Hae
Prime Life by Umppu

Sairastuin imuri fetissiin

sisältää kaupallisia linkkejä*

 

Kaikki varsinkin lapsiperheen äidit miksei koirien omistajat tietää miltä näyttää eteinen, kun siinä lapataan essun tassun likaisilla ja kuraisilla kengillä tai tassuilla. Meillä sais imuroida vähintään kerran päivässä. Mulle on aina ollut haasteellista ottaa se imuri kouraan ja aloittaa imurointi. Vielä kun on kaksi kerrosta, niin sen imurin roudaaminen kerrosten välillä on välillä aivan ylitsepääsemätön asia. Olin mun kaverilla kylässä, kun hänen mihensä esitteli heidän uutta imuria, missä ei ole ollenkaan johtoa. Voiko sellaista olla? Meillä on ollut jo lähes 10 vuotta rikkaimuri, mutta ei sillä voi todellakaan imuroida normaalisti. Sillä saa pahimmat roippeet, mutta siinä ei riitä imuteho kunnolla. En aluksi uskonut, että pieni ja näppärä, heti valmis imuri voi olla tehokas, mutta on se!

sstv6animal_1

Mun rukouksiin on vastattu V6 animalpro ja pakkohan mun oli saatava tämä kotiin. En kehuisi imuria, jos se ei olisi hyvä. Mulla on kotona ollut jo kauan Dysonin tavallinen pölypussiton imuri, mikä on aivan loistava. Se on myös ainut imuri, mikä meillä on kestänyt töissä, missä imuroidaan hiuksia, kiviä, hiekkaa yms. Kun löydän jotain hyvää olen merkkiuskollinen, mutta tää uus perheenjäsen on aivan ylivoimainen.

Mukana settiin tulee ihan pieni latausasema, minkä voi kiinnittää seinään. Imuri pysyy myös itsestään seinää vasten, eikä tarvi pelätä, että se kaatuu. Se ei myöskään ole yhtään niin raskas kun meidän vanha rikkaimuri ja tehosta ei voi puhua samassa lauseessa.

sstv6animal_3 sstv6animal_4

Tämä imuri muuntautuu vielä moneksi ja sillä on helppo imuroida vaikka sohva tai esimerkiksi auto. Kun se on ladattu niin imurointi aika on noin 20min. nyt voin sanoa, että jopa sytyn imuroimiseen. Ei muutakun nappaat imurin kouraan ja alat hommiin ilman mitään vaivaa ja vielä se, että jälki on silmää tyydyttävä.

Imuri on nyt tarjouksessa  Nettraudassa* 349e ovh 449e ja lisäksi kaupanpäälle saa ilmaiseksi suulakesarjan, missä on erilaisia päitä. En hehkuta imuria turhaan ja tää on ainakin meidän perheen pelastus näiden kivi/kura/paska kelien aikaan. Tän parempaa vehjettä ei nainen voi saada 😉 Jos jotain huonoja puolia löydän on violetti väri, koska haluaisin kaikki aina mustaa tai valkoista ja imurissa on aika kova ääni.

Osta imuri TÄÄLTÄ*

 

Tykkään siivota silloin kun saan tehdä sen rauhassa (eli en koskaan) ja pidän että koti on puhdas (lue ei koskaan). Tässä nyt sattuu olemaan muutama häiriötekijä matkassa. Jatkan edelleen tavaroiden karsimista ja koitan löytää kaikille omat paikat, että kodissa olisi edes jonkinlainen järjestys. Pikkuhiljaa alan siinäkin onnistumaan. Sitä on nykyään erikoisista asioista onnellinen.

Komaria kokoajan jatkaessani järjestin kaikki siivoustarvikkeet, että oikein hymyilyttää katsoa kun kaikki pesuaineet ja rätit on järjestyksessä. Kaikki on helppo löytää ja käden ulottuvilla. Kun remontoimme kotia niin hommasimme todella kompaktin siivouskaapin eteiseen, minne imuri mahtuu just eikä melkein, mutta kaapissa ei ole yhtään ylimääräistä tilaa. Usein se siivouskaappi on aivan turhan iso ja imurille varattu lähes 1m2 asunnon pinta-alasta, missä se ammottaa väljästi vieden kamalan määrän tilaa.

Käytiin hakemassa kaupasta aaltopahvia ja seuraava kohde onkin sitten meidän rappuset. Teemme aaltopahvista mallikappaleet ja sitten haemme kokolattiamattoa ja päällystämme ne. Vessa remontti vähän viivästyy, koska siihen pitää tehdä erilliset ilmoitukset vähintää 4 viikkoa etukäteen, jotenka sitä ei vielä hetkeen voi aloittaa. Sitten kun nämä kaksi hommaa on tehty niin koti on valmis <3

-Umppu

 

14 kommenttia

 1. OmppuPomppu kirjoitti:

  Siistii..kiva mainos ja et voinut lukijoille muuta tarjota.

  • primebody kirjoitti:

   Tämä ei ollut mainos vaan hehkutus! Ihan itse olen imurini ostanut ja oon siitä ihan fiiliksissä. Hyvää huomenta sullekkin <3

  • Camilla kirjoitti:

   Etkä ollut näemmä itse edes kirjoittanut tuota esittelyosiota. Liian hyvää kieltä ollaksesi sinun kirjoittama.

   • primebody kirjoitti:

    Voi kiitos tästä kommentista. Ihan itse olen koko tekstin kirjoittanut 🙂

 2. Christina kirjoitti:

  Haha, mäkin olin viimeks jouluna ihan super fiiliksissä uudesta vedenkeittimestä! Pieniä iloja <3
  Mä inhoan imuroimista! Voi kyllä johtua siitä että a) meillä on ihan liikaa tavaraa lattioilla ja joka paikassa ja b)meidän imuri on joku sata vuotta vanha ja romu.. Ei kyllä ihan noin kalliiseen imuriin ole varaa mutta pakko hankkia joku parempi imuri silti.. Onneks meillä mies hoitaa enimmäkseen tuon imuroinnin 😀 mä voin sit järjestellä tavaroita paikoilleen.. 🙂 Ja on todellaki totta että kunnon välineillä kaikki sujuu paljon kivuttomammin 🙂
  Ja ihanaa Uutta Vuotta! 🙂

 3. Elina kirjoitti:

  Tää imuri on ihana! Sain tän koiraperheeseen yhden kampajan kautta ja imurointi on nykyään suorastan mukavaa. Rakastan tätä!
  Meilläkin jokapäivä pitää melkein imuroida kun koirat tuo likaa ja karvoja (vaalea koira mustalle matolle, eh ) ja tää on hyvä siihen. Miinusta että on vähän äänekäs.

 4. Mari kirjoitti:

  Linkki antaa imurin hinnaksi 449e, tarviiko jonkun koodin?

 5. Laura kirjoitti:

  Tykkään blogistasi kovasti ja olen sitä jo muutaman vuoden seurannut. Ihailen sun (ja teidän perheen) mutkatonta ja maalaisjärjellä varustettua asennetta elämään ja asioihin ihan todella 🙂

  Sellaisesta asiasta haluaisin antaa palautetta, että olisi tosi mukava jos pystyisit kiinnittämään vähän enemmän huomiota kielioppiin. Ymmärrän että täydellistä se ei voi mitenkään olla, eikä ole kenelläkään, mutta blogisi luettavuus ja ulkoasukin paranisivat ja selkenisivät huomattavasti jos vaikka edes otsikot olisivat kieliopillisesti oikein. Jatkuvia yhdyssanavirheitä on vähän vaivalloista lukea. Ja ajattelisin että moni muukin lukijasi varmasti hyötyisi pienestä selkeyttämisestä. Muutoin blogisi on mielestäni todella mainio kaikin puolin!

  Mukavaa alkavaa vuotta sulle ja sun koko suloiselle perheelle 🙂

  – Laura

  • Sari kirjoitti:

   Laura, jos oot jo monta vuotta lukenut tätä blogia, niin luulis sunkin tietävän, että tää asia on niiiin loppuunkäsitelty ja Umppu on tähän vastannut 1000 kertaa jo. Jos sua niin häiritsee, että jotkut sanat on kirjoitettu erikseen, vaikka niiden pitäisi olla yhdessä, niin kannattaa vaihtaa vaan suosiolla blogia! ? Kyllä mäkin ne kaikki virheet bongaan lukiessani, koska olen pilkunviilaaja, mutta ei mua kyllä **ttuakaan ne häiritse. Antaa vaan persoonallisen vaikutelman mun mielestä.

 6. Heidi kirjoitti:

  Tuo on mielestäni äänitasossaan huomattavan ärsyttävä käyttää. Rikkaimuri taasen on jotenkin sen verran iso ja painava, että sohvien imuroinnissa ei ehkä enää niin kätevä, kun käsi rasittuu ja homma sujuu kömpelösti. Varmaan pikaisiin täydennysimurointeihin ihan toimiva, mutta äänitaso on sellainen, etten haluaisi käyttää ilman korvatulppia.

 7. Minna kirjoitti:

  Hei, voisitko laittaa teidän uudesta siivouskomerosta kuvan ☺️ Ja mistä hankitte? Itsellä remontti kesken ja pitäisi saada kompakti siivouskomero eteiseen..

  • primebody kirjoitti:

   se on siis ihan ikean kaapisto, mutta syvyys on vain 37cm. Sisällä on veto korilaatikko ja hyllyjä.

 8. Sanna kirjoitti:

  Onko kyseessä sama imuri kuin mikä verkkokaupassa oli tarjouksessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.