Hae
Prime Life by Umppu

Vauva kamojen tärpit. Kuinka sitä onkaan tippunut vauva muodin allonharjalta

Yhteistyössä raskauskeiju

 

Nyt kun tämä elämä on lähinnä sitä kakkavaippaa niin haluankin kirjoittaa aiheesta vauva muoti. Vaikka tuntuu, että Vili oli vasta ihan vauva on siitä kuitenkin aikaa jo 8-vuotta. Siinä ajassa ehtii tapahtumaan paljon. Silloin ei juuri ollut olemassa nettikirppiksiä ja tuntui, että tarjontaakaan ei ollut samalla tavalla. Muistan silloin, että meille tuli moni tavara käytettynä, enkä edes tiennyt paremmasta. Nykyään on vaikka sun mitä. Aloitetaan vaikka rintarepusta. Mulla oli Vilin kanssa BabyBjörn farkkuinen rintareppu. Kuvittelin silloin, että se on ihan huippu, mutta jos vertaan sitä nyt minulla olevaan Manducaan niin se oli aivan susi paska.

asun

Manducan kantoreppu on kantoreppujen Mersu.  Tässä on kuva viime kesältä. Siinä on niin lapsella, kuin kantajalla todella hyvä asento. Lapsi on tukevasti kyydissä ja kantajalla on varma olo. Lapsen kantaminen ei kesälläkään tuntunut raskaalta, vaikka vatsassa muhi jo pikkuveli. Ainut miinus on Suomen kesän hellepäivä, mistä seuraa usein ukkonen jonka vuoksi näinä päivinä kantaminen oli hiostavaa. Toki se olisi ollut sama mikä reppu olisi ollut kyseessä, koska syyllinen oli meidän sää. Olen kantanut niin edessä, kuin takana ja molemmat asennot on hyviä. Tästä ja vanhasta repusta ei edes voi puhua samassa lauseessa. Reppu on kätsy esim ulkoillessa, vaikka hieman haastavammassa maastossa, missä on rattailla vaikea liikkua ja jos esim omistaa koiran niin ihan loistava.

Kantoreppu TÄÄLTÄ*

Nyt olen käyttänyt paljon myös  kantoliinaa. Pääsääntöisesti pakkasten vuoksi kotona. Tässä kuvassa minulla on käytössä myös saman merkkinen (Manduca) kantoliina. Olen vasta harjoitellut yhden sidontaotteen ja liinalla kantaminen on mulle aika uus juttu. Kantoliinalla saa vauvan ihanan lähelle ja ainakin meillä siinä ollaan todella rauhallisesti. Lisäksi kädet on vapaana ja pystyy touhuamaan kotona. Tämä on myös loistava äidin pinille sohva istuma päiväunille, (joita ilman en selviä) koska vauva on tukevasti liinassa.

Kantoliina TÄÄLTÄ*

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Rattaista kirjoitinkin jo vähän laajemman postauksen, kun selaat pari postausta taaksepäin.

 

Meillä syödään tuttia ja paljon. Vivianilla on hassu tapa kun se näkee ruokaa se sylkäisee tutin juuri siihen paikkaan missä on. Alkuun tutteja tippui ja hukkui tolkuttomaa tahtia, kunnes aloin käyttään jatkuvasti tuttinauhaa. Kankaiset on on kivoja ja kauniita, mutta niitä pitää olla jatkuvasti pesemässä. Mun mielestä ne alkaa haiseen tosi helposti ja meillä kun on edelleen vain 4 hammasta, niin sitä kuolaa tuolee kamalalla syötöllä ja siihen lisätään se tarha nuha, mikä on ollut siitä elokuusta asti, niin kankaiset on välillä ihan märkiä ja samalla aika epähygieenisiä.

Bongasin nämä ihanat tuttinauhat Raskauskeijun sivuilta ja ne on ollut meillä kovassa käytössä. Ensiksi hommasin turkoosin vauvalle, mutta se ei meidän prinsessalle sopinut, jotenka jälkitoimituksella hänelle tuli omat nauhat. Ne on niin kauniit, etttä käy ns. lapsen koruina. Näitä on saatavilla vaikka missä väreissä.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Tuttinauhat löydät TÄÄLTÄ*

Tämä on esimerkiksi ihana lahja vaikka babyshowereille.

wubbanub-tutti-vauvalle-poro-raskauskeiju_prpage

Meillä nuorimmainen ei oikein syö tuttia ja ainakin itse olen aina kokenut tutin tärkeäksi lapselle, jonka avulla on helppo rauhoittua. Meillä on nyt testissä nännitutti, joita käytetään jenkeissä suurimmaksi osaksi. Vaikka itse en kummoista nänniä omista, niin tutin muotoilu on suunniteltu muistuttavan nänniä.

Tutin löydät TÄÄLTÄ*

 

Olen myös todennut ihan ylivoimaiseksi AVENTIN  säkökäyttöisen rintapumpun, mistä en luovu. Itselläni oli jo entuudestaan saman merkin käsi pumppu, mutta näistä ei edes voi puhua samassa lauseessa. Lisäksi plussana käsikäyttöisen osat käy sähköiseen, jotenka aina on yksi pää puhtaana. Ruokin vauvaa niin paljon, kun se jaksaa syödä ja silti pakkaseen tulee päivittäin melkein puoli litraa maitoa.

Tässä muutamia juttuja. Liikaa en jaksa hifistellä, koska olen jo aikaa sitten unohtanut kaiken maailma hyppykeinut ja kävelytuolit, koska koen ne täysin tarpeettomiksi. Samoin hoitopöytänä toimii pesukone, mikä ajaa hyvin asiansa.

-Umppu

 

2 kommenttia

  1. Karolii kirjoitti:

    Moi! Oletko miettinyt äidinmaidonluovutusta? Maitoa kuulostaa tulevan reilusti ja sairaaloissa jatkuva pula tärkeästä äidinmaidonluovutusta. Oulussa ainakin hakivat kotiovelle parin viikon välein maidot eli aika vaivatontakin! 🙂

    • primebody kirjoitti:

      Oon kyllä miettinyt sitäkin. Katsotaan kuinka homma jatkuu ja sujuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.