Hae
Prime Life by Umppu

Miltä näytän nyt.. totuus pinnan alla

Antibiotti alkaa hitaasti, mutta varmasti vaikuttamaan. Olisi mahtavaa olla vihdoin terve tai edes jotain sinnepäin. Mulla oli eilen hieroja. Olen käynyt jo pitkää Maijulla (Aalto), joka hieroo Wolffin tiloissa. Tunnetaan toisemme fitness ajoilta ja hän tuntee kroppani, jotenka voin vain käydä makuulteen. Mietin mielessäni ihanaa rentoutushetkeä, kunnes muistin, että se on kaukana siitä. Mulla on mielestäni hyvä kipukynnys, mutta siinä vaiheessa kun itse hieronta alkoi oli mun pakko kysyä, että  jos saisit arvioida mun lihaksien kireyden/jumin asteikolla 1-10 niin mikä se olis? Itse ajattelin ettei tilanne niin paha voi olla, mutta kuulemma rehellinen vastaus on 11..

Mulla hierottiin alaselkää ja niska/hartia aluetta, jotka itse koen olleen eniten jumissa ja niin ne olikin. Jo siinä alkulämmöissä tuntui, että en saa naamaani irti sieltä hieromapenkin reijästä :). Tää kerta muistutti mulle taas siitä, kuinka tärkeää on myös se kehonhuolto. Tänään mun olis tarkoitus varailla lisää aikoja, niin vyöhyketerapiaan ja hierojalle, että saadaan tää homma taas pelittään. Jo pelkkä mun kävelytyyli ja painopisteet on muuttunneet lähivuosina niin useaan otteeseen, että en ihmettele, jos se ei kuormittaisi kehoa ollenkaan. Paino on kiikkunu siinä 57-80kg

Moni synnytyksen jälkeen miettii sitä omaa vartaloaan ja varmasti moni itkee niitä joko menetettyjä tai tulleita muotoja. Itse ajattelen, että parasta on keho, missä on hyvä olla niin henkisesti, kuin fyysisesti.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Panostan aamupalaan ja tungen sen niin täyteen kaikkea mahdollista super terveelliistä, että melkein lähden lentoon.. (vitsi) Teen aina koko perheelle smoothiee (lähes) joka aamu, mitä Vili ainoastaan ei suostu juomaan. Oon todennut, että mitä enemmän kaikkea sen parempi ja mielenkiintoisempi maku. Haluan myös, että se on täyttävä. Meidän koko perheen smoothieen tulee:

-2 banaania tai 2 omenaa

-maitorahka ja luonnon jugurttia

-lesitiiniä

-omena vanilija keittoa ja soija maitoa (vanilia)

-hunajaa

-aloeveraa

ja joskus laitan vielä esim mustikoita. Ne on nyt päässyt loppumaan ja sainkin testiin Loomecon tuotteita, mitä laitoin puoli annospussia smoothien joukkoon.  Jauhe siältää: mustikkaa, kookosta, hamppuproteiinia, puolukkaa, cashew pähkinää, chia siemeniä, saksan pähkinää, tyrniä, karpaloa, pellavan siementä, , klorellaa, vehnäorasta, orasta, spiruliinaa, omenaa ja matcha teetä. Lisää voit lukea TÄÄLTÄ

Aamupala on ihmisen tärkein ateria ja siihen ei riitä kuppi kahvia ja rööki. Jos tuntuu haasteelliselta syödä terveellisesti niin smoothie on hyvä vaihtoehto ja sen voi aina ottaa mukaan. Tässä Loomecon tuotteessa ei ole lisäaineita, se on täysin vegaani, gluteiiniton, GMO vapaa ja se on maidoton. Sopii siis hyvin moneen makuun. Mitä puhtaammat raaka-aineet sen parempi. Tämän voi syödä myös sellaisenaan. Nykyään kaikki on niin keinotekoisesti tuotettua, että saa olla tarkkana mitä suuhunsa laittaa. Tästä tuotteesta näin ensi purasulla jäi hyvä fiilis ja voin lämpimästi suositella tuotetta. Lisäksi jos mietit kaikki pussissa olevat raaka-aineet erikseen, niin tässä tulee huomattava säästö, kun kaikki on pakattu samaan.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

15995660_10154456887509118_1453005362_n

 

Tässä on kuva miltä näytän heti synnytyksen jälkeen ja kuukausi synnytyksestä.. Takana on kaksi hyvin lähekkäin ollutta raskautta ja lähes 3 vuotta liikunnatonta aikaa. Mun paino ensimäisessä kuvassa on 69kg ja tässä kuvassa on 64kg. Vatsa ei ole vielä vetäytynyt normaaliksi, jos koksaan vetäytyykään ja siihen on tullut muutama raskausarpi muistuttamaan eletystä elämästä. Moni nainen häpeää vartaloaan ja en minäkään nyt voi sanoa, että tähän tyytyväinen olen, mutta nyt on aivan muut asiat mielessä. Raskaana kuitenkin ollaan se 9kk, josta koko se aika kannetaan mukanamme uutta ihmisen alkua ja elämme elämäämme hänenen ehdoilla. Itse koen, että olisi jopa kummaa että kuukauden päästä siitä ei olisi jälkiäkään. Ja toki siinäkin on eroja minkä ikäinen olet ja montako lasta sinulla on.

Mää haluan näillä kuvilla rohkaista äitejä ja olla välittämättä siitä mitä muut ajattelee tässä pinnallisessa maailmassa. Sun tärkein tehtävä on huolehtia lapsestasi ja sitä lasta ei kiinnosta miltä näytät. Ei siis kannata masentua siitä peilikuvasta, koska se ei kerro sinusta ihmisenä juuri mitään. Mulla on tässä kuvassa vielä sellaiset n.10kg mitkä voisin tiputtaa, mutta se ei ole se pääasia vaan se hyvinvonti. Joku voi päivitellä kuinka kamalalta näytän, mutta tiiättekö mitä.. mua ei kiinnosta, koska mun unelman on lähes toteutunet. Mulla on nyt ne kolme lasta, jotka olen halunnut. Mulla on oma salonkin minkä olen halunnut. Mulla on ihana aviomies ja perhe ja ainut mikä mun unelmista puuttuu on se omakotitalo <3. Lihaksen määrä ei mittaa sun onnellisuutta, vaikka en nyt väitä, että selluliitti sen kummemmin.

Tästä on hyvä lähteä rakentamaan sitä lopullista minää kenenkä kanssa aion viettää lopun eämääni. Turha tässä on sen kummemmin mitään filttereitä käyttää, koska sillä vain paetaan sitä todellisuutta. Olen koko elämäni urheillut ja tiedän, että mun ei ihan hirveästi tarvi tehdä että tuloksia alkaa näkymään. Haluan kuitenkin tehdä kaiken omalla painolla ottamatta mitään stressiä. Jos joskus jää viikko ilman liikuntaa niin mitä sitten? Se ei ole maailma loppu. Mukavaa viikonloppua ja pahoittelen jo etukäteen jos ihana puoli alastonkuvani piirtyi verkkokalvollenne

-Umppu

 

19 kommenttia

 1. realdeal kirjoitti:

  totta joka sana! olet niin ihanalla asenteella varustettu äippä, ettei tosikaan ❤️ tärkeintä on saavuttaa se keho, jossa on hyvä olla, viis kiloista sun muista ihanteista! sekin vaatii perheelliseltä aikamoisia kikkailuja, että saa pidettyä kropan jumittomana ja kivuttomana. imetys jos joku vetää niskan jumiin ? vahva suositus pilatekselle, jos vaan maltti riittää opettelemaan perusteet rauhassa. se venyttää oikeita kohtia, vahvistaa oikeat lihakset ja rauhoittaa mieltä.
  sun kirjoitukset piristää kovasti, tässä nykypäivän hieman turhan pintakiillotetussa maailmassa. välillä alkaa hieman kypsyttää instan pölyttömät, muruttomat lapsiperhekodit, kun varsin hyvin kaikki sen tietää, että todellisuus on aivan toinen ? sun blogia luen juuri siitä syystä, että kerrot asioista hyvät ja ei niin hyvät puolet, kiitos siitä!

 2. Piu kirjoitti:

  Ihana Umppu! Oot rohkea ja rehellinen 🙂 <3
  Mulla on 2,5 kk vanha poika. Kyllä on lapsen saamisen jälkeen mennyt ajatusmaailma uusiksi. Enää ei kiinnosta niin paljoa miltä oma kroppa näyttää. Tärkeintä on oma ja perheen hyvinvointi 🙂

 3. Virpi kirjoitti:

  Silti sä näytät ihan hyvältä 🙂

 4. Standard goods kirjoitti:

  Vapauttavaa ja tosi huikeeta kun on joku tuollainen kuin sinä!! Avoin ja niin rohkee!!
  Sä näytät hyvältä. Ajatella että kolme lasta tuollakin keholla maailmaan tuotu!
  Ei se naisen keho aina toimi niinkuin itse haluais..puhun omasta puolestani siis,-raskauskiloista kun meitä arvostellaan ja itsekuriamme punnitaan että miksi ei tehdä kiloille/keholle mitään.
  Ekasta palauduin samantein mutta nyt toisesta tuntuu että keho pitää viimeiseen asti kiinni kaikesta nesteestä ja läskistä? .. mullakin tiuhaan tahtiin kaks raskautta ihan peräkkäin. Toisaalta nyt itsestäkin on tullut armollisempi niin itseään kuin muitakin kohtaan. Ei sitä ennen lapsia ymmärtänyt.
  Elämän tärkeimmistä asioista,
  siitä mikä oikeesti on arvokkainta.
  Sun blogi motivoi jaksamaan, pikkuhiljaa kohti muutosta.
  Kiitos Umppu! Jatka!

 5. nata kirjoitti:

  <3.

 6. Henna kirjoitti:

  Suosittelen käymään kalevalaisella jäsenkorjaajalla, se hoitaa siellä syyt, fyssa ja hieroja vain oireet 🙂 nimim. Tyytyväinen asiakas.

 7. Emmi kirjoitti:

  Näytät kyllä todella hyvältä! 🙂 Itse painin erikoislaatuisen ongelman kanssa, paino aina sahannut samoja lukuja normaalipainon sisällä, mutta nyt löydän itseni tilanteesta missä huonojen ruokailutottumusten saattelemana painan saman verran kuin viimeisilläni raskaana…kolme vuotta sitten!! Muistan miten paljon raskaus, tai siis oikeastaan synnytyksestä selviytyminen, voimaannutti ja antoi ensimmäistä kertaa itselleni ”luvan” kehua omaa kehoa ja olla ylpeä siitä mihin se pystyi. Kilotkin jäi käytännössä synnärille. Nyt tilanne on täysin uusi ja erilainen, eikä tässä ole mitään voimaannuttavaa tsemppaamista taustalla. Olet inspiroiva ja toivon, että olisin jo alkuun osannut ajatella itsestäni ja kehonkuvastani samalla tavalla kuin sinä!

 8. Hansu kirjoitti:

  Sä rokkaat!

 9. Laura kirjoitti:

  Sä oot Umppu mahtava! Niin avoin ja rehellinen ja varmasti tolla omalla ainutlaatuisella tyylilläs kannustat ja rohkaset muita aivan älyttömästi. Mäkin olenkolmen lapsen jälkeen oppinut olemaan itselleni armollinen ja hyväksymään itsessä ”virheitä”, jotka ei edes ole olleet virheitä kenenkään muun silmään kuin mun.

  Vauvantuoksuista arkea teidän koko perheelle <3

 10. Heidi kirjoitti:

 11. Lotta kirjoitti:

  Aloeveran haittavaikutuksia kannattaa lukaista. Ei ole 100% varmaa tietoa mutta hyvä on olla skeptinen ja vähän kyseenalaistaa asioita.

  Olet rohkea ?

  • primebody kirjoitti:

   se on sama lähes joka tuotteen kohdalla… koen asian niin.. Välillä kehoitetaan juomaan punaviiniä kun se pidentää elämää jne.. Nää on näitä. Enemmän olen lukenut sen hyvistä vaikutuksista kuitenkin ja onhan se ihan tunnettu kasvi ja sen tehon olen ihan itsekkin todistanut esimerkiksi palaneelle iholle.

 12. Outi kirjoitti:

  Oot umppu ihan paras ja upeen rohkee nainen! ?

 13. Ronja kirjoitti:

  Pakko kyllä tilittää että oot rohkee ja söpö asennemuija! Näytät hyvältä,
  ja mikä piristävintä, tiedät että se ei ole elämän pääasia 🙂

 14. Pauliina kirjoitti:

  Rohkeaa ja aitoa ❤

 15. Ryde kirjoitti:

  Asiaa!!

 16. Hede kirjoitti:

  Tosi hyvä kirjoitus ja oot hyvä esimerkki!

 17. Salla kirjoitti:

  Huhhuh hyvältä näytät ja asenne kohdallaan! Jatka samaa linjaa! ❤

 18. Ida kirjoitti:

  Tajuttoman rohkee postaus! Suuri kiitos tästä postauksesta! <3 itsellä on 7,5kk tytär, esikoinen. Kuukaus synnytyksestä niin olin -15kg pienempi kuin ennen raskautta. Silti kroppa ei ole entisensä. Imetyksen myötä lihosi takaisin ja niiden himojen takia. Stressi omasta kropasta, kun on niin paljon muuttunut, mutta annan aikaa itselleni palautua ja kyllä sitä liikuntaakin ehtii harrastamaan. Hiljaa hyvä tulee! Vielä saavutetaan ihanne paino ja kroppa takaisin. Sä oot ihan super rohkea!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.