Hae
Prime Life by Umppu

Kaunis kuin koru

yhteistyössä Finngold*16117449_10154472507239118_1252488959_n

 

Tuleeko sinun käytettyä usein koruja? Mulla oli kausi (ennen lapsia) kun käytin koruja päivittäin. Mulla oli aina asuun sopivat korut ja tuhlasin niihin joskus omaisuuden. Enää en kyllä niitä koruja edes käyttäisi, vaan ne on jo aika päivää sitten myyty tai lahjoitettu päiväkotiin leikkejä varten.  Nyt vanhempana korujen käyttö on jäänyt hieman vähemmälle. Syitä sihen on monia. Esimerkiksi töissä ne usein takertuvat asiakkaan hiuksiin, mikä ei ole niin asiakkaalle kuin minullekkaan kovin miellyttävää. Hiuksia föönatessa ne kilkattaa ja kalkattaa.

Nyt olisi  oppimisen aika ottaa korut taas käyttöön, koska korut tekevät muodissa paluuta. Finngold tuo maahan upeita koruja ja itselläni on ranteessa Dyberg/Kernin upeita rannekoruja ja sormus. Mulla on ollut jo monia vuosia sitten heidän korujaan ja ne vanhatkin korut ovat niin ajattomia, että ne sopii vielä tähänkin päivään.

Olen ihastunut ruusukullan väriin ja näitä koruja voi yhdistellä keskenään rajattomasti. Korut sopivat niin arki, kuin juhla käyttöön ja siksi ovat hyvin käytännöllisiä. Nykyään hankin koruja harkiten, koska yksi huti ostos voi tulla kalliiksi ja usein se sitten jää käyttämättä.
16117687_10154472507179118_113586848_n

 

Kädessäni oleva sormus on aivan utuus. Siinä on yksi sormus, mihin on mahdollista hankkia hyvinkin erilaisia vaihtopäitä. Ne ruuvataan sormukseen kiinni, jolloinka sinun ei tarvitse hankkia läjäpäin sormuksia, vaan yksi riittää. Näitä löytyy niin kultaisena, hopeisena ja ruusukullan värisenä.

Nyt kun lapsiluku on täynnä niin voi taas pikkuhiljaa palata siihen normaaliin arki minään pikkuhiljaa äitiysloman jälkeen ja alkaa jopa hieman panostamaan itseeni. Otinkin itseäni niskasta kiinni ja varasin itselleni hammaslääkärin. Vihaan niitä tai en oikeastaan vihaa vaan pelkään. Tiedän että tulossa on pitkään kestävä hoitojakso, mutta se on tehtävä nyt jos haluan, että hampaat pysyvät suussa :). Naisen paras asuste onkin hymy, mitä kannattaa vaalia.

 

Muodissa ehdottomasti menneitä juttuja on hervottomat ripset ja värikkäät tekokynnet. Niissä molemmissa ollaan  menty luonnollisempaan suuntaan. Ripsiin on tullut volumelashesit, mitkä näyttävät luonnollisemmalta ja esimerkiksi kynsissä on jo pitkään hallinnut erilaiset nude sävyt. Silloin voikin panostaa koruihin, kosa yleisilme ei ole liian bling.
16118279_10154472507194118_1280444866_n

Mulla oli itselläni pitkään rakennekynnet, koska hiusvärit värjää omaa kynttä likaisen väriseksi. Nyt olen ollut monta vuotta ilman ja ihan tyytyväinen näin. Ehkä joskus palaan niihin, kun lapse kasvavat ja ei ole sitä pyllyn pesua enää kuvioissa.

Odotan sitä päivää, että saan laittautua oikein kunnolla. Toivon toki, että ennen sitä saa nukkua tai mun iltani loppuu lyhyeen. Mulla on kaapissa monta upeaa mekkoa odottamassa ulkoilua, jos sellainen joskus tässä ilmaantuu. Kesällä on ainakin yks meno, sillä ostin Juusolle joululahjaksi Robbie Williamsin keikalle liput. Jos ei muuta niin ainakin sinne. Sinne ei myöskään tule lapset mukaan, niin asun ja lookin voi suunnitella sen mukaan. Sitä ei aina moni hiffaa jos lähtee lasten kanssa juhliin, että oma asu on oltava sellainen, että voit ampaista lapsesi perään ja nostella sitä lattialta. Vaatteesi pitää myös olla lian kestävät ja esimerkiksi mekko ja korkkarit on aivan tuhoon tuomittu, valkoisesta väristä puhumattakaan.

-Umppu

Yksi kommentti

  1. A kirjoitti:

    Hyvännäköiset korut!

    Voisitko Umppu tehdä joskus postauksen Tampereesta ja kertoa millaista siellä on asua? Mikä on parasta, mikä huonoa jne. Olisi tosi mielenkiintoista kuulla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.