Hae
Prime Life by Umppu

Pelastava enkeli saapui taloon

Yhteistyössä Jollyroom*

 

Kun on kaksi pientä lasta on silmät oltava selässä. Et voi kuvitellakkaan jättäväsi näitä kahta edes sekunniksi vahtimatta. Voitte siis kuvitella, että niin vessaan, kun kodinhoitohuoneeseen kuskataan aina jompi kumpi lapsista mukana. Ajattelin, että mun on helppo pitää sitteriä keittiönpöydän päällä, kunnes samana päivänä lapseni oppi kiipeämään pöydälle. Mietin pitkään ratkaisua, mikä on ennekaikkea turvallinen ja sitten löysin tämän leikkikehän, joista löytyy erilaisia vaihtoehtoja Jollyroomin sivuilla.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Lapset on todella nopeita liikkeissään ja tänään esimerkiksi olen kaivanut vauvan suusta rusinan ja pelastanut hänen isosiskon ”annan vauvalle tyynyn” tukehduttamis yritykseltä. Vauvan tutti on myös kiva nyppästä irti ja hieman painaa ja kokeilla hengittääkö se, tai onko se ylipäänsä elävä. Vivian on vielä niin pieni, että ei ehkä ymmärrä vauvanuken ja pikkuveljensä eroa. Pahinta tässä jatkuvassa skarppailussa on tietenkin oma vireystila, missä takana painaa kohta 2kk valvomiset.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Leikkikehä oli postissa pitkään aikaan niin odotettu paketti, että se oli pakko heti koota kasaan. Leikkikehään mahtuu hyvin sitteri tai vauvakeinu, mikä meillä on käytössä. Isosisko voi katsella vauvaa, mutta ei pääse käsillään aiheuttamaan mitään äksidenttiä. Vielä ei Vivian ole keksinyt keinoa, millä kiivetä kehään.

Nyt jopa voin huoletta tehdä ruokaa, eikä mulla tarvi olla kokoajan silmät lapsessa kiinni. Leikkikehä, joita on monia erilaisia vaihtoehtoja on pelastanut multa jo monta päivää ja saan hieman hengittää. Tässä ei ole kyse omasta laiskuudestani vaan ihan puhtaasti turvallisuudesta ja jos teillä on kotona yhtäänkään sama tilanne, niin suosittelen kokeilemaan.

Onneksi nykypäivänä on saatavilla lapsille vaikka sun mitä arjen helpottamikseksi. Leikkikehä on myös siinä mielessä pitkä ikäinen, koska sen kovan pohjan ansiosta se tulee olemaan hyödyllinen siinä vaiheessa, kun lapsi opettelee seisomaan. Kaiteista on hyvä pitää kiinni, mutta jos lapsi saattaa pyllähtää, niin tiedät että takana ei ole vaarallisia pöydänkulmia tai muuta vastaavaa. Kohta on taas se vaihe myöskin edessä, että kaikki lattialta menee suuhun ja meillä saattaa olla kotona pieniä leluja tai jotain muuta ei niin turvallista, vaikka kokoajan täällä siivotaan.

Leikkikehässä on pyörät alla ja sitä on helppo liikutella. Se on kooltaan kuitenkin sellainen, että lapsella on siinä tilaa liikkua, mutta sitä mahtuu myös liikuttamaan huoneesta toiseen, kun sen kääntää sivuttain. Onneksi on nykypäivä ja meille äideille on vaihtoehtoja.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Jos tuntuu siltä, että kädet ei riitä niin suosittelen testaamaan tätä. Ihanaa kun on taas viikonloppu ja koko perhe kasassa. Kyllä siitä toisesta aikuisesta on vaan uskomaton apu. Eilen saatiin vielä aamusta toinen kummeista kylään ja sain pienen breikin, sillä välin kun Juuso oli koulussa. Lähdettiin Juuson päästyä koko perhe ystäväni Mikon luokse kylään Länkipohjaan. Vivian oli innoissaan kun sai jakamatonta huomioo, josta hän nauttii täysin rinnoin. Kylässä oli myös koira Elvis mihin oli kiinnostava tehdä tuttavuutta.  Kotiin palatessa takapenkillä oli 3 nukkuvaa lasta :). Mukavaa viikonloppua kaikille

-Umppu

 

3 kommenttia

 1. Mari kirjoitti:

  Ihana tuo leikkikehä, se on myös tosi kivan näköinen! Ja umppu, vaikka kyse ei olekaan laiskuudesta niin ei se väärin ole myös vähän helpottaa omaa taakkaa kahden pienen kanssa:) Turvallisuutta tietenkään unohtamatta. Ihanaa sunnuntaita!

 2. sisko kirjoitti:

  Ennen muinoin näki leikkikehiä monessa kodissa, olivat kullan arvoisia. Maalla lapset laitettii navetassa leikkikehään, että vanhemmat saattoivat tehdä askareensa.

 3. Nora kirjoitti:

  Näyttää tosi näppärältä ja elämää helpottavalta keksinnöltä! 🙂

  Nora / https://dreamerachiever.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.