Hae
Prime Life by Umppu

Kuka pelkää bakteereita?

sisältää kaupallisia linkkejä*

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Vihdoin meidä uus amme saapui. Kyllä oli likka riemuissaan, kun sai hieman lisää tilaa polskutella. Vanha amme oli niin täynnä leluja, ettei sinne mahtunut edes takapuoli. Samalla oli hyvä tilaisuus käyttää hyväksi uuden ammeen viehätystä ja heittää kaikki vanhat kylpylelut roskiin. En tiedä olenko ainut, mutta mua oksettaa kaikki lelut,  minne menee vettä sisälle. Vaikka niitä koittaa kuinka tyhjentää jää sisälle vettä ja leluihin jää sisälle vaikka mitä. Jos joku ihmettelee, että lelujen väri muuttuu, niin se johtuu siitä, että sielä kasvaa jotain todella ällöttävää kasvustoo tai mitä nyt ikinä onkaan. Lapset vielä usein juovat ainakin jossain määrin kylpyvettä, jotenka ajatus siitä, että se siältä joutuisi jonkun suuhun on oksettava.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Niimpä heitin kaikki reijälliset lelut roskiin ja hankin umpinaisia tilalle. Amme on ihanan tilava ja menee myös pieneen tilaan. Pohjaan tehtiin tulpalle reikä, minkä avulla se on helppo tyhjentää. Itse ammeen kangasosan voi pestä pesukoneessa, mikä kanssa helpottaa puhtaanapitoa. Mulle peseytyminen on aina jotenkin pyhä asia ja haluan, että mulla on aina puhdas pyyhe ja puhtaat vaatteet suihkun jälkeen. Haluan myös, että lapset peseytyessään pääsee puhtaaseen ammeeseen. Amme on kokoontaitettava ja menee hyvinkin pieneen tilaan. Pisteet siis mun huipulle ostokselle täys 10!

Amme oli Ellokselta ja löydät sen TÄÄLTÄ*

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Meillä kotona jatkuu valvominen. En tiedä mitenkä saisin vauvan rytmiä käännettyä, koska päivät se nukkuu kokonaisuudessaan ja yöt valvoo.. Vaikka olen sen jo sanonut niin sanon edelleen, että valvominen on todella raskasta ja vielä kun siihen lisää muut lapset, eli et voi nukkua silloin, kun vauva nukkuu niin se käy vielä raskaammaksi. Mulla on ollut pientä lämpöä ja flunssan poikasta ja aina kun herään olo on parempi, mutta tarvisin varmaan yhdet kunnon yöunet niin parantuisin. Kovasti oon koittanut juoda inkivääriä yms sallittuja rohtoja.

Tajusin eilen aamulla, että onneks meikki on keksitty ja ilme näytti heti paljon freesimmältä, kun aamuyöstä se persnaama mikä peilistä mua tuijotti harottavilla silmillä.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Koitan täällä epätoivoisesti siivota ja tehdä jouluvalmisteluita, mutta meidän pikku prinsessa on hieman eri mieltä.. Kun saat yhden paikan siivottua niin täystuho iskee… Tiesittekö muuten, että meidän likka on ainut tuntemani ketä voi houkuteela heiluttelemalla nakkipakettia keittiössä :). Hän raksataa ruokaa ja huomioo. Musta tuntuu, että päivä päivältä se keksii enemmän kaikkia jekkuja ja koettelee mun kärsivällisyyttä. Me mennään Jouluksi mun siskon luo koko perhe ja mun siskot tulee sinne perheineen ja mun vanhemmat. Aamusta käydään aina Juuson suvun kanssa syömässä aamupuurot. Mulla on vielä lahjoja paketoimatta ja vielä odotan muutamaa postissa, jos ne ehtisi tulemaan ennen joulua.

Sitä vaikka on jouluihminen, niin hieman on taas ollut kadoksissa fiilis ja johtuu varmaan omastakin olosta. Meillä Vili jäi serkullee yökylään ja meidän olis tarkoitus tänään asentaa keittöön uudet laatikostot, jos sen jälkeen meidän keittiökin pysyis edes jonkin näköisessä järjestyksessä.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Oon käynyt joka päivä vaunulenkillä ja moni onkin kysellyt vaunuista erillistä postausta, jonka laitan asap tulemaan. Vielä pitäis ennen joulua tehdä kirjapito ja hoitaa kaikki laskut maksuun ja sitten voikin alkaa joulurauha… (mikä rauha). Otan tänään ehdottomasti lasin viiniä ja kuuntelen jouluradioo <3

-Umppu

6 kommenttia

 1. Salla kirjoitti:

  Mä niin tykkään tästä sun blogista ja sun tavasta kirjottaa! Ja kaikki arki postaukset on niiiiin parhaita!! 🙂 ihanaa Joulua teidän koko perheelle <3

 2. Hande kirjoitti:

  Samat fiilikset joulusta✌.
  Bakteerit: en pelkää, koska ovat ihmiselle jossain määrin hyväksi. Liika hygienia aiheuttaa autoimmuunisarauksia yms. Mutta ne lelut ovat kyllä ällöjä, samoin amme minkä pohjaan on ilmaantunut kunnon limakerros, kun ei ehdi kuivua. ?
  Tsemppistä ja rauhallista joulua !

 3. Pauliina Virtanen kirjoitti:

  Täällä poika nyt 4 kuukauden ikäinen ja vihdoin ollaan saatu rytmi ja öisin jopa nukutaan! Kyllä kauhulla mietin niitä silmäpusseja ja hurjaa väsymystä mikä alussa oli, ja jos olisi ollut useampi lapsi niin voin vaan kuvitella miten rankkaa sulla on. Kaikesta huolimatta ihanaa Joulua teidän perheelle, ootte huippuja <3

 4. Silja kirjoitti:

  KYllä se vauvan unirytmi kääntyy ajan kanssa..ekat kuukaudethan on yleensä tota et unirytmi on mitä sattuu..aika auttaa tähän…koittakaa jaksaa 🙂 Meillä Vivianin ikäinen tyttö ja samanlaista on meno..viihtyy ruokapöydässä eritoten ja jatkuvasti saa siivota sen jälkiä ja sotkuja….nyt on myös nukkuminen ollut aika huonoa ja mama on väsynyt…! Onko teillä laitettu keittiön yms laatikoihin ja kaappeihin jotain salpoja ettei Vivian pääse niitä tyhjentään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.