Hae
Prime Life by Umppu

Mainoksen UHRI

 

Varmaan moni on nähnyt niin facessa kuin ig:ssä tämän mustan naamion, mikä lupaa sulle uutta elämää ja poistaa murheet ja huolet samalla, kun nyhtää kasvoistasi kaiken ylimääräisen pois. Kyllä olin mainoksen uhri ja pakko se oli tilata. Nyt kun on ollut vähän hässäkkää en ole ehtinyt käymään kasvohoidossa, mitä teen yleensä säännöllisesti, niin ajattelin päästä helpolla ja testata tätä naamioo. Mua naurattaa jo valmiiksi, koska yleensä en itse usko tämänlaisiin juttuihin, mutta jokin sitä sormea riivasi napin OSTA kohdalla. Tilasin paketin, missä on 5 kappaletta naamioita. Mun työkaveri/kosmetologi jo varoitteli, että on nähnyt youtubessa videoita, missä ihmiset kuvaa itseään ja naamio ei irtoa ollenkaan kasvoilta.. No katsotaan kuinka mun käy…

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Naamio on valmiiksi annospussissa ja yksi annos riittää hyvin kasvoille. Itse levitin naamion siveltimellä kasvoille. Tuote on aika valuvaa, mutta kuivahtaa myös nopeasti, eli nopeat liikkeet on näyttäviä. Naamio annetaan kuivua iholla n. 10 min kunnes se on kokonaan kuivunut. Näitäkin on varmasti markkinoilla erilaisia. Tämä tuntui kasvoilla ihan tavalliseslta naamiolta.

Pelkäsin rehellisesti sanottuna lähteekö se ollenkaan irti. Omasta mielestäni naamio oli helppo irroittaa, mutta se sattu ihan perkeleesti :). Mulla on iho ollut aina aika hyvässä kunnossa, enkä omaa esimerkiksi mustapäitä kovinkaan paljoa. Videoissa näkyy kuinka ihosta tulee ties mitä ”matoja” ulos, mutta eihän niitä voi tulla jos niitä ei ole.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Naamiosta irroitettuna oli vaikea saada kuva, koska seoli niin kumimainen ja meni heti kasaan. Se mitä naamio minulle teki oli se, että irroitti kaikki pienet untuva ihokarvat kasvoilta. Iho oli todella pehmeän ja sileän tuntuinen sen jälkeen.  Ihoni on aina ollut aika herkkä punoitttamaan ja voitte kuvitella miltä se näytti naamion irroituksen jälkeen ja kun pikkukarvat oli jäänyt siihen juurineen kiinni. Hiusrajan haituviin jäi hieman naamioo, mutta sen sai helposti huuhdeltua vedellä.

Jos tästä pitäisi jotain kokemuksia kertoa, niin suosittelen menemään kosmetologille ihon puhdistukseen :). En tiedä toimiiko sellaisessa ihossa, mikä on täynnä mustapäitä, mutta jaksan epäillä. 5kpl naamioita maksoi n. 25e ja tässä voin taas todeta kuuluisan sananlaskun: köyhän ei ole varaa ostaa halpaa.

Kun työskentelen kauneudenhoitoalalla, niin minua kiinostaa aina kaikki uusi ja siksi haluan aina olla kokeilemassa kaikkea. Parasta on käyttää aina itseään koekaniinina niin osaa kertoa parhaiten asiakkaalle tuotteesta.. Tämä oli kyllä sellainen, että ei jatkoon 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Jos kasvossa on paljon karvoja, niin tämä toimii loistavasti niiden irroitukseen. Jotkut naiset poistatuttavat lankatekniikalla kasvoista karvoja ja jos ne ovat näkyviä, kuten huulikarvat, niin ne saatetaan poistaa myös sokerilla, tai vahalla. Ihosta tulee karvojen poiston jälkeen todella kirkas.

-Umppu

3 kommenttia

  1. Sini kirjoitti:

    En yleensä kommentoi blogeihin, mutta nyt oli pakko! Ite haaveilen pitkään samasta tuotteesta. Tilasin Geek-sovelluksen kautta tuubin tätä. Makso 1€ tai 2€. Kokeilin heti ja olin erittäin tyytyväinen. Naamiosta näkyi, että lähti aika paljon moskaa irti. Eihän se todellakaan kaikkea poistanut, mutta yllättävän hyvin. Iho jäi ihanan pehmeäksi. Kyllä aion pitää tuotteen jatkossakin! Joten pieni vinkki, saman tavaran saa 10x halvemmalla Geekistä! 😀

  2. Jonna kirjoitti:

    Mua kiinnostaa siltikin vielä kokeilla tuota, mutta maaliskuun loppuun saakka on todella tiukka opiskelijabudjetti eli ei nyt osteta mitään ylimääräistä. Sun täytyy järkätä blogiin arvonta, jossa arvot noi loput 4 jäljellejäänyttä naamiota meille lukijoille 😀

  3. Tyyne Halttunen kirjoitti:

    Kiitos tosi paljon tästä. Olen käynyt jo kahdesti katsomassa ko. tuotteen nettisivuja ja kerran tilausvahvistus sivulla asti. Nyt ei tarvitse enää kiusata itseään ”entä jos se toimiikin” ajatuksilla. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.