Hae
Prime Life by Umppu

Pientä piristystä sisustustauluilla

yhteistyössä Desenio*

 

Tuntuuko näin ”kevään tullen, että kaipaat kotiin, jotain pientä piristystä? Moni aina ajattelee, että remonttiin menee kamalasti rahaa ja multakin on kyselty useaan otteeseen, että kuinka sulla on ollut varaa remontoida koko asunto. Jos yhtään osaa tehdä itse niin se ei edes ole kovinkaan kallista ja jos hieman viitsii vertailla hintoja ja tehdä pientä tutkimustyötä, niin usein pääsee pitkälle jo ihan muutamalla kympillä. Sisustus on myös  paljolti oivaltamista ja sen avulla saa tehtyä suuriakin muutoksia kotiin.

Tykkään itse skandinaavisista kodeista ja tietyllä tapaa niiden värittömyydestä. Olen aika musta valkoinen ihminen ja suosin kodissa suurimmaksi osaksi niitä värejä tai esimerkiksi harmaan sävyjä. Lastenhuoneet on toki asia erikseen ja ne toteutetaan lasten ehdoilla. Olen jo hetki sitten syttynyt sisustustauluihin, joilla saa pienellä rahalla piristystä huoneisiin. Taluja on kiva sommitella joko symmetrisesti tai ihan vaan taiteellisesti. Usein kun aloitan taulujen asentamisen, niin suunnittelen kuvion ensiksi lattialla/pöydällä, milloin nään jo hieman kuinka se asettuu seinällä.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Nyt minulla on vuorossa vessojen  takaseinien tuunaus. Olen aina miettinyt miksi vessojen pitää olla tylsiä ja siksi onkin kiva saada sinne jotain pientä twistiä. Olemme nyt saanut isännöitsijältä luvan aloittaa vessaremontin ja saamme vihdoin vaihtaa uudet kalusteet. Se nyt ei kuitenkaan tapahdu sormia napsauttamalla ja pitää erikseen sopia jokin viikonloppu milloin sen teemme. Kalusteet tulee olemaan mustat ja vihdoin saamme lapsiperheelle sopivan lavuaarin.Saamme lisäksi umpinaista säilytystilaa, jolloinka kaikki hammasharjasta lähtien ei tarvitse olla esillä. Nämä on taas niitä asioita, mitä ei silloin talon rakennusvaiheessa osannut ollenkaan ajatella ja huomioda silloin, kuin muutostöitä tehtiin. Lisäksi saan vihdoinkin vessan peilin, mistä näkyy jokin muukin, kuin otsa. Näin pienellä ihmisellä standardit ei aina ihan kolahda kohdalleen..

 

16295761_10154502983244118_518293053_n 16326503_10154502983119118_2001365861_o

 

Mulla on mennyt jo aikaa sitten kiinnostus koko vessaan, koska remontti homma on pitkittynyt, mutta nyt saan taas uutta energiaa ja voidaan homma saada päätökseen.. Tilasin Deseniolta meidän molempiin vessoihin sisustus julisteita/tauluja miksi niitä ikinä haluaakin kutsua. Alakerran vessa on paikka, missä minä aina meikkaan ja siksi halusinkin korostaa sitä aihetta ja samalla se tietysti tavallaan kuvastaa myös hieman työtäni koskevia juttuja.

Deseniolta löytyy varmasti tauluja ja julisteita ihan jokaiseen makuun. Viimeksi itse marssin lähetysluettelon kanssa ikeaan ja ostin samalla kaikille tauluille kehykset. Näillä saa todella pienellä vaivalla, sekä rahalla muutettua huoneen ulkonäköä täysin.

Teillä on nyt myös blogini lukijana mahdollisuus saada -25% koodilla koskine25 kaikista julisteista 31.1.-2.2.2017 Alennus ei koske  (mm. Kate Moss, Tove Frank, Foto Factory).

IMG_3218

 

Meillä on myös olohuoneessa sommitelma sisustustauluja. Jos joskus haluaa vaihtelua, niin ei ole iso homma, vaikka vain vaihtaa kuvia ja saada taas ihan erilainen fiilis huoneeseen.

-Umppu

 

 

 

7 kommenttia

 1. Westend Mum kirjoitti:

  Meilläkin on ollut vieras-wc:n remontti ajankohtainen tuossa hetki sitten. Olen samaa mieltä, että vessa on yksi huone muiden joukossa, joka saa olla muutakin kuin perinteistä kaakelia yms. Meillä esimerkiksi laitettiin tapettia yläosiin. Käythän kurkkaamassa: http://westendmum.fi/2016/12/10/uusi-vieras-wc-ja-pilkahdus-keittiosta/

 2. Anni kirjoitti:

  Olen ymmärtänyt että asutte paritalossa. Onko se siis taloyhtiömuotoinen kun isännöitsijältä vaaditaan lupa remontteihin?

 3. Lennu kirjoitti:

  Näytit jotenkin erilaiselta uusissa kuvissa. Paitsi uusi meikki, niin oletko saanut ylähuuleen fyllinkiä? Vaik onko kaikki vaan koska se naamio? 😀

  • primebody kirjoitti:

   Hah 🙂 ei ollu naamio 🙂 pelkkä meikki 🙂 rajasin huulet yli

 4. Outi Karita kirjoitti:

  Mä jäin oikein miettimään että oliks teen koti tosiaan musta-valkoinen ja kyllähän se oli tuollainen kun nyt kuvailut. Oon vaan nähnyt monta musta-valkoista sisustusta, jotka keskenään hyvin samantyylisiä, mutta teillä oli kuitenkin persoonallinen esim. just noiden julistetaulujen kautta 🙂

 5. sinaini kirjoitti:

  Pakkohan mun oli sitten tilata viime hetkillä julisteet tän uuden kodin tyhjiin kehyksiin, huomasin meinaan että Deseniolla oli kv-sivut erikseen mistä postitus tänne Maltalle onnistui ja sun alekoodikin toimi siellä! Just ehdin ennen vuorokauden vaihtumista. Eli kiitos taas vinkistä ja linkistä ja alekoodista <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.