Hae
Prime Life by Umppu

Mitä tapahtuu tisseille?

Sisältää kaupallisia linkkejä*

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mun toppi TÄÄLTÄ* nyt alessa vain 49e. Tässäkin topissa on ihana rimpsu helma ja keskiosa on läpinäkyvää materiaalia.

Bianvaneven alet vielä voimassa hetken, joten kannattaa suunnata sinne nyt TÄÄLTÄ*

 

Jokainen imettänyt nainen tietää millaiset on maitotissit. Ne on sitä normaalia kokoa ehkä miljoona kertaa isommat ja niissä hohkaa verisuonet ;). Voit melekin tuntea pulssiin niissä tai ennustaa seuraavan päivän sään 😉 Vaikka moni ajattelee, että ihanaa kun kerrankin on isot rinnat, niin ainakaan en itse nauti niistä millään tapaa. Jumaliste ne painaa kun litran maitotonkka tai sitä ne itseasiassa onkin. Kun tässä on muutama peräkkäinen vuosi takana niin raksauksia, kun imetystäkin niin en todellakaan tiedä millaiset rusinat omat rintani on tämän rupeaman jälkeen. Voisin kuvitella, että ne näyttää raskausarpineen kuivunelta nakilta, ehkä hieman isommassa koossa :).

Melkeinpä se niin menee, että mitä isommat rinnat omasta takaa sen tyhjemmät ja löllömmät ne on imetyksen jälkeen. Mitä kauemmin imettää niin sitä löllömmät ja patonkimaiset ne on..

Loppuviimein kun ajatelee niin mitä väliä sillä on. Kun lapset on tehty niin sinulla on hyvinkin helppo mahdollisuus käydä ne korjauttamassa jos siltä tuntuu.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Muistan Vilin imetyksen lopettamisen jälkeen, kun yksi aamu heräsin ja kurkkasin paidan alle ja mietin, että missä helvetissä ne ovat. Jäljellä oli enää pikkupojan rintakehä, mistä selkeästi erottui rintalihas. Olin Viliä odottaessa alkuun hyvinkin hoikka ja painoin 48kg, jotenka  kun raskauskilot oli karissut niin ei sitä rasvaa juurikaan ollut missään.

 

Uskon, että monella naisella rinnat kehittyvät vielä kolmissa kymmenissä ja ainakin itsellä tuntuu, että ne ovat ihan erilaiset nyt kun aiemmin. Mulla on tällä hetkellä niin, että toisesta rinnasta tulee suihkuamalla maitoa ja toisesta ei juuri tunnu tulevan ja kokoeroa niillä on monta kuppia.  Katsotaan mitä tulevan pitää.

Näin kolmen lapsen äitinä, mulla ei kuitenkaan ole minkäänlaista tarvetta esitellä tissejäni kenellekkään (kuvat on tehty huumorilla) ja itse olen muutenkin diggaillut aina enemmin pieni, kun iso rintaisia ihmisiä. En oo koskaan pitänyt kauniina sellaisia suruttoman suuria munkkeja, mitkä kirrataan mega pushupeilla leukan kiinni. Itseäni nykypäivänä jopa hieman ahdistaa avonaiset kaula-aukot, joita en suosi.
15878808_10154442005079118_623370396_n

 

Raskaus tulee väsitämättä muokkaamaan jokaisen naisen vartaloa jollain tapaa, mutta mitä enemmän lapsia…. mitä enemmän ikää… ne asiat eivät kiinnosta samalla tavalla. Ajatusmaailma muuttuu hyvinkin paljon toisen lapsen jälkeen, saati sitten kolmannen. Jos joku ajattelee niinkin pinnallisesti, että mun mies jättää mut jos en näytä samalta niin kehoitan vaihtamaan miestä. Arvostan ihmisissä itsevarmuutta, rehellisyyttä, lojaalisuutta, luotettavuutta ja toisten auttamista. En voisi kuvitellakaan, että valitsisin puolison pelkän ulkonäön takia. En voisi myöskään olla miehen kanssa, kuka käyttää peilin edessä enemmän aikaa kun minä saati ottaisi pyyhe kikkelin päällä selfieitä pesuhuoneessa someen. Uskon, että nämä asiat kuitenkin ymmärtää vasta sitten kun puolison kanssa takana on useita vuosia, useita koettuja kriisejä/rakkautta ja ylä ja alamäkiä.

Pakko vielä tähän loppuun kirjoittaa siitä, kuinka olen pettynyt toisiin äiteihin. Miten jotkut voi olla niin julmia toisilleen esimerkiksi imetyksen suhteen. En ymmärrä niitä (anteeksi ruma kielenkäyttöni) helvetin imetys kiihkoilijoita, joille on elämäntehtävä on ilmeisesti haukkua kaikkia muita äitejä, ketkä eivät toimi juuri samalla tavalla kuin he, koska juuri he ovat tehneet omassa imetyksessään kaiken oikein ja ovat SUPER ONNISTUJIA. Mikä tarve on vaikka oman imetyksen loputtua käydä kiihkoamassa esimerkiksi muiden blogeihin asiasta. Mikä ihmisiä vaivaa? Ne jotka tietää miksi asiasta kirjoitan, on saattanut kyseisesn blogi tekstin lukea. On todella surullista, että ihmisten tarvii purkaa omaa pahaa oloaan ja arvostella toisten vanhemmuutta. Jokainen tekee omat valintansa. Toiset antaa koko elämänsä imetykselle ja vaikka en ehkä itse niin tekisi niin mulle on aivan paskan hailee, jos joku muu niin tekee. Mitenkä imetys on jollekkin kun jumala, jonka sanaa on levitettävä ja jos joukossa on joku vääräuskoinen ei  hän pääse taivaaseen vaan palaa helvetissä… Antakaa kaikille äideille imetysrauha. On ihan eri asia sanoa tuoreelle äidille esimerkiksi että: jokainen onnistunut imetys on mahtava juttu, kun taas: jaa sää annat lapselles tota eines korviketta… Syy miksi en ole koskaan liittyynyt mihinkään imetystuki ryhmään on se, että en kestän niitä ihmisiä sielä. En yleistä enkä väitä että kaikki, mutta sellainen ahdistava, painostava ja syyllistävä vouhotus sielä usein vallitsee.. Antakaa kaikkien toimia omalla tyylillä…. AAMEN

 

Juuri tästä lääkäristä tulossa js poskiontelotulehdushan se sielä… sanoin lääkärille että anna sellainen kuuri, joka on turvallinen kun imetän…. joo huomasin tokas lääkäri … miten mulle aina sattuu näitä 🙂

-Umppu

 

10 kommenttia

 1. Saara kirjoitti:

  Ai luulin että sulla on silikoonit jo ennestään, mutta ei ilmeisesti ole? Oletko ajatellut sellaiset hankkia jos imetyksen jälkeen et ole tyytyväinen jäljelle jääneisiin rintoihisi? Jaksatko muuten joka päivä meikata vaikka olisit vaan kotona ?

 2. Pikkurikkinen tissinen kirjoitti:

  Hihi, mitkä kuvat 😀 Olet huippu! Mul on aina ollut pikkirikkiset, ne ei vaan kasvanut koskaan. Ei edes paksuna ollessani (minulla on yksi lapsi, reilun vuoden ikäinen). Imettäessäni minulla oli huikeat B ja jopa C, voi sitä riemua 🙂 imetyksen jälkeen ne on pienemmät kuin koskaan – valehtelematta jopa A-kuppi on liian iso. Minulla on enää pelkät nöpöttävät nännit. Olen vakavissani harkinnut sopivia ja maltillisia implantteja, mutta kun periaatteeni sotii vastaan! Kärsin uskomattomista tissikomplekseista nuorempana (muutenkin heikko itsetunto jne) ja pääsin niistä yli kun kypsyin, kasvoin henkisesti ja löysin puolisoni. Annan itselleni aikaa miettiä ja nautin siitä, että voin nyt keskittyä urheilemiseen ja ainakaan ne ei ole urheillessa tiellä 🙂 Toisaalta, kyllähän rintasyövänkin jälkeen tissit rekonstruoidaan.. Aika näyttää 🙂 Meni ehkä avautumisen puolelle, mut halusin vaan sanoa, että iloitse noista upeista 😀

 3. Mira kirjoitti:

  Niin totta! Itse imetän vielä jonkun aikaa poikaa(11kk). Toisesta tissistä maitoa ei juurikaan enää tule ja sen huomaa :D. Mikä lie nahkalätty roikkuu….. Toinen puoli on sentään vielä kiinteä pallero, koska maito ?.
  Nojoo, eipä se itseä niin haittaa, mutta ois se kiva että vähä tulis jotain muotoa eikä ne jäisi ihan noin lätyiksi :).

 4. sanna kirjoitti:

  Olen erittäin samaa mieltä imetyksestä! En ymmärrä miksi siitä on tehty noin järjettömän suuri asia! Imetys olisi luultavasti kymmenen kertaa helpompaa kun ei liittyisi mihinkään tukiryhmiin vaan menisi maalaisjärjellä. Stressiähän se vaan pukkaa kun pitää miettiä kaikenmaailman tiheänimunkaudet ym.
  Itse olen imettänyt useamman lapsen sillä suositusmittapuulla ilman stressiä ja tukiryhmiä eikä tulisi mieleenkään mennä vauhkoamaan miten muiden pitäisi tehdä.

 5. Seija kirjoitti:

  Ihmiset on niiiiiiin julmia netissä! Monella on vain se oma kanta..
  Tämän päivän IS:ssa loistava kirjoitus: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000005039308.html
  Mielestäni kaikkien jotka ovat somessa tulisi lukea tuo ja miettiä kaksi kertaa mitä voi kirjoituksellaan muille aiheuttaa!

 6. T kirjoitti:

  Ai että mua saa tää imetyskohu karvat pystyyn. Ja nää hc-imetysmammat….onneks en tunne yhtäkään heistä, niin oon saanu ruokkia lapseni oman mieleni mukaan. Musta ei vaan ois ikinä ollut mikskään 24/7 lehmäksi……Viimeaikana tapahtunut kuolemantapaus ja siihen mahdollisesti liittyvät osasyyt saivat mua vihaamaan entistä enemmän näitä kaikenmaailman kiihkoilijoita! Mutta tuskin he sitä itse tajuavat, että tuo vouhotus on täysin sairasta ja suorastaan kovan luokan kiusausta. Ei ole oikeaa eikä väärää tapaa. Jokainen tekee niinkuin haluaa…. Ois paljon muutakin sanottavaa tähän asiaan, mutten viitti ku joku hc-mami vetää herneet. Lienee kantani käynyt rivien välistä selväksi 😉

  • Sari kirjoitti:

   Hei T! Kiusaamista pahimmillaan haukkua lapsensa ruokkivia naisia lehmiksi.. Eli nimenomaan kannattaisi jättää tuollaiset kommentit sikseen, jos on omia henk. koht. ongelmia sen suhteen ettei pysty imettämään lastaan. Se ei ole kuitenkaan myöskään mikään ilkkumisen syy, jos joku on ”24/7 lehmä” kuten itse ilmaisit.

  • Janna kirjoitti:

   Ja sinulle Sari;
   Minun mielestäni taas on ikävää, kuinka lehmä on mielestäsi haukkumasana. Taidat ajatella lehmät maidontekokoneina, vaikka ne ovat ajattelevia, itsenäisiä olentoja.
   T. Vegaani

 7. tina kirjoitti:

  Ihan samanlailla ne implanttitissit rupsahtaa imetyksen jälkeen,kokemusta on? mutta tosiaan jos vaivaa ni sitten fiksaamaan.

  • Sari kirjoitti:

   Janna eli T.. Voi hyvää päivää.. Jos joku yleisesti ottaen sanoo sua lehmäksi, niin onko se sinun mielestäsi kohteliasta? Kyllä on käytöstavat näemmä ihan yleisestikin sitten hukassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.