Hae
Prime Life by Umppu

Mihin mää nää lapset tungen?

sisältää kaupallisia linkkejä*SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Ei sitä tullut ajatelleeksi moniakaan asioita etukäteen kunnes ne tilanteen tullen täysin konkretisoituu. Me oltiin eilen Pop-Up kaupan vip-illassa ja mun oli pakko otta Juuso mukaan, koska aattelin ettei koko hommasta tuu yhtään mitään. Onneksi otin, koska tajusin jo parkkipaikalla, että ihan vaan pieni homma maa jäässä, turvakaukalo ja nukkuva  (painava) lapsi ja käsilaukku ei olis kaikki mahtunut mun syliin sitten millään. Mulla on ollut käytössä Manducan kantoliina ja se on aivan taivaallinen. Sen voi laittaa valmiiksi takin alle ja vauva on helppo napata kaukalosta syliin. Jää kädet vapaiksi ja vauvalla on läheinen ja turvallinen olo. Löysin youtubesta hyvän sidontaohjeen, mitä oon itse käyttänyt ja se tuntuu todella toimivalta. Olen pitänyt vauvaa siinä ihan pelkällä vaipalla kotona, jolloin samalla saa paljon ihokosketusta.

Kantoliina on raskauskeijusta

 

 

Ihanaa oli  päästä välillä kotoa pois ihan ihmisten ilmoille ja sen kunniaks jopa meikkasin ja näytin edes osalle hiuksista harjaa. Tapahtuma oli ihanan intiimi. Ostin ihania juttuja lapsille. Ehkä mulla oli eilen se ”äidithän ne lastensa vaatteilla koreilee” hulluus hetkellisesti. Tein kyllä hyviä löytöjä. Vaatteet oli todella laadukkaita ja kotimaisia mikä on hyvä asia ja tässä taloustilanteessa hyvä asia  mitä tukea.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Mulla on ollut muutamia Vimman vaatteita ja se mistä niissä pidän on värien haalistumattomuus. Harvoin lastenvaatteissa säilyy kirkkaus kovinkaan kauaa. itse ostan aina vaatteet käyttöön ja meillä ei ole sen kummemmin erikseen  mittän ”näyttäytymis vaatteita”. Sorruin letteihin ja ostin vauvalle bodyn ja legginsit. Vivian sai lakritsi housut ja muutaman ihanan hatun. Hänen pää tehtävä oli kuitenkin,,,, mikäs muu kuin ruokapöytä. Vivian on lapsi joka voisi istua pöydässä koko päivän ja syödä. Toki energian kulutuskin on tässä vaiheessa sitä luokkaa, että huh huh.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

100 yötä kesään blogin Emma oli mun kanssa tapahtumassa. Ihanaa kun on muutamia näitä mamma kavereita kenellä on sama tilanne.. Tapahtumassa oli myös mukavasti ajateltu lapsia ja heille oli järjestetty mukavaa tekemistä. Tapahtuma oli kaikin puolin oikein onnistunut. Suosittelen ehdottomasti piipahtamaan joululahja ostoksilla jos Ojakadulla päin on liikkumista. Sieltä sai myös ostaa kankaita, jos on itse innokas ompelemaan.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Me odotellaan jo kovasti joulua. Koitan (päässäni) jakaa aikaa kaikkien lasten kesken ja päätin, että kun pienimmät on nukkumassa niin ainakin sen illan keskityn vain Vilin kanssa touhuamiseen. Toki meillä on aikaa myös kun Vili pääsee koulusta, mutta se aika menee läksyissä ja niiden tekemisessä. Toissa päivänä koristeltiin piparkakkutalo hyvin ”minimaalisesti”. Kuulemma sitä ei edes tarvitse koota, kun sitä ei aiota säilyttää mitään sataa vuotta. Mun jouluun kuuluu aina hyasintit, joilla vuoraan usein koko kodin. Se tuoksu on lapsuudesta saakka tuonut joulun ja en voi sitä vastustaa.

Rakastan erilaisia tuoksuja ja joulussa varsinkin niitä aina on. Tänä vuonna meille ei voi oikein hankkia kuusta, koska Vivian varmaankin repisi sen alta aikayksikön. Myöskin tilanne saattaa olla joskus päällä ja koitan, että täällä kotona ei ole mitään sellaista missä lapsi voi satuttaa itsensä jos vaikka imetän. Olen jo joka ilta maistellut glögiä ja kuunnellut jouluradioo <3. Oon vielä kaikenlisäksi jotenkin niin vauva huumassa, että nyt on vaan niin ihana olla ja rauhoittua.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Tänään olis vielä tarkoitus mennä vetään viimeiset treenit tälle vuodella jumppareiden kanssa ennenkuin alkaa joulutauko. Tauko tulee ihan mukavaan väliin. Mun oma vointi on jo todella hyvä ja mieli on virkee. Huomasin loppuraskaudesta, että en ollut ollenkaan oma itseni vaan jotenkin todella turhautunut ja valitin vaan kokoajan. Toki olokin oli silloin aivan kamala ja sillä on varmasti osuutta asiaan. Meillä on tänään ensimäinen neuvola. Käydään katsomassa kuinka on mitat pitänyt paikkaansa. Mulla on kokoajan todella onnellinen olo ja voin kohta vihdoin hyvästelä tämän vuoden 2016 ja toivoa kädet ristissä, että vuosi 2017 olisi parempi.

Löysin uuden kaupan stylepit.fi , missä on hieman erilaisia vaatteita. Oon hulluna Adidaksen vaateisiin ja bongasin TÄÄLTÄ* oikein hyvät alet. Esimerkiksi tämä mun unelmien TAKKI* on alessa

293737_1_3_4Adidaksen valikoimaan pääset TÄÄLTÄ*

Koodilla 10DECFIQN2  10% alennusta kun tilaat vähintään 69 eurolla! Ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Ei voi vaihtaa rahaksi. Ei koske tiettyjen brändien merkkejä ja tuotteita. Voimassa 23.12.2016 asti. Shoppaile TÄÄLLÄ*

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.