Hae
Prime Life by Umppu

Pää räjähtää…

sisältää kaupallisia linkkejä *

 

Tiedättekö sen filliksen kun viikonloppu on täynnä ohjelmaa mitä odotat, mutta samalla haluaisit jäädä lämpimän peiton alle nukkuun ja toivoisit, että ne asiat olis jo hoidettu? Meillä oli kuvaukset Primessä eilen (josta kirjoitan myöhemmin lisää). Ihan pelkässä kuvauksien järjestämisessä on oma hommansa ja paljon liikkuvia osia, mitä moni ei tajua kuka niitä ei juurikaan ole tehnyt. Mulla tietenkin pienenä lisämausteena vauva, jonka toivoin olevan kiltisti että saan työni edes jotenki tehtyä. Olin jo 8 salongissa ja mulla oli kaikki mahdolliset härpäkkeet mukana. Oli koppaa, vaunuja, itkuhälytintä, riepua vaippaa ja muuta tykötarvetta. Onneksi meidän prinssi oli suht myötä mieleinen ja nukkui hulppeat 3,5h päikkärit juuri kuvausten ajan raikkaassa ulkoilmassa. (Silloin kun sain Vivianin niin joku kommentoi että myrkytän oman lapseni kun vien sen kampaamoon, niin nyt tämäkin asia on korjattu). Kun kuvaukset on ohi oli kyseessä mitkä tahansa kuvaukset niin oon yleensä aivan loppu ja sama kävi tällläkin kertaa. Sohva oikein imas mut, enkä meinannut päästä siitä ollenkaan irti.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

photo Noora Näppilä

Siinä me sitten touhuttiin lasten kanssa ilta ja mun porukat tuli käymään kylässä. Jotenkin vaan se, että on joku ektra syli kenelle voi välillä vauvan antaa tuntuu niin helpottavalta. Mummot ja papat on meillä aina odotettuja vieraita. Mua ärsyttää tää mun tauti ja kamala yskä mikä mua vaivaa edelleen. Musta tuntuu, että ei se antibiotti mitään auta. Kai ne on jotenkin miedompia, mitä imettäessä saa ottaa.. Muutenkin vihaan koko antibiottia.. Tuntuu, että ainakun syöt yhden kuurin niin vastustuskyky menee pitkäsi aikaa ja siksi välteelen niitä mahd paljon.

Mää ajattelin illalla, että meen aikaisin nukkuun ja sunnuntaina ei kenenkään kello soi ja saadaan rauhassa hoitaa aamu… Se oli 4.05 kun prinsessa tapsuttelee meidän huoneeseen.. Itse olin nukahtanut imettäessä, eli vauva oli meidän sängyssä (nukun koko yön samassa asennossa aina ja siksi uskallan otta vauva viereen). Neidillä oli tullut pissat vaipan läpi ja siinä sitten saatiin taas homma käyntiin. Jos jollain on btw jotain hyvää kikkaa lapselle, kenellä on kokeiltu kaikki vaippamerkit, joista parhaaksi todettu öisin pampersin housuvaippa lapselle kuka nukkuu pylly pystyssä koko yön niin kertokaa. Pissat tulee vaipan läpi ihan liian usein.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photo Noora Näppilä

 

Mää totesin tänään, että en halua mitään ylimääräistä, enkä mitään sitovaa koska se aiheuttaa mulle ihan kamalan stressin. Vaikka töissä on ihanaa niin haluan nyt olla kotona. Jo ajatuskin siitä, että mulla olis nyt joku aamu töihin meno ei tunnu hyvältä. Jos mää oon tunkenut kalenterini liian täyteen mua alkaa heti ahdistaan, jotenka ehkä mun on vaan nyt aika olla täällä kotona.

Tänään ei ollut mitään ihmeellistä sovittuna, muutakun yksi ikean reissu piti hoitaa. Käytiin Vilin reenien aikana muu perhe sielä ja nopsaan piipahdin töissä viemässä sinne pari juttua. Tänään oli pyykki päivä ja nyt kun saadaan kaikki lapsista nukkuun koitetaan tehdä ruokaa ihan meille kahdelle kaksistaan.. Vähän niinkuin mennään salaa treffeille alakertaan muilta piiloon.

Voi olla että se jää ihan ajatuksen tasolle, mutta yritys kumminkin.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photo Noora Näppilä

 

Vaatteet on Junkyardilta* missä on ihan levottomat ALET* Mun pipo on ostettu Tukholmasta. Se fiilis, kun voi käyttää vaatteita, jotka on odottanut kaapissa sitä, että saat ne päällesi <3 -Umppu

 

12 kommenttia

 1. Kerttuli kirjoitti:

  Ootko kokeillu laittaa yöksi teippivaipan päälle vielä housuvaipan? Meillä pojalla tuli yöllä läpi yhdestä vaipasta, toinen vaippa yleensä auttoi.. tuntui aluks hurjalta ku kaks vaippaa päällekkäin, mut onneks nykyvaipat ohkaisia ja kaikille osapuolille mukavampi ku ei aina joka paikka pissaa täynnä.. 😉

  • Elina kirjoitti:

   Meillä oli kans jossain vaiheessa tälleen ja se helpotti jokaöistä ongelmaa!

  • Henna kirjoitti:

   Meillä oli kans tää kahden vaipan taktiikka käytössä pahimpaan pissailuaikaan, ja auttoi kyllä! 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Pitää testata 🙂

 2. Meri kirjoitti:

  Meillä toimi yhtä kokoa isompi teippivaippa öisin (Libero tai X-tra oli parhaita), vaikka normaalisti päivisin käytti housuvaippaa. Loppui vaatteiden ja sängyn kastuminen 🙂 Tyttö nukkui just tolleen pylly pystyssä…

 3. Sari kirjoitti:

  Meillä falskas kanssa justiinsa joka yö, kunnes hokasin ostaa kokoo isompia vaippoja. Eikä haittaa mitään, vaikka se ilmoitettu kilomäärä ei täytykään, eli meillä poika 14 kg ja seuraava vaippakoko +16 kg ja sopivat silti ku nenä päähän. Nyt ollaan viikko saatu nukkuu ilman yöllisiä vaatteiden vaihtoja! Eli suosittelen kokeilemaan! Ja meilläkin just pampersin housuvaipat käytössä. Mä testasin joskus tota tuplavaipotusta, mutta jotenkin tuntu toisen puolesta vähän epämukavalta. Ja tosiaan ratkes ihan tolla isommalla vaippakoolla, niin ei sit tarvinu topata turhia.

  • primebody kirjoitti:

   Joo se lakanoiden vaihtaminen ja niiden pesu ja yöllinen herääminen on aina kamalaa säätöä ja Vivian ei meinaa nukahtaa sen jälkeen vaan jää kukuun.

 4. kepa kirjoitti:

  Meillä oli tytöllä sama tyyli nukkua. Takaa oli vaippa kuiva ja edestä valskas. Pampersin housuvaippa ei toiminut meillä. Valu pissa liitingistä. Mutta kokeilkaapa isompaa pampersin teippivaippaa tai housuvaippaa! Se auttoi meillä.

 5. Henna kirjoitti:

  Mä laitan vauvalle yöksi normivaipan päälle kestovaipan kuoren. Jos ei vaippa pidä niin ei kuitenkaan kastu sänky. En kyllä tiedä toimiiko tää vanhemman lapsen kanssa mutta vinkkaan silti. Kiitos myös sun blogista! ?

 6. Maria kirjoitti:

  Kokoa isompi housuvaippa yöksi, tämä auttoi meillä 🙂

 7. Elina kirjoitti:

  Meillä on muumivaipat, nekin kyllä valskaavat välillä, mutta eivät (meillä) niin pahasti kun muut merkit. Tuo muiden ehdottama kaksi päällekkäin voisi päästä meilläkin kokeiluun..

 8. Mindi kirjoitti:

  Meillä myös auttoi , että kun vaihdettiin yöksi kokoa isompaan housuvaippaan.
  Mutta myös joudutaan vaihtamaan kuiva vaippa lapselle , kun on nukkunut yöunia jo noin 3h, ( eli klo 23 aikaan ) niin ei tule pissat yöllä läpi. Meillä tämä taapero onneksi ei herää vaikka vaipan vaihtaa ! Eli kannattaa myös kokeilla !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.