Hae
Prime Life by Umppu

Kapea vyötärö -20% alennuskoodi Biancaneven verkkokauppaan

 

sisältää kaupallisia linkkejä*

15515969_10154378783594118_1082427777_o

 

Eilen kirjoitin erilaisista ”vaivoista” mitä imetys on tuonut tullessaan ja sainkin teiltä paljon hyviä vinkkejä ja kiitos sitä. Ei tullut omaan mieleen, että päänsärky voisi olla nestehukkaa, koska tuntuu, että juon ihan hulluna vettä/mehua/teetä  kokoajan mutta ilmeisemmin se ei riitä.  Tämäkin on asia mitä en ole koskaan kuullut aiemmin, että kun imettää pitää juoda lähes kolme kertaa normaalia enemmän. Maitoa tulee kyllä todella hyvin a aina imetysten välissä pumppaan pienen pullollisen pakkaseen. Myös maidon keräilijä on aivan ehdoton, koska muuten vaatteet olisi ihan märät maidosta. Viime yönä meillä hrättiin melkein 1,5h välein ja yöunet jäi taas aika minimiin.

Mutta palaan vielä korsettiin. Siitä tuli kyselyitä jonkin verran ja koitan tässä antaa kaiken mahdollisen infon siihen liittyen.  Itselläni on nyt käytössä S-koko ja kun tuntuu, että se jää jossain vaiheessa väljäksi siirryn xs-kokoon.  Vivianin jälkeen aloitin M-koolla. Mulla on ilo kertoa teille, että koodilla UMPUNJOULU saat nyt jouluun asti -20% Biancaneven KAIKISTA  tuotteista, myös korseteista. Jos teet tilauksen ennen 20.12 niin se ehtii vielä jouluksi (ainakin näin on luvattu).

Korsetti on mulla ollut välillä niin ahkerassa käytössä, että oon sen kuluttanut jo loppuun. Se suositellaan pestäväksi jokaisen kerran jälkeen. Minä en ole aina pessyn, koska käytän sitä ohuen vaatteen päällä, milloin se tuntuu mukavemmalta päällä. Olen pessyt sen pesukonneessa, mutta ohjeissa suositellan käsinpesua. En siis voi suositella konepesua, mutta olen itse niin tehnyt ja korsetti on säilynyt hyvänä.  Tämä ei ole ainoastaan mikään synnyttäneiden juttu vaan esimerkiksi aivan loistava apu huono ryhtisille. Korsetin kanssa ei  pysty ns ”löhöilemään”.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Tämä paita on noussut mun yhdeksi ehdottomaksi suosikiksi

Paita TÄÄLTÄ*

Tästä on myös alennus voimassa. Eikä siinä vielä kaikki 🙂 Nyt saat koodilla UMPUNJOULU -20% jo alennetuista tuotteista, eli esimerkiksi tämä sama paita kukallisena versiona on jo alessa ja siihen vielä tupla ale päälle!  Floral paita TÄÄLTÄ*

Shoppailemaan TÄÄLTÄ

Jos palaan vielä korsettiin niin se mitä se maksaa on pieni summa siitä, että esimerkiksi itselläni katoaa aina selkäkivut siihen paikkaan. Tässä on koko taulukko mitä kannattaa noudattaa. Jos korsetti menee ruttuun on sinulla liian pieni koko. Tarkoitus on myös, että voit hengittää ihan normaalisti, eli ei kannata ottaa liian pientä kokoa. Jos esimerkiksi on tarkoitus käyttää sitä synnytyksestä palautumiseen niin suosittelen ottamaan esim koon m, s ja xs jos lähtöpainoa on reilusti ja mittaus osoitta tällä hetkellä M-kokoa. Korsetti on intiimituote, eikä sillä ole vaihto eikä palautusoikeutta.

 


Koko Vyötärö Min Vyötärö Max Kiristämättömänä
XS 60 cm 70 cm 50 cm
S 68 cm 78 cm 57 cm
M 79 cm 89 cm 67 cm
L 88 cm 98 cm 77 cm
XL 94 cm 104 cm 80 cm
XXL 99 cm 115 cm 88 cm

biancaneve-aw16-02

Tässä vielä korsetista lisää tarkempaa infoa:

KAVENTAA VYÖTÄRÖLINJAA

Muotoileva korsetti tekee vyötärölinjastasi linjakkaan poistaen muhkurat ja jenkkakahvat. Korsetti tekee vyötäröstäsi näkyvästi kapeamman ja voit tuntea itsesi jälleen itsevarmemmaksi.

AUTTAA SELKÄKIPUIHIN

Korsetin kompressio-ominaisuus antaa tukea alaselän lihaksille. Monille tämä on tuonut avun selkävaivoihin. Korsettia voit pitää jopa töissä, sillä se auttaa sinua pitämään ryhtisi hyvänä ja selkäsi suorassa esimerkiksi näyttöpäätteellä työskennellessäsi. Esbelt korsetti ei kuitenkaan ole lääkinnällinen tuote, joten ole yhteydessä lääkäriisi mikäli kärsit pahoista selkävaivoista.

NOSTAA RINTOJA

Koska Esbelt korsetti puetaan ylle juuri rintaliivien alapuolelle, on sillä myös rintoja nostava vaikutus.

AUTTAA PAINONPUDOTUKSESSA

Esbelt korsetin koko tulee valita siten, että se istuu hyvin tiukasti vartalosi kurveihin. Tiukka korsetti mikro-hieroo vartaloasi käyttäessäsi sitä ja näin ollen auttaa vähentämään rasvaa keskivartalosi alueelta.

KORJAA RYHTIÄ

Käyttäessäsi Esbelt korsettia seisot ja istut suorassa ja ryhtisi paranee. Hyvä ryhti vähentää lihasjännitystä ja voit paremmin.

AUTTAA SYNNYTYKSEN JÄLKEISESSÄ PALAUTUMISESSA

Esbelt korsetti tukee vatsalihaksiasi synnytyksen jälkeisessä palautumisessa samaan tapaan kuin selkälihaksiasi. Muista kuitenkin tehdä vatsalihaksia vahvistavia harjoitteita, sillä korsetti ei korvaa huonoa lihaskuntoa vaan tukee lihasta vähentäen staattista kuormitusta.

Korsetin käyttö: Korsettia voidaan käyttää vaatteiden alla huomaamattomasti missä ja million vain. 

Keskivartalon rasvanpolton tehostamisessa Esbelt Ipanema korsetti on ehdoton ykkönen. Erityisesti aerobisen liikunnan aikana, kuten lenkillä Esbelt Ipanema korsetti on tehokas rasvanpolttaja. Voit käyttää korsettia myös salitreenin aikana. 

Pidempiaikaisia tuloksia saat aikaan käyttämällä korsettia päivittäin. Voit huoletta pitää korsettia 5-9 tuntia päivässä, omien tuntojesi mukaan. Tuloksia alat nähdä jo muutaman viikon käytöllä. 

Korsetin huolto: Muista huuoltaa korsettiasi säännöllisesti. Pese korsetti jokaisen käyttökerran jälkeen. Suosittelemme korsetille käsinpesua ja hellävaraista nestemäistä pesuainetta, ei huuhteluainetta.

Koon valinta: Mittaa vyötärön ympäryksesi kylkiluiden alapuolelta, vyötärösi kapeimmasta kohdasta. Tarkista Ipanema- mittataulukosta oikea kokosi. Mikäli mittasi asettuu kokojen väliin, suosittelemme että valiset suuremman koon. 

Allergiat ja yliherkkyydet: Mikäli olet allerginen luonnonkumille eli lateksille emme suosittele tätä tuotetta sinulle. Jos ihosi on muuten herkkä, suosittelemme käytettäväksi korsetin alla lisänä ohutta toppia. Emme suosittele missään tapauksessa käytettäväksi korsettia nurinpäin, kumipinta ihoa vasten.

Ipanema korsetti yhdistettynä terveellisiin elämäntapoihin auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi uuman!

-Umppu

13 kommenttia

 1. Hannah kirjoitti:

  Wau, korsetti tekee todella ihmeitä, näytät hyvältä!

  Tosin kysyisin sinulta noin ex-fitnessmisuna, että todellako allekirjoitat seuraavan mainoslauseen:
  ”AUTTAA PAINONPUDOTUKSESSA
  Esbelt korsetin koko tulee valita siten, että se istuu hyvin tiukasti vartalosi kurveihin. Tiukka korsetti mikro-hieroo vartaloasi käyttäessäsi sitä ja näin ollen auttaa vähentämään rasvaa keskivartalosi alueelta.”

  Tuostahan joku voisi vetää firman vaikka markkinaoikeuteen!

 2. nips kirjoitti:

  Moi. Oon raskaana ja haluaisin heti synnytyksen jälkeen käyttää tota korsettia. Osaatko neuvoa miten valitsen koon, voinko ostaa jo nyt raskaana ollessa?? Vai otanko mitat heti synnytyksen jälkeen? Oon saman pituinen kuin sä ja paino ennen raskautta 47. Kiitos 🙂

  • primebody kirjoitti:

   Jos oot noin hoikka niin varmaan sulle menis se xs! Jos ei ole tullut painoa paljoa? Tai sitten aloitat s-koolla ja siirryt xs kokoon

 3. Veerah kirjoitti:

  ”Keskivartalon rasvanpolton tehostamisessa Esbelt Ipanema korsetti on ehdoton ykkönen. Erityisesti aerobisen liikunnan aikana, kuten lenkillä Esbelt Ipanema korsetti on tehokas rasvanpolttaja. Voit käyttää korsettia myös salitreenin aikana. ”
  Aika uskomattomia lupauksia. Ottaen huomoon että rasvaa ei voi polttaa täsmäiskuina eikä se todellakaan toimi minkään vaatteen ansiosta.

  Eikö sinua yhtään hävetä mainostaa tällaista tuotetta?

  • primebody kirjoitti:

   Miksi pitäis? Olen itse testannut sen toimivuuden! Jos seuraa maailman menoa lähes kaikki julkkikset käyttää korsettia! Se ei ole suinkaan uusi keksintö jos mennään ajassa taaksepäin.

 4. sanna kirjoitti:

  Hei! Pitää kommentoida tuohon päänsärky -asiaan.☺ Minulla myös ollut synnytyksien jälkeen ihan järkkyä päänsärkyä ja normaalisti en kärsi siitä koskaan. Kysyin asiaa neuvolassa niin siellä sanottiin, että luultavasti se johtuu isoista hormoonimuutoksista; imetyskäynnistyy ja raskausloppuu. Monet kärsii päänsärystä kuukautisten aikaankin samasta syystä. Ihmettelin itsekin, että vieläkö pitäis jaksaa juoda vaikka nestettä menee jo hirveät määrät?

  • primebody kirjoitti:

   Okei 🙂 hyvä tietää. Tuntuu et kaikkee sellaista mitä ei oo aiemmin ollut tulee taas uusia ”vaivoja”

 5. tainav kirjoitti:

  Moi, kun tuon korsetin kokotaulukossa lukee:kiristämättömänä NIIN tarkoittaako se itse asiassa kiristettynä? En oikein ymmärrä ja haluan tilata korsetin .Siis kun en ymmärrä vaan. Lisäksi en tiedä kumpi olisi parempi ipanema vai waist training? Mitä eroa niillä on paitsi värit? Tilaan taatusti väärän koon!! No aina voi syödä vähemmän sillä liian isoa en ainakaan aio tilata:)Kiitos koodista;)

  • primebody kirjoitti:

   Eli se tarkoittaa ettet mitatessa kiristä mittanauhaa ylikireälle. Musta noissa menee koot samanlailla kun vastteissa. Ipanema on hieman pehmeämpää materiaalia.

 6. tainav kirjoitti:

  varmaan sulle menis se xs! Jos ei ole tullut painoa paljoa? Tai sitten aloitat s-koolla ja siirryt xs kokoon- tää kommentti ja joku muu kommentti sivuillasi sai mut käsittämään,että,jos on vaan vähän läski niin s koko on hyvä:(Tilasin sitten sekä ipaneman ja esbeltin s-koossa,mutta mitäpä mä niillä teen?Olisin varmaan tarvinnut L koon ellei xl .En vaan tajunnut ja ajattelin,että niitä voi sitten kiristää.No ei voi eikä voi palauttaa eikä vaihtaakaan vissiin.Nyt harmittaa.Niitä ei pysty kiristämään,joten en ymmärrä…Tokihan minä käsitin vaan väärin koko asian,mutta harmittaa silti! Eli minä siis olen super läski vaikka en itse tiennyt olevani!

  • primebody kirjoitti:

   Kun laitat (laitan) ensimäistä kertaa korsetin päälleni. Niin makaan lattialla ja Juuso laittaa hakaset kiinni. Se alkuun tuntuu tosi napakalta, mutta muokkautuu sitten vartalon mukaan. Kun sen on kerran saanut päälle niin toisella kerralla se on jo helpompaa. Kokeile vielä. Itse ainakin kirjaimellisesti survon mun makkarat sinne sisään 🙂

  • tainav kirjoitti:

   Nyt vasta sain korsetin päälle:) Huh huh ,on kyllä tukala olo,mutta kyllä se tästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.