Hae
Prime Life by Umppu

Sipulia sukkaan ja menoks….

sisältää kaupallisia linkkejä*

 

Tiistai….Istun sohvalla ja mietin taas kuinka voittaja olen, kun olen selvinnyt osittain tästäkin päivästä.. Aurinko lämmittää ihanasti selkää ja muutekin fiilis on hyvä tilanteesta huolimatta. Meillä pinokainen on ollut kovin räkäinen ja mekeinpä vaan itkenyt valveilla ollessa. Ajattelin, että se olisi ollut ohimenevää, mutta sitä on jatkunut muutaman päivän.. Yö oli tuttuun tapaan helvetistä. Jalkopää on tullut jo tutuksi, eikä ne Koskisen kintutkaan tunnu yhtään oudoilta siinä korvan vieressä.

Kuva Noora Näppilä

 

Vikke ei oikein meinannut nukahtaa  illalla millään ja mietinkin miten sitä oloa voi helpottaa… Uskokaa tai älkää niin etsin neuvoa vauva.fi sivuilta :). Meillä on ollut jo rievussa Vickiä sängyn vieressä. Päätyä on nostettu ja ilmankostutin huutaa hoosiannaa.. No olen kuulluut sipulin salaisesta voimasta, jotenka päätin etsiä tietoa siitä ja kun sen googleen täräytti niin todellakin mun lempi sivut tuli esiin. Ei muutakun puukko kauniiseen käteen ja Koskinen silppus valkosipulia kauhtuneeseen tennissukkaan ja se sängyn viereen.. Tsiisus mikä käry oli koko kämpässä… Aivan kun olisi ollut pitseriassa :). Mutta ainakin toistaiseksi se toimi ja vauva nukku hyvin….toki heräs sen 4 kertaa syömään. Oli omatkin röörit auki..

Mun oli aamulla pakko heittää se helvetin sukka parvekkeelle, kun en kestänyt sitä hajua :). Tää oli se päivä, kun Juuso lähti aamuyöllä Ruotsiin työreissuun. Mulla oli Vivianin tarhaan vienti (koko konkkaronkan kanssa) vuoro. Olin jo henkisesti valmistautunut itkupotkuraivareihin, mutta hän oli kun ihmisen mieli ja paineli reppu selässä päiväkotiin..

 

Kuva Noora Näppilä

Kuva Noora Näppilä

Kuva Noora Näppilä

Kuva Noora Näppilä

Me lähdettiin  siitä Viken kanssa lääkäriin varmistamaan, ettei hänellä mahdollisesti ollut korvatulehdusta, mutta onneksi se todettiin vain pelkäksi flunssaksi. Sen jälkeen mulla oli sovittuna kaksi tapaamista ja mietin mielessäni  sitä pahinta vaihtoehtoo, mutta Vikke nukku molemmat. Ehkä se kaukalossa oleva pystyasento on hieman tukkoisena miellyttävä ja mikäpäs siinä lämpimässä paketissa olla.

Illalla…. Ulkona on kova pakkanen ja se säätö riisu/pue meininki ja rattaat autoon ja pois ja parkkihalliin ja takaisin vaatii multa tässä tilassa jo supervoimia. Kyllä sitä aina vaan repii sitä energiaa jostain. Mun vanhemmat asuu lähellä, mutta on nyt reissussa ja sain onneksi hälytettyä ystävän ja siskon Vilin harrastuksien vientiin. Koitan aina vaalia pienempien ilta rutiineja ja välttää iltaisella automatkoja, ettei nukkumaanmenoaika veny. Mulla oli tänäänkin ystävä lastenhoitoapuna ja kun hän lähti vein vaan Vivianin sänkyyn ja sanoin hyvät yöt ja sinne se jäi ja kuukahti heti… Samoin vauva nukahti <3 Mietin tässä voiko tämä olla totta.

Jotenkin tän päivän jälkeen mietin, että turhaa sitä on etukäteen tilanteita stressata, koska ei niistä koskaan tiedä mitenkä ne menee. Täällä mää istun takkatulen kanssa ja kaikki lapset nukkuu.. Voihan se näinkin mennä.

 

Kuvaus: Noora Näppilä

Kuvaus: Noora Näppilä

Kuvaus: Noora Näppilä

Tällä viikolla ei onneksi oo paljon muuta ohjelmaa. Viikonloppuna olis tarkoitus mennä kavereille kylään ja piipahtaa Ähtärissä pappaa katsomassa. Hän ei ole vielä nähnyt sukunsa uusinta tulokasta. Mulla on enää yksi pappa jäljellä <3 Harmi, että välimatka on sen verran pitkä. Pappa on jo siinä kunnossa, että sinne ei voi mennä koko porukalla ja menenkin siskoni kanssa käymään. Paikanpäällä ei voi olla kun maksimissaan tunnin. Sielä on kuitenkin aina kiva käydä. Oon viettänyt Ähtärissä uskomattoman paljon aikaa lapsuudessa ja se tuo aina muistot mieleen.

Kuvissa oleva takki on  Junkyardilta* Adidaksen Pharrell Williamsin suunnittelemaa mallistoa Takki* Housut* Paita*

 

Kannattaa hyödyntää Junkyardin ystävänpäivä tarjoukset TÄÄLTÄ*

 

Edellinen postaus: Edes se yksi yö

Voit laittaa blogini myös seurantaan Blogit.fi sivujen kautta TÄÄLTÄ

Sivuilta on myös helppo etsiä saman henkisiä/aiheisia blogeja.

-Umppu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.