttaa omaan elämään. Usein jo ajattelutavan muutos on tie parempaan. Kannattaa lopettaa kadehtiminen ja keskittyä saavuttamiseen ja siihen omaan onneen.

Katsottiin perheen kanssa putousta ja mua nauratti se hahmo Aino Inkeri Ankeinen… Oikein Suomalaisen persoonallisuuden irvikuva. Mikään ei ole hyvin. Voi kumpa ihmiset oppisivat edes hieman hölläämään.

Toiset ovat luonteeltansa heikompia, kun toiset. Jos ottaisin aina kaiken saamani palautteen ja kommentit itseeni olisin jo varmaan ihmisenä henkisesti aivan tuhoutunut. Mitähän tämä kommentoija olisi mieltä, jos laittaisinkin oman portaalin fatfashion pystyyn. Kirjoittaisin kuinka ruma ja läski mää oon. Voisin samalla kirjoittaa siitä kuinka olen niin tyhmä, kun en osaa edes kirjoittaa, enkä erota yhdyssanoja. Oon muutenkin ihan paska ihminen, itsekäs, ylimielinen ja mitä muuta… Tulisiko hänestä mun vakkari lukija? Olisiko hän joka aamu fiiliksissä siitä, kuinka Umppu on nyt vihdoin tajunnut olevansa läski ja voisi kommentoida, että ihanaa olla sun kanssa samaa mieltä. Jatka samaan malliin… Tuskin.. Olisi taas uusi aihe valmiina keskustelupalstoille, että nyt se tuola blogissaan kerää sääliä ihmisiltä..loputon suo..  En vain voi ymmärtää..

Kirjoitinkin aiemmin tekstin: Blogaajan sana on totuus

Oli mielenkiintoista, kuinka ihmiset ymmärsi tekstin eri tavalla.. Oikeastaan juuri haluamallaan tavalla. Toiset hiffaa ja toiset ei. Tässä maailmassa ei kukaan voi miellyttää kaikkia. Et voi olla kaikkien ihmisten kanssa samaa mieltä. Tähän sopiikin täydellisesti lause:

”Meidän ei tarvitse olla samaa mieltä voidaksemme olla ystävällisiä toisillemme”

Haluan tällä tekstillä tuoda esille tälle kommentoijalle, että mää voin ihan hyvin omassa kehossani. Vielä on muutama raskauskilo jäljellä, mutta mua ne ei haittaa.Mulla on koko loppu elämä niitä aikaa tiputtaa, jos haluan.  Mun tärkein tehtävä tällä hetkellä on olla äiti mun lapsille. Mun lähimmät ihmiset eivät myöskään välitä mun kiloista, vaan musta ihmisenä ”sen ihran alla”. Mun persoona ei muutu mun kilojen myötä. Oon ihan sama ihminen lihavana tai laihana. Mun elämä ei ole niin pinnallista, että se pyörisi vaan ulkonäön ympärillä. Olen 33-vuotias ja sinut ulkonäköni suhteen. En koe olevani ruma :). Jos et ole mun kanssa samaa mieltä niin mua ei sekään haittaa, mutta joskus asiat kannattaa pitää vaikka vaan omana tietona.

Edellinen postaus: Sipulia sukkaan ja menoks

 

-Umppu

31 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  En tiedä näitkö sitä videoo missä oli miss helsinki sephore ja sit sille joidenkin randomi ihmisten piti lukea päin naamaa niitä kommentteja ja viestejä mitä se oli saanu. Ihan hirveitä asioita mitä ihmiset kirjottaa netissä toisesta ihmisestä! Ne randomi ihmiset keiden piti niitä lukee sille päin naamaa ni ei ees pystyny sanoon niitä kaikkia ja pyyteli anteeks koko ajan että kun he tällaista joutuu sanomaan sulle kun tässä niin lukee. Niin tuli vaan tää juttu mieleen että olis hyvä jos ihmiset vähän miettis niitä asioita kirjottais nettiin että pystyisinkö sanomaan tän asian myös suoraan tälle ihmiselle päin naamaa ja että miltä minusta tuntuis jos sellanen sanottais itselle päin naamaa tai jossain juorupalstalla…

  Vaikutat mun mielestä ainakin ihan symppikselle ja vitsi mä taas kattelin sun kuvia että miten voit olla noin hyvässä kunnossa vaikka synnytyksestä niin vähän aikaa! Näytin miehellenikin että kato ny kuinka nopeesti Umppu on saanu taas karistettua raskauskiloja 😀 Mulla nimittäin ei tod lähteny noin hyvin käyntiin raskauden jälkeen toi kilojen lähteminen 😀 Veikkaan että nää keskustelijat ei oo ikinä ite synnyttäny :DD
  Huomasin itekkin että miten sitä prioriteetit muuttu lapsen myötä, että halusin vaan että vauvalla on kaikki hyvin ja se saa tarpeeksi kaikkea <3

  Jatka samaan malliin! 🙂

 2. Lovisa kirjoitti:

  Ai muka läski?!? No ihmisillä menee toi läskisanan käyttö ihan yli. Itse just katsoin yhdestä kuvasta (missä pitkä musta adidaslogollinen mekko), että onpa uuma palautunut vaikka on kolme synnytystä takana ja viimeisestä vähän aikaa!!
  Kaikkea hyvää Umppu kevääseen!

 3. Johanna kirjoitti:

  Moi Umppu! Siis mä en voi käsittää tuommoista kirjoittelua!!! Huh huh… täytyy olla kirjoittajassa niin paljon vihaa, kateutta ja tyytymättömyyttä, vaikka ei silti saisi tuommoista kirjoitella. Älyvapaata touhua. Pida kuule Umppu itses silti iloisena ja kaunis oot 🙂

 4. Salla kirjoitti:

  Niin surullista, miten paha olo ihmisillä on kun pitää/jaksaa/viitsii tollasta kommentoida 🙁

 5. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Ihan järkyttävää, et todellakaan ole mikään FAT, sokeita jotka sellasta väittää. Ihmisten typeryyttä todellakin.
  Joillakin on vissiin juurtunut ajatus, että FitFashion on vaik treenibeibe paikka, vaikka nimenomaan ihmisten jotka tykkäävät hyvinvoinnista. Ei tarkoita, että pitäisi näyttää kisabeibeltä, mikäli pitäisi niin saisin fudut täältä ite 😀

 6. Kata kirjoitti:

  Rakastan tätä tekstiä. <3 Go Umppu!

 7. Anonyymi kirjoitti:

  Sä et oo läskiä nähnytkään! 🙂 kateelliset vinkuu 😉 oot todella upee äiti niin ulkoisesti kun sisäisestikkin ! 🙂 voikun joillakin on noin tylsä elämä että pitää muita mollata….. huoh. Mutta kateelliset ja tylsät ihmiset kellä on tylsä elämä

 8. Sanna kirjoitti:

  Suosittelen kaikkien, keiden mielestä oot läski, käymään näöntarkistuksessa. Oot kaunis ja just sopiva. ☺

  Hyvää kevään odotusta!

 9. Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

  Katos, minäkin olin päässyt läski-listalle 😀

 10. Heidi kirjoitti:

  Aina Inkeri Ankeisia riittää. Yllättävän paljon on heitä täydellisiä Ankeisia. Varsinkin kun voi anonyymisti toisia haukkua. Oletettavasti se piristää heidän hohdokasta elämäänsä ja sielunmaisemaansa kovastikin.
  Pahoin pelkään, että jos olisi jo nyt jossakin – lainaan kirjoituksestasi – Victoria’s Secret -mallikunnossa, niin hei – sinähän olisit huono äiti ankeisten mielestä: ajattelet vain itseäsi etkä lastesi hyvinvointia. Mutta kun ajattelet ensijaisesti elämäsi tärkeimpiä ihmisiä – lapsiasi – oletkin yllättäen läski, joka ei osaa huolehtia itsestään. Ja tuskin lapsistasikaan sitten – ihan varmasti huonoille tavoillekin opetat.
  Toivotan iloa ja auringonpaistetta sinun ja perheesi kevääseen! Ankeiset huomatkoon, että ilon ja paisteen määrä ei ole rajallinen – sitä riittää kaikille, jos vain osaa nauttia elämästä.

 11. Lilian kirjoitti:

  Voi huokaus tätä ihmisten turhamaisuutta.
  Mikä määrittää ihmisen kauniiksi tai rumaksi? Laihaksi tai läskiksi? Siis oikeasti. Ei ole olemassa mitään absoluuttista totuutta, ainoastaan ihmisten omista mielistä peilaavat tulkinnat.
  Jos puhun kauniista tai rumasta ihmisestä, ajattelen itse kuvaavani ihmisen luonnetta. Jos tuomitsen jonkun ihmisen ulkonäöllisesti, alkaa pikemminkin hävettää.
  Ihmisen painoon liittyy toki terveystekijöitä, mutta yleensä ollaankin jo aika ääripäissä. Veikkaan kuitenkin, että ihminen on anyway paljon terveempi vältellessään vaakaa ja kun kiloihin katsomatta voi hymyillä peilikuvalleen ja todeta tykkäävänsä näkemästään.

  Olet kaunis nainen. Haters gonna hate ?

 12. Laura kirjoitti:

  Go Umppu go!

 13. krisse kirjoitti:

  Jotenkaan en edes yllättynyt. Kyllä joidenkin ihmisen oma elämä on kovin mustavalkoista ja ankeaa, kun tuolaisia laukoo somessa. Tuskin riittäisi kantti tulla päin naamaa laukomaan. Edelleen sanon vaan että näitä sun rehellisiä, kaunistelemattomia tekstejä on ihana lukea! Näitä on helppo heijastaa omaan lapsirikkaaseen elämää. Olet kaunis, terveen ajatusmaailman omaava nainen! Pidetään me ”läskit” äidit yhtä ❤

  • jengibre kirjoitti:

   Harvahan uskaltaa tulla sanomaan päin naamaa. Ei sillä että kukaan haluaisikaan itselleen sellaista – vähiten muuten ne haukkujat itse. Jos heille sanoo jotain heidän ulkonäöstään, niin suututaan ;D Ei mulla myöskään pelkureille ole mitään arvostusta, potkua perseeseen vain. Kyllä ihmisellä pitää olla selkärankaa 🙂 Arvostan. Arjessa huomaan, että harvalla on, olen aika pettynyt ihmisiin monesti. Lähipiiri on pieni, mutta rakas.

 14. Krista kirjoitti:

  Anteex jos sanon että yök, siis sille kuvalle joka olit fitnesaikoina.
  Nyt sanon että olet todella kaunis ?
  -krista-

 15. Ollaan ihmisiksi vain kirjoitti:

  Itse olen 174 cm pitkä ja painoin 20 vuotiaana ja sen jälkeen noin 35 vuotiaaksi 53 kiloa, näytin ihan barbinukelta, olin kaunis ja upea, kaikki katsoi minua ihaillen, nyt olen yhtä pitkä ja painan 91 kiloa, kukaan ei katso minua vaikka jumppaan ja bodaan, teen vatsalihasliikkeitä ja kuntoilen, olen vaan liian rehevä:) Minua naurattaa ihmiset jotka tylyttää muita, he itse ovat noloja ja pitäisivät suunsa kiinni, olet upea ja kaunis.

 16. Rose kirjoitti:

  Onneksi sä olet ihmisenä niin vahva, ettet anna tuollaisten vaikuttaa itsetuntoosi. ”Fit” voi varmaan olla, olematta VS:n enkeli tai biksukisaaja. Veikkaan, ettei kovin moni kisadieetti tai maratonjuoksu ole yhtä kova suoritus, kun sulla ihan pelkkä arjen pyörittäminen muksujen, kodin ja töiden keskellä! 😀

  Kyllä se ihan sun naamastakin jo näkyy, että et oo lopettanut itsestäsi huolehtimista. Kroppa kyllä ehtii muotoutua vielä moneen suuntaan, ei kai kukaan tervejärkinen ihan oikeesti voi olettaa, että just kolmannen lapsensa synnyttänyt 33-v olis samoissa mitoissa kun 20-v jumppapirkko? Joku tärkeysjärjestys?

  xx
  rosanna-m.blogspot.fi

 17. Hah kirjoitti:

  Hei, jos semmonen Fatfashion perustetaan, mää voin tulla siihen kans bloggailemaan! Ei mulla kyllä oo blogia, mutta eipä sullakaan oo läskiä joten kai se nyt menis reiluna pelinä?

 18. Sara kirjoitti:

  No huh! Kannattaa tosiaan jättää ne nimettömät nettikommentit ihan omaan arvoonsa. Täytyy sanoa että sun blogi onkin ainoa jota täällä seuraan, sulla on niin oikea asenne ja muutakin sisältöä elämässä kuin vain oman peilikuvan pohdiskelu. Meille joille bikini fitness -kuntoon pääseminen ei terveyssyistäkään olis mahdollista, ei hirveästi tuo iloa katsella kuinka joku muka hymy huulilla vetää itseään kisakuntoon ja sanoo että on niin kivaa ja helppoa dieetata. Kiitos kun sulla on niin tasapainoisia ja monipuolisia juttuja, kannustaa paljon paremmin terveelliseen elämäntapaan kuin yksikään perus-fitnessblogi! (Sitäpaitsi etpä kyllä todellakaan ole läski, en tajua näitä nettikirjoittajia!)

  Oon lukenut sun blogia jo pidempään, mutta nyt oli ensi kertaa pakko kommentoida!

 19. Anne kirjoitti:

  Vuosi on 2017 ja edelleen naisia arvostellaan vain ulkonäön perusteella. Jotenkin kuvitellaan että tää on se mihin kannattaa iskeä. Nykyään unohdettu sellainen asia kuin normaalipainoinen. Ja hei, saa olla fatkin -mitä sitten? Mä en ymmärrä ihmisiä. Jos juuri synnyttänyt nainen, tai nainen yleensäkään ei ole LUKIJAN mielestä tarpeeksi ”fit” niin silloin kannattaa tehdä jotain muuta kuin lukea kyseisen henkilön juttuja
  Mennä ite vaikka sinne salille tai punnitsemaan ruokiaan samallaa kun on aamuaerobisella.
  Ärsyttää tää naisten bodyshaming.

 20. sarppahei kirjoitti:

  Lapsettomat nirppanokat huutelee. Mä sanon että kukaan ei tiedä naisen kehon saloja paremmin kuin synnyttänyt nainen. Ja muiden sanomisilla ei oo mitään väliä 😀

  En jaksa enää muuta kuin hymähdellä näille kauhistelijoille. Joo, kroppaan tulee läsää, siitä tihkuu maitoa, tulee helkkarin kipeät peräpukamat ja finnejä selkään. So what. Se kroppa on kuitenkin saanut aikaan uuden elämän ja se on hiton paljon kovempaa duunia ku ykskään fitnesskisa.

  • jengibre kirjoitti:

   Niinpä, mitenköhän nämä ulkonäkökeskeiset toisten haukkujat pärjäävät ikääntymisen kanssa? Tulee varmaan kovat paikat eteen. En tarkoita siis lihomistakaan pelkästään, kyllähän ikä näkyy muutenkin ja tavallaan vanha iho näyttää rasvaiselta kun iho veltostuu. Surullista, mutta sehän on heidän ongelmansa. On helpompaa niillä ketkä osaavat suhtautua muutoksiin, joita elämä kropalle heittää. Sairauksista puhumattakaan, osa tuo pahojakin turvotuksia, joita toki voi nesteenpoistajille poistaa tiettyyn määrään saakka. (Esim. sydämen vajaatoiminta tuo aikamoisia turvotuksia jos pääsee pahaksi.) Pitää varmaan sitten muistuttaa, että kauhee kun oot tullut ryppyiseksi. Joo nykyään on botoxit ja muut voisi sanoa, mutta todisteista päätellen se vie kyllä aika monen vaan ojasta allikkoon.

 21. Elisa kirjoitti:

  Minusta sä oot kyllä aika Fit ?

 22. Äiti kahdelle kirjoitti:

  Hei! Olen lukenut blogiasi jo jonkun aikaa ja melko harvoin tulee kommentoitua. Nyt oli kuitenkin pakko, tulin niin surulliseksi kirjoituksestasi 🙁 Olet hyvin vahva nainen, itsestäni ei juuri tämän takia olisi pitämään minkään näköistä blogia. Nämä muita haukkuvat kommentoijat eivät lainkaan ajattele, mitä kirjoittavat. Itse olen aina ollut sitä mieltä, että kommentit kertovat enemmän siitä kuka ne sanoo, kuin siitä kohteesta. Olisipa hauska nähdä, miltä nuo kommentoijat itse näyttävät. Harvoin se paino-indeksi sitä onnellisuutta määrittelee.

  Hanna Gullichsen kirjotti tästä aiheesta hyvän postauksen blogiinsa: http://hannag.fi/kiusaamisen-pitaa-loppua/
  Hän myös kirjoitti aiemmin raskauskiloista. Olen samaa mieltä kuin hän; median tapa tunkea vastasynnyttänyt kroppa skinny jeanseihin, on sairasta. Itselleni omat raskauskilot olivat kova pala (kuopus täytti juuri 2 vuotta), vaikka niitä ei ole kuin noin 5 kilon verran. Viime kesänä isäni kuoli ja tajusin selvemmin, mikä tässä elämässä on OIKEASTI tärkeää. Sen jälkeen en ole asiasta piitannut.
  Mua ylipäätään ärsyttää, että äitien täytyy aina puolustautua imetykseen, päivähoitoon, kiloihin ym. liittyvissä asioissa. Ne ovat henkilökohtaisia asioita ja valintoja eivätkä ne kuulu kuin äidille ja hänen perheelle itselleen. Ei meistä kenelläkään ole oikeutta tuomita muita.

  Kaikkea hyvää ja onnellisia hetkiä sinulle ja perheellesi!

 23. jengibre kirjoitti:

  Läski? Anteeksi missä 😀 Koskiko tuo postaus ehkä jotain anorektikkojen keskustelua. Olet kyllä siinä 2014 postauksessa todella laiha eli jos tuo on jonkun mielestä ns. normaali naiskuva tavalliselle ihmiselle niin metsään menee.

  Onnetonta ihmistä ei voi kukaan muu parantaa kuin hän itse, joten en Umppu noista välittäisi 🙂 Suoltavat pahaa oloaan, ettei vaan kukaan muukaan olisi onnellinen. Sellaisiin olen törmännyt ja heistä kannattaa hankkiutua eroon pikimiten. Blogikirjoittajana vaan toki sinänsä hankalaa, mutta älä lue nettiä.

  Mulla eksyi kerran 2000-luvun taitteessa miehen ex samalla keskustelupalstalle ärsyttämään. Tai ei eksyi, vaan tarkoituksella. Kaikesta paistoi, että hän oli onneton. Ei se oikeuttanut silti minua kiusaamaan. Päätin ottaa ohjat omiin käsiin ja nauttia lisää onnellisuudestani ja hyi olen inhottava minäkin koska tiesin sen ärsyttävän häntä lisää. Haukkujahan ei voi sietää sitä, että toisella menee hyvin. Jos on terve, on töitä yms, niin jokainen on silloin oman onnensa seppä, en jäänyt häntä miettimään vaan säälin kovasti. Vuosia kestävä viha sairastuttaa mielen ja siksi pyrin itse vieroittautumaan sellaisesta viimeiseen pisteeseen saakka. Ehkä siksi olenkin niin onnellinen kun ympäröin itseni iloisilla, luotettavilla ja tyytyväisillä ihmisillä. Itsestäni ainakin huomaan, että negatiivisuus ja sen sellainen tarttuu joten niistä haluaa pysyä erossa. En enää töissäkään käy tietyn porukan kanssa kahvilla, koska ei sitä toisten haukkumista jaksa kuunnella työpäivästä toiseen. Heissäkin vikaa, mutta eihän sitä huomata 😉

 24. Minttu kirjoitti:

  Hahah repesin totaalisesti. Keitä nämä ihmiset on ja mistä näin juttuja tulee? Onko ihmisillä vaan liikaa aikaa kun keksivät tuollaisia täysin absurdeja juttuja. Käyttäisivät vaikka saman energian itsensä kehittämiseen tai opiskeluun..

  Ps. Oot upea mamma!

 25. siiri kiviharju kirjoitti:

  Moi,

  Vitsi mä tykkään sun blogista ja siitä, että uskallat sanoa niinkuin asiat on!
  Tottakai kroppa on erilainen, kun on synnyttänyt! Ja ihan huomiona, vaikka olisikin ylipainoinen (ja ylimääräinen tullut ihan vain syömisellä) niin miksi ei voisi kirjoittaa fitfashionin alla? Jos on vaikka painon pudotus projekti vasta alkamassa, vai pitääkö tosiaankin ensin olla ”fit” ennen kuin voi kirjoittaa esimerkiksi ruokavaliosta tai laihduttamisesta?. Lisäksi minusta fitfashion on hyvinvointiblogiportaali.
  Se, että on bikinifitnes kunnossa ei aina tosiaankaan tarkoita, että voi hyvin. Luen mieluummin sinun aitoa ja rehellistä blogia, josta saan oikeasti hyvää mieltä ja sitä hyvinvointia!

  PS. sinun innoittamana perustin blogin vähän aikaa sitten. Kiitos, että uskallat kirjoittaa aidosti ja rehellisesti, se on inspiroinut minua paljon.

  https://siirikiviharju.blogspot.fi

 26. Siiri / Pilkettä kirjoitti:

  Tästä kirjoituksesta on jo tovi, mutta sen ajankohtaisuus on taas kasvanut. Kirjoitin blogissani nettikiusaamisesta ja linkkasin tänne, kun olit kirjoittanut mielestäni aiheesta niin hyvin. 🙂

  http://blogit.kauneusjaterveys.fi/pilketta/bloggaajat-nettikiusaaminen/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.