Hae
Prime Life by Umppu

Huomenna se on <3

sisältää kaupallisia linkkejä*
SAMSUNG CAMERA PICTURES
 
Jos olet vielä vailla joululahjaa niin paniikki lahjana voit vielä ostaa lahjakortin Biancaneven verkkokauppaan. Lahjakortit toimitetaan s-postiin vielä tänään! eli muutama tunti aikaa. Koodilla JOULU saat -20% alennusta
 
Meillä oli taas ihan pommi koko yö, mutta tähän alkaa jo tottuun. On ihanaa kun ei ole sen kummemmin menoja ja saa rauhassa vauvailla. En pystyisi nyt millään käymään töissä, kuten esim Vivianin kohdalla. Oltiin tänään aamusta ystävän luona aamukahvilla ja sen jälkeen lähdin vaunujen kanssa pitkälle lenkille. Oltiin porukoilla tapaamassa ystävää Lontoosta ja vielä viimeiset kaupassa käynnit.  Todellakin mun kunto on ihan surkee ja vaatii taas hieman treeniä, että saa kestävyyttä takaisin. Hiljaa hyvä tulee ja sitä olisikin tarkoitus, että kesällä olisin voimissani.
Kiitos taas näistä ihanista vuosista teidän lukijoiden kanssa. Toivottavasti saan jatkaa tätä vielä useamman vuoden. Nyt on aika alkaa paketoimaan lahjoja ja virittäytyä Joulun tunnelmaan <3 Umppu

Yksi kommentti

  1. Memmu kirjoitti:

    Hyvää joulua koko perheelle ja kiitos ihanasta blogista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.