Hae
Prime Life by Umppu

Kun sitä vaan toivoo toivomisen ilosta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

photo Noora Näppilä

 

Kuvan asu  House of Brandonilta: Takki TÄÄLTÄ*   Housut TÄÄLTÄ* Paita TÄÄLTÄ* 

Paljon myös tuotteita super alennettuun hintaan. Aleihin pääset TÄÄLTÄ*

 

Terveys on se mikä vaikuttaa meidän elämään hyvin paljon. Joskus saattaa tulla ennalta arvaamattomia tapahtumia, mihin ei ole millään tapaa varautunut ja se saattaa muuttaa meidän koko elämän. Tuntuu joskus turhalta valittaa omasta flunssasta, kun tietää, että monilla asiat on paljon huonommin. Mulla on useita tuttuja kenellä on ollut perheessä hyvinkin vakavia sairauksia. Se mikä usein niitä ihmisiä yhdistää on aivan uskomaton positiivisuus. Kumpa itse pystyisi samaan.

vakava sairaus tai läheisen menettäminen on varmasti asia, mikä tulee muuttamaan omaa elämää niin, että asioita ajattelee ihan eri näkökulmista. Saatan itsekkin sortua usein siihen oman olon valittamiseen ja kun mietin asiaa edes hieman syvällisemmin niin mun nenän tukkoisuus on yks hiiren kikkare, siinä missä toiset taistelee hengestään. Jos sitä jotain sais toivoa, niin toivoisin ikuista terveyttä kaikille meille, mutta sitä on tuskin mahdoton saada.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photo Noora Näppilä

 

 

Vaikka sitä itsekkin koittaa aina nauttia kaiken maailman vitamiineja ja sitä ja tätä, niin musta tuntuu että samanlailla ne sairaudet tarttuu. Yksi asia kuitenkin mihin ei voi oikein vaikuttaa on unen laatu. Unettomuus ja liian vähäinen levon määrä on todella kuluttavaa. Luulen, että itselläni juuri tämä pitää näitä tauteja yllä. Vaikka sanotaan, että raskaus/imetys suojaa äitiä sairauksilta niin en kyllä millään muotoa allekirjoita lausetta.

Joka aamu kun heräät nenä tukossa ja aloitat sen yskimällä litran limaa kurkusta niin ei enää naurata. Musta tuntuu, että olen sairastunut jo niin monta kuukautta putkeen, jos jonkin näköistä vaivaa että en edes muista millaista on olla terve.

Mää rakasta kesää ja sitä valoa. ihmiset on paljon illoisempia ja kaikki on jotenkin rennompaa. Siksi mun on aina vaan pakko päästä valohoitoon ulkomaille muutaman kerran vuodessa. Suomessa kesä on niin epävarmalla pohjalla ja oikeastaan koskaan ei voi suunnitella mitään, sillä kaikki riippuu säästä. Juuri jouluaattona sanoin, että ei tiedä onko joulu vai juhannus.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photo Noora Näppilä

 

Mää oon aina itsekkin lomalla niin paljon rennompi, kun ei ole sitä arjen pyörittämistä siinä samalla. Joku muu pesee ne pyykit mun puolesta ja joku muu laittaa sen ruoan ja vielä tiskaa astiatkin. Saan antaa kaiken energiani lapsille ja nauttia samalla upeasta ilmasta ja siitä valosta, mikä on aivan uskomaton.  Enää ei tarvi odotella kun muutama kuukausi ja sitten päästään reissuun. Kun katson näitä kuvia niin näistä näkyy läpi jotenkin se masentava harmaus. Ne kauniit aurinkoiset pakkaspäivät on todella harvassa ja silloinkin ulkona saattaa olla niin hyytävän kylmä, että sielä ei voi edes olla.

Nautin viime kesästä todella paljon ja toivon, että saisimme nauttia hyvistä kesäsäistä myös ensi kesänä. Tän pimeän ja harmaan kauden läpi on kohta selvitty ja mulle tulee hymy huulille, kun nään kaupassa ensimäiset tulppaanikimput, koska se on aina kevään merkki. Mää en oo koskaan osannut nauttia oikein syksyn ja taven välimaastosta, enkä  talven ja kevään, mitä tuntuu että meillä on suurin osa ajasta. Mää uskon, että jos saisimme tänne enemmän valoa, niin kaikilla olisi jo pelkästään mieli paljon virkeämpi.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photo Noora Näppilä

 

Musta tuntuu, että koko postaus oli vaan turhaa haaveilua, mutta joskus näin. Tässä on onneksi piristävää jurikin se, että on jokin mitä odottaa. Vauvalle pitää sitä ennen hankkia passi ja se olisikin nyt tällä viikolla työn alla hoidettava asia. Koko viikko on taas täynnä jos jonkinlaista ohjelmaa, muta koitan, että saisin myös hieman levättyäkin, jos  vihdoin tervehtyisin.

Kiitos muuten kaikista vaippa vinkeistä, mitä tuli edelliseen postaukseen. Otetaan heti käyttöön. Sitä ei näillä putkiaivoilla oikein osaa ajatella maalaisjärjellä asioita. Testataan isompaa vaippaa ja jos se ei tepsi niin sitten se tuplavaippa menee seuraavaksi testiin. Helpottaisi huomattavasti mun yöllisiä kukkumisia, jos ei tarvisi imetyksen lisäksi vaihdella lakanoita ja se olisi Vivianillekkin mukavampaa nukkua yöt ilma välikohtauksia.

Mun urheilut on nyt ollut vähän jäissä sairastelun vuoksi, mutta kohta taas uudella innolla eteenpäin. Huomenna tulossa muuten reseptiä :). Nopea, helppo ja  loistava omaan makuun, mutta ei ehkä se terveellisin vaihtoehto :).

-Umppu

2 kommenttia

  1. Mamma90 kirjoitti:

    Moi! Onnistusko saada nimiäisten jälkeen postausta juhlista, millanen kaava teillä on, miten kerrotte nimen, mitä annatte/sanotte kummeille jne. Meillä kaks lasta kastettu aikoinaan, mutta nyt tulevalle kolmannelle lapselle järkätään nimiäiset, kun ei enää kuuluta kirkkoon. Niin ois mukava saada vinkkejä juhlien toteuttamiseen, kun ei ookkaan sitä pappia joka ”vetää” virallisen osan 🙂

  2. Liisa kirjoitti:

    Itseasiassa imetys/raskaus heikentää vastustuskykyä 🙁 Suosittelen vahvaa D-vitamiinia, sinkkiä ja maitohappobakteereita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.