Hae
Prime Life by Umppu

Hyvä Tampere! Jotain yritystä

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Olen selviytyjä, sillä takana on ensimäinen bussimatka hyökkäysvaunuilla, joka meni oikein nätisti. Nykyään joutuu hieman suunnittelemaan menoja enemmän ja liikkumiset eri tavalla, kuin ennen. Jos lähdetään koko köörillä niin pitää huomioida, että takakontti täytyy rattaista, eikä sinne mahdu mitään muuta kyytiin kun muutama ruokakassi. Juuso lähti aamulla mun autolla töihin ja otti kaukalon mukaan, koska vaunut mahtuu mun auton takakonttiin ilman, että niitä tarvii kasailla, mikä sopii mulle paremmin kun nenä päähän. Meillä oli treffit kaupungissa ja voin sanoa, että pitkästä aikaa mua ei pelottanut liikkua keskustassa pimeällä. Mentiin koko porukka Joulutorille, mikä oli oikein tunnelmallinen.  Kerrankin on edes hieman yritystä liikenteessä. Hyvä Tampere 🙂
SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Vivian kävi moikkaamassa joulupukkia silmät pyöreenä ja oli ihmeissään, että mikä se sielä oikein on. Tori on tunnelmallinen, mutta voin vaan kuvitella että koju paikka maksaa varmasti hunajaa ja itse torilla ei ollut oikeastaan mitään, mitä olisin edes voinut harkitsevani ostaa. Vaikka myynnissä oli kauniita käsitöitä, niin ne ovat toki  hinnaltaan aika tyyriitä, koska niihin on varmasti pitänyt sisällyttää paikan vuokra+ muut kulut.  Itse rakastan erilaisia tuoksuja ja niitä ei torilla ollut oikestaan kun makkara kojussa 🙂

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Lapsille oli karuselli 2e/kierros joka kesti varmaan maksimissaan minutin. Siinä sitten painettiin kolme kiekkaa 4ex3 jonka jälkeen oli pakko kiskoa Vivian irti karusellista 🙂 Ei mamman persii olis kestänyt enempää. Tavallan itse tori oli kierretty hyvin lyhyessä ajassa ja vaikka itse sitä fiilistelinkin niin ei sielä rehellisti juuri mitään ollut. Se mikä oli ihanaa niin keskusta ei ollut täynnä niitä hämärän kulkijoita ja siellä oli kerrankin IHMISIÄ!

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Se mitä jäin kaipaamaan oli ehdottomasti glögin tuoksu ja elävää musiikkia. Olisi ollut ihana nähdä vaikka jonkilainen lapsikuoro tms esiintymässä.  Lapsille olisi voinut olla vaikka jokin piparipaja tms. Olin myös ajatellut, että olisimme syöneet torilla, mutta menimme siitä sitten Fazerin kahvilaan glökille ja siitä sitten kotiin syömään. Olisin voinut olla torilla vaikka kuinka kauan, jos sielä olisi tosiaan ollut jotain tekemistä. Silti tuhat kertaa parempi idea tämä joulutori, kun ne kamalat punaiset kukkaruukut pitkin hämeenkatua..
SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Teatterin päädyssä oli aivan upea joulupallo, mikä on näkemisen arvoinen <3 Sitä tuijotellessa meni tovi. Mulla oli haaveena viettää uusi vuosi Dubaissa, mutta matkat sinne meidän porukalta on meidän budjetille aivan liian kalliit ja itse maa ei ole mikään Jorma tarjoushaukan unelma. Kuulemma se on sellainen kohde, että ainakin kerran elämässä pitää sielä käydä, mutta ehkä me vielä joskus sinne sitten. Aina pitää olla jokin mitä odottaa ja toissapäivänä varasin, kuin varasin meille matkan. En tosin Dubaihin vaan Kreikkaan Toukokuulle. Se on varmasti hyvä aijankohta lasten kanssa, kun ei ole aivan tuhottoman kuuma.

chqavra1032_2_30

 

Hotelli oli viiden tähden spa hotelli, mihin sai mukaan lisämaksusta ruoat viidelle päivälle ja ajattelin, että se on tälle kokoonpanolle varmasti ihan jees. Nyt kun varaa ja vielä sesongin ulkopuolelle, niin saa hyvät tarjoukset ja itse matka meiltä kaikilta ruokineen päivineen oli puolet siitä, mitä Dubai olisi maksanut pelkästään lennot ja hotelli. Varausmaksu on nyt maksettu ja säästäminen voi taas alkaa.  En malta odottaa, että pääsen taas valohoitoon. Kreikka on muutenkin ihana maa ja sielä on ehdottomasti paras ruoka.

Meidän viime yö oli ihan horror ja koitan tässä viritellä tulitikkuja silmiini. Yhdeltä syötin vauvan ja seuraavan kerran kolmelta ja siitä asti ollaankin oltu hereillä. Vili on koulussa ja Vivianilla on tänään tarhapäivä, niin aion todellakin ummistaa silmäni, etten oo aivan pystyynkuollut. En muistanut, että tää on näin HC meininkiä. Toki mun molemmat aiemmat lapset on nukkunut ensimäiset 3kk ilman, että on herännyt yöllä ollenkaan ja mulle nää yösyötöt on ihan uus juttu..

Viikonlopun aikana olis tarkoitus tehdä joulusiivous ja jos olis hieman pakkasta laittaa petivaatteet tuulettuun oikein kunnolla. Saadaan varmaan viimeiset listat paikalle yläkerrassa. Enää oli rappusten päällystäminen, vessan kalusteiden vaihto ja olohuoneen tapetti jäljellä. Pyydän varmaan remontti tunteja joulupukilta, kun tuntuu, että Koskisen ote alkaa vähän lipsuun.

-Umppu

4 kommenttia

 1. Anni kirjoitti:

  Nyt kun oot saanut konmaritettua sun vaatteitas niin postausehdotus ois, että kuvaiist vähän sun vaatekaappia ja kertoisit mitä kaikkea/millaisia vaatemääriä oot säästänyt ja mitkä koet sun vaatekaapissas tärkeimmiksi vaatteiksi 🙂

 2. Henna kirjoitti:

  Hei, ihan mielenkiinnosta pakko kysyä, että millä ihmeellä kaikki nämä remontit ja ulkomaanreissut rahoitat?! Kun rivien välistä annat ymmärtää ettei yrittäjänä oleminen mitään luksuselintasoa tarjoa ?

  • primebody kirjoitti:

   Ulkomaan reissuihin säästän aina. Mulla on aina matkakassa minne laitan kaikki rahat esim kirppiksiltä ja tavaroista mitä myyn. Käyn vuodessa melkein 6x kirpparilla tyhjentämässä kaappeja. Toki myös tämä blogin kirjoittaminen mahdollistaa minulle palkan, eli teen jatkuvasti kahta työtä päällekkäin. Remontteihin ei mene kun materiaalit, koska teemme kaiken aina itse jotenka se ei ole kallista, jos yhtään jaksaa etsiä tärppejä ja käyttää ikeaa sopivassa määrin. En käy oikeastaan ollenkaan viihteellä ja harvoin esim ulkona syömässä yms mihin mulla ei mene ollenkaan rahaa. Mulla on toki mies kenenkä kanssa jaamme kuluja ja meidän remontti on jatkunut kesästä asti, jotenka hintaa per/kk ei tule kovinkaan paljoa. Jostain pitää aina pihistää, kun tekee reissua tai remppaa ja ei mulla oikeen mee mihinkään rahaa. Paljon teen myös blogin kautta yhteistyö juttuja 🙂 yrittäjänä olo voi myös tarjota ”luksuselintasoa, mutta se vaatii 12h työpäiviä ja aina kun tienaat niin verottaja kyllä veroittaa omansa pois. Olen saanut hyvn kustannettua remppaa myymällä vanhoja tavaroita pois ja nyt kun olen paljon luopunut turhasta saanut siitäkin rahaa. Kaikki vaatii aina pientä suunnittelua 🙂 Ei maali paljoa maksa ja jos se Jorma tarjoushaukkailee niin alle 20e saat uudet seinät :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.