Hae
Prime Life by Umppu

Terveisiä sairaalasta……..

vikke-1

 

Kun olimme potilas hotellissa niin sielä on mahdollisuus kuvauttaa vastasyntynyt. Oli ihanaa kun ei tarvinnut laitta kun tekstari ja kuvaaja tuli meidän huoneeseen. Kuvaus oli nopea, mikä oli kiva, koska omakin olo oli vielä valvotun yön jälkeen hutera ja kaipasin lepoa. Kuvaajalla oli kaikki rekvisiitta mukana, jotenka mun ei tarvinnut kun riisua vauva ja pukea sille kuvassa oevat villapöksyt päälle.
vikke-2

 

En kestä noita pieniä varpaita ja haluaisinkin, että ne säilyisi ikuiseti noin pienenä ja vauva ei ollenkaan kasvaisi. Me otettiin eilen ensimäinen kylpy. Syy miksi vasta nyt, koska epäilin että vauvalla olisi ollut navassa napasieni. Ne jotka tietää mikä se on niin tietää myös mille se ”tuoksuu”. Odotin, että napanuora irtoaa ennen kuin kylvetän vauvan ja varmistin asian ensiksi neuvolasta. Kun se irtosi lähti myös haju kokonan ja napa olikin ihan terve. En tiedä mistä se haju tuli, mutta se oli kamala.

Meillä syödään todella ahkerasti ja tuntuu, että pikku vauva on päivä päivältä jäntevämpi. Mielestäni hän ei ole aivan samannäköinen kun meidän muut lapset ja sairaalassa meinasin saada halvauksen, kun kätilö sanoi, että sielä näkyy mustat hiukset :). Ei ne kyllä mustat ole..


vikke-3

 

Tämä kuva on musta jotenkin niin liikuttava ja ajattelinkin teettää siitä canvas taulun meidän kotiin. Täällä mää fiilistelen jouluradion soidessa taustalla meidän pienokaista. On myös ihanaa kun itse jaksan ihan eri tavalla ja sain tänään järjestettyä mun vaatteet konmari tyylillä. On se vaan ilo silmälle kaunis vaatekaappi, josta ottamalla yhden laatikon näet kaikki vaatteesi kerralla. Suosittelen edellen ehdottomasti hankkimaan.
vikke-4

 

 

Me ollaan kovasti mietitty nimi vaihtoehtoja ja en tiedä mikä on mikään ei oikein kolahda. Jatkaisko sitä V kirjainta vai mitä tekis? Vanhat nimet ei oiken oo mun juttu ja tuntuu, että kaikista nimistä tulee joku mieleen. Tällä hetkellä vahvimpana on Vikke Valtteri Koskinen <3 Katsotaan onko se se vai joku ihan muu.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tämä kello TÄÄLTÄ*

Muistattehan, että teillä on vielä mahdollisuus hyödyntää koodilla UMPPU -15%                    Daniel Wellingtonin kelloista Koodi on voimasa Tammikuun 15 päivään asti, eli tässä on vielä hyvin aikaa. Kelloihin voi valita joko hopeiset tai ruusukultaiset yksityiskohdat, millä saat personoitua kelloa kantajalleen paremmin. Mahdollisuuksia on vaikka minkälaisia niin arkeen kuin juhlaan.  itse pidän siitä, että kello sopii hyvin siihen ns. arki käyttöön. Voisin jopa itse opetella käyttämään kelloa, koska töissä se aina kastuu ja ties kuinka monta kelloa olen sielä pilannut.

Lue edellinen postaus aiheeseen liityen TÄÄLTÄ*

image1xl

tämä kello TÄÄLTÄ*

Vielä ehtii hyvin joululahjaksi, jos tilaa heti. Nyt on ainakin Juusolla kelloja jos ei muuta. Mulla alkaa olemaan kaikki lahjat suurinpiirtein hankittuna. Tänään vietiin Hopeen Primen lahjakortteja vähävaraisille perheille. Mää oon ihan jossain vauva hormooneissa täällä kotona ja olo tuntuu todella onnelliselta <3

dw-classic-black-cornwall-36mm-rosegold_1Tämä kello TÄÄLTÄ*

-Umppu

62 kommenttia

 1. N kirjoitti:

  Melkein saa kuvien kautta vauvan tuoksun ?

 2. Samsu kirjoitti:

  Veikka Valtteri Koskinen 😉 p.s. aivan ihania kuvia, olispa meidänkin sairaalassa ollut tuollainen palvelu! Ihan huippu idea!

  • primebody kirjoitti:

   Mää en tiedä mikä tossa nimessä on mutta mulla tulee mieleen siitä sellainen mammantossu 🙂 ei pahalla ketään Veikka nimisiä kohtaan.

 3. Kristiina kirjoitti:

  Entä Valle? Käviskö se?

  • primebody kirjoitti:

   Tunnen yhden sen nimisen ja nimi muistuttaa mua siitä ihmisestä liikaa

 4. Katri / fityoutoo.fitfashion.fi kirjoitti:

  Siis meillä on molempien napa haissu tosi pahalle ennen kuin se tynkä irtos ja lääkäri sano et se on ihan normaalia. En edes osannu ihmetellä!
  Meinasin ehdottaa Verttiä… Mut et varmaan syty siihen 😀 ….

 5. Ps kirjoitti:

  Veeti / Valdemar ( / Väinö)

 6. Leya kirjoitti:

  Viktor, kutsua voi Vikeksi (mikä minusta on kylläkin koiran nimi).

 7. Sofia kirjoitti:

  Hän näyttää ihan Veini :ltä ? Tai Danielilta 🙂

 8. Vii kirjoitti:

  Vikke on hyvä nimi, mutta ehdotan myös Venniä eli Venni Koskinen.

 9. Saara kirjoitti:

  Poika näyttää ihan Viktorilta ? vakavan komea nimi. Vinski on kiva myös 🙂

 10. Anna kirjoitti:

  Moikka! Ehdottomasti jatka V-kirjaimen käyttöä lastesi nimissä ? Ihanaa kun jotkut keksii kivoja nimiä, tykkään Vivianin nimestä erityisesti.? Meidän päiväkodissa on Vinha-niminen poika, musta kiva ja vähän erilainen kun yleensä! Tsemppiä nimen pohdintaan, musta on ollut tosi vaikeaa just pojille keksiä kivoja nimiä… Nimim. Kahden pojan äiti ?

  • K kirjoitti:

   Ääni Vinhalle 🙂 Vikke on koiran nimi.

   • primebody kirjoitti:

    Musta ei oo kauheen kohteliasta kommentoida noi. Jos haluan antaa lapselleni jonkin nimen niin se ei tarkoita että kaikkien tarvii tykätä siitä.. kuitenkin joskus voi joitain asioita sanomatta, kuten että valitsemasi nimi on koiran nimi.. varmaan kuitenkin tärkeintä että meidän perhe pitää siitä nimestä ja kokee sen mieluisaksi?

 11. E kirjoitti:

  Mites Vilppu? Musta myös kyllä Vikke on kiva nimi. 🙂 Mutta onhan näitä Veksi, Viima, Vilpertti, Vimma.. 😀

  • primebody kirjoitti:

   Musta Vilppu on jotenkin outo 🙂 nää kun on niin mielipide juttuja

 12. Sinikka kirjoitti:

  Meidän naapurustossa on Viggo-poika, nimi oli korvaani aluksi ”liian erikoinen” mutta muutaman kerran makusteltua niin se onkin ihan kiva nimi 🙂

 13. Syksylintu kirjoitti:

  Ystävälläni on Vikke-poika, tosi kiva nimi eikä liian yleinen. Mutta yllä ehdotettu Viggo-nimi on myös tosi kiva! Sopivasti ”hieno” ja kaunis, silti tavallaan lausuttaessa myös kivan rento <3.

 14. laura kirjoitti:

  Ei millään pahalla, mutta mulla tulee Vikestä mieleen tytön lempinimi..Viktoria -> Vikke.

  • primebody kirjoitti:

   Nimissä juuri onkin se että usein tuo jonkun mieleen. Tärkeintä varmaan kuitenkin on että me pidämme siitä

 15. Annananna kirjoitti:

  Veetii!!! Väinö ja Venni myös kivoja 🙂

 16. Lara/Kupla kirjoitti:

  Mä olen sisaruksistani nuorin ja kaikkien muiden nimi alkaa samalla kirjaimella, paitsi mun 😛 Ei siinä että olisin traumatisoitunut, mutta tulipahan mainittua 😀 Nimi kuulostaa hienolta ja tärkeintä on että se on teidän mielestänne paras ja sopiva! Venni on mielestäni myös oikein kaunis nimi, helppo lausua mutta silti myös vähän erilaisempi. Minä tykkään myös Valentin -nimestä, loppuisi n-kirjaimeenkin kuten Vivianilla 🙂 Ihanat varpast muuten, niin hetken niin pienet…..

 17. Vilma kirjoitti:

  Jatka ihmeessä V-kirjainta 🙂 Terveisin Vilma jonka sisaruksia ovat Venla, Verna, Vertti ja Vili 😀

 18. Linda kirjoitti:

  Ihana nimi 🙂 Minulla tuli mieleen Valentin ja Vincent , vähän erikoisempia nimiä 🙂

 19. Marski kirjoitti:

  Entäs nimi Voima?

  Vikestä tulee ennemmin mieleen lempinimi tai jonkun lemmikin nimi. Mielipideasioita nää nimiasiat aina ?

  • primebody kirjoitti:

   Voima on vähän turhan voimakas nimi, eikä vauva näytä yhtään voimalta 🙂

 20. Dina kirjoitti:

  Valmart vois olla hyvä :DD tuo Vikke on kiva ja niinku joku tuolla ylhäällä ehdottikin, niin voishan se olla Victor/Viktor, mutta kutsutaan vaan Vikkeksi 🙂 Mun oma nimiehdotus ois Vilpas tai Viljo:)

 21. Essi kirjoitti:

  Vikke Valtteri on Kiva, meinasin ehdottaa Valtteria kun Mietin miten kivasti Vili, Vivian ja Valtteri sopii yhteen 🙂

 22. Hanna kirjoitti:

  Vikke on ihana nimi! Paljon onnea pienestä pojasta<3
  Meidän poika on Vincent, lempinimi Vinski:)
  V kirjaimella alkavat nimet on ihania:)

 23. Sonja kirjoitti:

  Mielipideasioita todellakin!

  Mun mielestä Vikke kuulostaa enemmin jostakin muusta nimestä johdetulta lempinimeltä.

  Miten ois Venni? Mun lähipiirissä on sen niminen poika 🙂

 24. Jenni kirjoitti:

  Jos meille tulis poika niin se olis ehdottomasti Veikka! <3

 25. Lyydia kirjoitti:

  Mites Veerti? 🙂 ihania kuvia!

 26. Hertta kirjoitti:

  Vili, Vivian ja Ville? Omaan korvaan Vikke kuulostaa suomenruotsalaiselta lempinimeltä, ei toki siinäkään mitään pahaa ole 😀

 27. Vilja kirjoitti:

  Musta Vikke sopii teidän muiden lasten nimiin just hyvin. Nekin on kuitenkin enemmän moderneja niin Veikot ja Väinöt ois liian eri sarjaa. Ite oisin ehdottanu Valtteria. Vahemmat sen tietää mikä on paras ?

 28. Sanna kirjoitti:

  Vilmeri?

 29. Sanna kirjoitti:

  Hän on ihan Vikke Valtterin näköinen 🙂

 30. Johanna kirjoitti:

  Mites Verner tai Verne ? ? Ihania kuvia. <3

 31. Jonna kirjoitti:

  Mun mielestäni Vincent, Verner ja edellämainittu Viggo ovat sellaisia nimiä, joita itse miettisin lapselle, jos joskus sellaisia voisin saada. Ehkä vähän erikoisempia nimiä, mutta kuitenkin normaaleja 🙂

  Vikkekin on ihan kiva nimi. Vähän ehkä sellainen ”rennonkuuloinen” omaan korvaani eli kuulostaa enemmän lempinimeltä ja molemmille sukupuolille sopivalta, mikä johtuu ehkä siitä, että tiedän kaksi naispuolista, joiden lempinimi on Vikke, sekä yhden Victorin, jonka lempinimi on myös Vikke. Vikkestä on ainakin vaikea enää uutta lempinimeä vääntää niin saisi kenties omalla nimellään kulkea elämänsä ?

  P.s Upeita kuvia vauvasta ja sun omissakin kuvissa näytät niin freesiltä ja upealta noin pian synnytyksen jälkeen. Vau.

 32. Anu kirjoitti:

  Ehdottomasti Viktor. Ainut edellä ehdotetuista, jossa on jonkinlaista särmää.

 33. Johanna Halme kirjoitti:

  Tervehdys Umppi!

  Olen jokinaikaa jo lukenut sun blogia, alkoi oikeastaan siitä toisenlaiset äidit ohjelmasta, ensin kahlasi kaikki sun fitnes bikini blokkaukset läpi ja nyt olen seurannut tätä blogia. On hieno lukea blogiasi kirjoitat sen niin elävästä elämästä mitä tämä todellisuudessa oikein on yrittämisen, perhe-elämän ja parisuhteen yhdistämistä ja kamppailua toisinaan aikaa vastaan ja toisinaan niistä onnistumisen kokemuksista.

  Mieleeni jäi erityisesti kommentti toisenlaiset äidit ohjelmasta, ”Tietyllä tapaa mä ajattelen sitten samanlaisesta niistä äideistä jotka istuu siellä hiekkalaatikolla tai tekemässä kotona makaronilaatikkoa, ettei musta ole vaan elämään toisen siivellä”

  Mulla on itsellä yksi 3 vuotias poika, raskausaikana opiskeli ja valmistuin, hän syntymänsä jälkeen, rakensimme myös talon hänen pikkuvauva-aikana. Olemme mieheni kanssa hyvin aktiivisia, molemmat harrastaa partiota ja palokuntaa hälytys-osastossa tehdään puolivakinaisessa hommia vapaa-ajalla. Siviiliammatiltaan toinen palomies-sairaankuljettaja ja toinen sairaanhoitaja ,että sitä elämän nurjaa puolta tulee ihan kiitettävästi tasaisin väliajoin. Molemmat tekee perusduunin lisäksi, keikkaa ambulanssissa ja mulla pientä yritystoimintaakin.

  Toit hienosti esille yrittäjyyden ongelmat Suomessa, mä olen aina kritisoinut sitä, miten huonosti yrittäjien oikeuturvaa yms. muuta on viety eteenpäin, puhutaan kuintenkin hyvinvointivaltiosta… välillä tuntuu että tämän on kaukana siitä. Aina kun joku valittaa mulle jonkin palvelun hinnasta, niin mä totean, että oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että yrittäjä ottaa sulta palvelusta x määrän ja se maksaa alvit, +muut kulut ja vielä itselleen palkan, josta hän maksaa samallalailla kun sinä vuokrat ja omat kulunsa, miksi hänen edes pitäisi tyytyä vähempään, moni on jäänyt hiljaiseksi,olen kyllä aiheuttanut paljon pahennustakin…

  Olemme liikkuneet poikamme pikkuvauva-aikana partioleirillä kun hän oli 4kk ja Espanjassa lomalla hänen olessa 1v ja muuten Suomen Lapissa vaellusteemaalla.

  Aluksi tunsi huonoa omaa tuntoa kun en ns. täyttänyt perinteistä stereotypiaa ”yleisestä” äidin roolista. Mä en ole vaan koskaan tarvinnut sitä ”kahvikuppi-kerhoa” äitiyteeni, puhumattakaan anopin ajatuksia lastenhoidosta. Mä olen tullut siihen tulokseen, että olen ensisijaisesti minä persoonana äitiys tulee kyllä jonon kärjessä, mutta en ole äiti joka elää pelkästään lapsien kautta ja lapsilleen. On hienoa huomata että en todellakaan ole ”kummajainen” vaan meitä erilaisesti ajattelevia on muitakin sinuun ajatuksista ja kommenteistasi voimaantuneena, kiitos näistä jatkoa odotellessa.

  • Johanna H. kirjoitti:

   Tämä edellinen kommenttini olisi varmasti Umppu kuulunut jonnekin palautetta blogista osioon, mutta en kiireessä kerennyt etsiä oikeaa paikkaa. (Automatkalla kirjoittaessa tuli muutamia näppäilyvirheitä pahoittelut niistä). Nimi asia on myös mielestäni niin henkilökohtainen, että ei siihen oikein kukaan voi ottaa mitään kantaan.

 34. Maik kirjoitti:

  Entä Valtti?

 35. Maria kirjoitti:

  Venne ?

 36. Niina kirjoitti:

  Mun suosikit V:stä Viljami,Vilho,Väinö ja Veikko.

 37. Sanna kirjoitti:

  Väinö Verneri?

 38. Hemmis kirjoitti:

  Julian. Rimmaa Vivianin kanssa.

 39. jeni kirjoitti:

  Mun pojan luokalla on jostain syystä ihan hirveesti V:llä alkavia poikia. Veeti, Valtteri, Viljami, Vikko, Vertti ja Vesa.
  Itse mielsin ennen kaikki V-kirjaimella alkavat hieman harvinaisemmiksi, mutta sattuneesta syystä en enää. . 😀
  Meillä kaksi ensimmäistä alkaa M-kirjaimella, mutta jostain syystä meilläkin oli kolmannen kohdalla TODELLA vaikea keksiä mitään nimeä mikä hänelle olisi sopinut. Vaihdoimme siis kirjainta ja nyt nro. 3 alkaa kirjaimella J.

  • primebody kirjoitti:

   sama täällä. Kaikki Vilin kaverit alkaa V-kirjaimella ja siksi tuntuu myös että nimi tuottaa hankaluuksia 🙂

 40. Sande kirjoitti:

  Älä välitä joidenkin kommenteista.. koskaan ei voi miellyttää kaikkia ja ei onneksi tarvitsekkaan!
  Vikke on oikein ihana nimi <3 eikä todellakaan minkään koiran.. ja saahan jokainen antaa vaikka perus Onni, Leo, Amanda ym nimen koiralle tai undulaatille eikä se tee nimestä automaattisesti "undulaatin nimeä" huoh 😀
  Tiedän yhden Vikke nimisen pojan ja tämä nimi on todella hyvä!!

 41. Ninne kirjoitti:

  Mun mielestä Vikke kuulostaa kyl just hyvältä eikä todellakaan miltään lemmikiltä!? Ja minusta jos ei löydy V kirjaimella alkavaa ni ei kai sillä linjalla tarvi väkisin pysyä. ? Mulla tulee jostain syystä mieleen kun hänen kuvaa kattelin, et siinä nimessä pitäs olla R. Heh. Mut en osaa sanoa, on teil vielä onneks hetki aikaa miettiä! 🙂

 42. Beho kirjoitti:

  Veikko? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.