Hae
Prime Life by Umppu

Mitenkä kasvot muuttuu meikillä?

sisältää kaupallisia linkkejä*

 

Multa kysytään paljon vinkkejä meikkaukseen. House of Brandonilta saa nyt meikkejä, joita mulla oli testissa ja mulla on myös ilo tarjota teille lukijoille alennuskoodi: COSMETICS millä saatte -20% kaikista meikeistä 5.2. – 12.2.2017. Nyt on siis loistava hetki tilata täydennystä meikkivarastoihin.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Tässä on kuva lähtötilanteesta, missä minulla ei ole ollenkaan meikkiä. Nenäni on punaisena jatkuvasta niistämisestä, sekä minulla on poskissa couperosaa. Ihoni on hyvin epätasaisen värinen ilman meikkiä, mistä en itse pidä. Raskauksista johtuneet maksaläiskät on pikkuhiljaa hävinneet kasvoilta ja varsinkin kun rusketus kasvoilla on pelkkä muisto menneestä.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jos punaiset alueet haluaa kunnolla peittoon kannattaa valita vihreä peiteväri. Vihreä on punaisen vastaväri, jolloin se neutralisoi punaisuutta. Itse pidän meikissä kaikkein tärkeimpänä kaunista pohjaa ja käytänkin siinä paljon erilaisia tuotteita. Toki ihan arkimeikissä tyydyn pelkkään meikkivoiteeseen, missä ei ole niin runsas peittokyky. Levitän peitevoiteen aina sormilla, jolloinka saan sen hyvin häivytettyä iholle. Tässä vaiheessa ei haittaa, vaikka vihreys näkyy selkeästi, koska se katoaa muun meikin alle.

Käytin tässä uutta Maybelinen Master cramo palettia, missä on oikein hyvä vihreä sävy. Paletista on saatavilla kahta erilaista sävykokonaisuutta, joilla tein myös itselleni koko meikkipohjan. Paletit voit tilata itsellesi:

Light*

Medium*

SAMSUNG CAMERA PICTURES

16443929_10154515622479118_461249595_o

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Pohjaan käytän vaaleaa, sekä tummaa voidemaista meikkipohjaa. Vaaleaa alueille, mitä haluan korostaa ja tummaa sinne mitä haluan syventää. Tässä ei tarvi olla edes kovin tarkka (tai pro), koska tärkeitä on mitenkä tuotteet saa häivytettyä niin, että ne sulautuu toisiinsa. Häivytykseen käytän yleensä sivellintä, kun teen meikin itselleni. Kiinnitän aina meikin puuterilla. Sillä varmista sen, ettei meikki kerry juonteisiin, joita tässä iässä jo on. Puuteri antaa myös iholle pehmeämmän tunteen, sillä pelkkä meikkivoide jättää sen aika tahmeaksi.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Käytän kulmissa aina meikkiä, koska omat kulmakarvani ovat todella vaaleat. Kulmien olisi hyvä olla linnunsiiven malliset. Kulmiin on tarkoitettu aivan oma sivellin, mikä on viistopäinen. Omasta mielestä paras kulmasivellin on mahdollisimman litteä ja jämäkkä. Kamalimpia kulmakarvoja on kajalkynällä tehdyt viivat omien kulmakarvojen päälle. Kulmat on monelle hankalat meikata ja siksi suosittelen harjoittelemaan meikkaamaan niitä esimerkiksi tummalla kulmavärillä. Testasin uutta Maybelinen brown precise fiber filler kulmaväriä, joka sisältää kuituja jolla saa aikaan täyteläisemmät kulmat. Näitä on saatavilla kolmessa eri sävyssä

dark blond*

soft brown*

medium brown*

16443509_10154515622589118_2033038530_n

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Käytän usein vain yhtä luomiväriä, jonka tässä kuvassa levitin koko luomelle. Luomivärin ei aina tarvitse olla tumma, mutta sillä saa kauniisti silmät esille. Käytän itselläni usein  helmiäis sävyjä. Tässä uudessa Maybelinen NUDES luomiväripaletissa on 12 kullan, pronssin ja kuparin sävyä. Itselläni oli jo entuudestaan juurikin tämän sarjan TUMMEMPI* paletti ja tämä teki ihanasti täydennystä meikkivalikoimiini. Näissä väreissä on mielestäni hinta/laatusuhde kohdillaan. Luomissani on paletin toinen vasemmasta alakulmasta, hieman luumun sävyinen sävy. Kulmaluulla on paletin oikeasta yläkulmasta toinen, hieman persikkaan taittava vaalea. Tämä paletti on monipuolinen, koska sillä pystyy loihtimaan nudemeikistä todella tummaan smoky eyes lookkiin. Tilaa paletti itsellesi:

Maybeline NUDES*

 

16443003_10154515622519118_610880592_o

 

Käytän myös usein meikatessa nestemäistä rajausta, sekä alemmassa kuvassa on vielä lisätty ripsiväri alaripsiin. Minulla on ollut nyt noin puolivuotta volumelashes ripsipidennykset, mitkä on ollut aivan mun pelastus kiireisinä aamuina. Peilikuva ei ole haamu, vaan silmissä on jo vähän syvyyttä pidennysten ansiosta. Tykkään näistä volume ripsistä, koska ne on mun mielestä luonnollisen näköiset. Vaikka ne ei olisi juuri huollettu, niin niihihin ei tule tyhjiä koloja. Testissä oli uusi push up angel ripsiväri. Tässä on aivan täydellinen harja alaripsiin. Pidennysten vuoksi en käytä muualla ripsiväriä. Kerrankin tarpeeksi ohut ja tarkka sivellin. Tilaa ripsiväri:

Maybelline Falsies Push up Angels*

16426387_10154515622579118_896291893_n

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Huulissa tämän hetken kovin juttu on matta. Itse en ole kovinkaan rohkea punan käyttäjä, mutta jos sitä vaikka ihan opettelisi. Mattapunien käytössä kannattaa huomioida, että huulet eivät ole rohtuneet. Jos rohtuneisiin huuliin laittaa mattapunan, niin se tekee huulista ryppyiset ja vanhan näköiset. Jos tuntuu, että huulet kuivuvat talvella paljon, niin käytä yöksi aina paksumpaa voidetta. Mun salainen huulirasva on nännirasva 🙂 mitä käytän öisin huulilla.  Näistä alla olevista sävyistä huulillani on vaalein sävy, mutta ajattelin olla jatkossa rohkeampi ja kokeilla hieman tummempiakin sävyjä.

Huulipunat/ kiilot voit tilata itsellesi täältä*

 

16388453_10154515622499118_354209409_o 16465982_10154515622444118_1035414738_o

Meikissä mielikuvitus toimii rajana ja mielestäni ei ole oikeaa eikä väärää tapaa meikata. Tykkään kokeilla uusia juttuja ja seuraankin somessa paljon erilaisia meikkitilejä. Yksi suosikkejani on ig:ssä hudabeauty

Talvella pidän aina hieman paksumpaa meikkipohaa, kun kesällä. Kesämeikkiin on aina ihana lisätä hieman shimmereitä, tuomaan hehkua kasvoille.

Mulla on antaa muutama tipsi, mitä ei kannata tehdä meikissä, mitä noudatan aina itse:

Jos ihosi on huonossa kunnossa, niin kamalinta mitä voit sille tehdä on tunkea näppyjen päälle paksu kerros peiteainetta. Usein näpyt alkavat silloin muistuttaan syyliä/paiseita ja lopputulos on vielä kamalampi. Käytä niihin neutralisoijaa  (vihreä)ja tee normaali meikki siihen päälle.

Muista häivyttää. Häivyttäminen on todella tärkeää meikkaamisessa. Jyrkät ja selkeät rajat tekevät meikistä halvan näköisen. Katso meikkiä aina luonnon valossa, jos mahdollista.

Kokeile sopiva meikkivoide aina kasvoihin. Käteen kokeileminen ei kerro sinulle mitään. Kuitenkin meikillä on tarkoitus meikata kasvoja, eikä käsiä.

Jos käytät tummia luomivärejä panosta laatuun. Moni luomiväri rapisee poskille ja jos sen jättää siihen, tulos on todella suttuinen.. Älä missään tapauksessa levitä rapisseen meikin päälle meikkivoidetta, koska se meikin kuluessa puskee sieltä läpi ja tuloksena on mustaasilmää muistuttava look. Hyvä niksi on laittaa topsiin silmänympärysvoidetta ja pyöritellä sitä rapisseen meikin päällä ja levittää uusi pohja siihen kohtaan. Myös joskus on parempi tehdä tummat silmät ennen meikkipohjaa.

-Umppu

 

10 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Moi, Onko sulla ollu pigmentoidut kulmat? Vaikuttas sille noissa ilman meikkiä kuvissa. Oon nimittäin itse harkinnut nyt tätä kovasti pinnalla olevaa microblading- pigmentointia, mutta mietitytttää, miten väri lähtee haalistumaan. Muuttuko ensin sinertäväksi jne kuten normaali tatuointiväri…

 2. Sonja kirjoitti:

  Hyvä kirjoitus! Kiitos 🙂

 3. Salla kirjoitti:

  Oot tosi kaunis meikillä ja ilman 🙂

 4. Kauhukakara kirjoitti:

  Siis MITENKÄ?

 5. Mai kirjoitti:

  Hei mulla sama salainen ase huulien hoitoon! Nännirasvaa vaan 😀 se oli imetysaikana pelastaja nänneille ja nyt kun imetys on loppu niin ei sitä kallista rasvaa viittiny roskiin heittää ja kokeilin huuliin! Nyt rasva alkaakin olla loppu ja pitääkin ostaa uus tuubi ihan vaan huulille. Lansinoh <3
  Ps sulla on mahtava blogi, yksi lemppareista.

 6. anna kirjoitti:

  Hei,

  häviskö sun maksaläiskät itsekseen vai jollain hoidolla? Millä sait ne peitettyä silloin kun ne vielä oli?

  • primebody kirjoitti:

   Ne hävis pikkuhiljaa. Pahimmat ne on aina ollut kesällä, kun aurinko tummentaa ne. Nyt en tehnyt niille mitään 🙂

 7. ulla kirjoitti:

  Sulle näyttää olavan hirveän tärkeä toi oma pärstä 🙂 ja haluat olla kaunis…vaikutat todella syvälliseltä ja kypsältä ikäiseksesi. Mitäs jos relaisit vähän ja miettisit välillä jotain muutakin, nimittäin aika tylsää ja pinnallista luettavaa…enkä tänne enää eksykään, oli puhdas vahinko. Tsemppiä naaman paranteluun!!!!

 8. Siri kirjoitti:

  Hei! Kuka sulle teki nämä ensimmäiset kulmien pigmentoinnit, jotka näkyvät näissä kuvissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.