Hae
Prime Life by Umppu

Kun alat pikkuhiljaa tuntea olosi jälleen naiseksi

sisältää kaupallisia linkkejä*

Vaikka synnytyksestä ei  ole vielä edes viikkoa niin olo on aivan loistava. Mulla on ihan tolkuttomasti energiaa ja se fiilis kun lähes kaikki vaivat jäi oikeesti sinne sairaalaan <3. Oon ihan vauvan huumassa ja voisin vaan nuuhkutella sitä aamusta iltaan. Oon pessyt pyykkiä ja jatkanut KonMaria. Vaatteet alkaa jo olemaan kohta kokonaan käyty läpi ja se tunne mikä siitä tulee on aivan uskomaton.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

On ihana pestä pyykkiä ja viikata kuivia (äitiysvaatteita) narullta kassiin ja fiilistellä, että en tarvi noita enää koskaan! Saan vihdoin alkaa virallisesti itse päättämään mitä puen päälleni ja millaisia vaatteita haluan oikeasti käyttää.

Oon laittanut aivan uskomattoman määrän tavaraa etenpäin ja uskokaa tai älkää se on niin puhdistavaa. Vaikka joulu on tulossa ja tiedän, että meillekkin kotiin ilmaantuu varmasti lahjoja niin olen jo henkisesti varautunut siihen että teen jo tilaa.

Itse toivoisin joulukahjaksi, jotain tarpeellista mitä oikeasti haluaisin. Olen pitkään liihotellut sellaisessa yli kamalassa batmann fleece aamutakissa ja ehkä voisin siirtyä hieman naisellisempaan malliin 🙂

ells_0145083_16_q4_1_und

 

Vaikka en aamuisin aivan kuvan mallia muistutakkaan niin silti haluan tuntea oloni naiselliseksi. Tämä voisi olla vaikka joululahjatoiveeni aamutakki TÄÄLTÄ*

Vaikka täällä kotona ei mua kukaan nää niin se fiilis mikä itsellä on näiden raskaana olo vuosien jälkeen, kun tiedät, että tästä on tie vain tulevaisuuteen.. ja siihen naisellisuuteen niin miksi en käyttäisi sellaisia vaatteita mitkä nimeomaan Konmaria kunnioittaen tuottaa mulle iloa. Voin kertoa, että kukaan ei koe oloonsa seksikkääksi laittaessaan sen mun kauhtuneen fleese aamutakin päälleen, mikä on vielä ostettu poikien osastolta haha :).

Olen myös käyttänyt kohta 3 vuotta putkeen aivan kamalia imetysliivejä. Raskaana ollessani en voi käyttää kaarituellisia liivejä ollenkaan, koska ne painaa ja tekevät ihooni kamalat nirhaumat. Liivit muistutta lähinnä kauhtunutta ja kellastunutta vastasyntyneen vauvan kypärämyssyä. Toki tässä menee vielä hetki enkä todellakaan tiedä mihin kokoon rintani jäävät, mutta haluan panostaa myös tyylikkäisiin liiveihin.

 

ells_0146076_16_q4_1_und

Nämä voisivat olla mun makuun juuri sellaiset liivit TÄÄLTÄ*

Koen että kolmen lapsen äitinä en edes halua mitään kovin yliampuvaa ja Koskinenkin varmaan pelästyis jos liihottelisin makuuhuoneeseen mustassa pitsiunelmassa. Siinä saattais olla vaarana neljänne lapsen alku ja sitä ei tässä vaiheessa halua kukaan haha :). Odotan sitä hetkeä, kun voin heittää mun nykyisen liivikokoelman takanpesään ja katsella kun ne sielä iloisesti roiuhuaa.. jos ei muuta niin on ainakin juhannuskokoon materiaalia.

Meillä olisi myös tarvetta uusia minimaalisesti liinavaatteita. itse haluaisin nukkua aina valkoisissa lakanoissa. Niitä pitäisi vaan olla vaihtamassa yhtä mittaan. Meiltä saattaa löytyä sängystä mitä vaan kun sielä lapset välillä salaa leikkii. On rusinaa, pikkuautoja, topspuikkoja, räkää, piparkakua jne.

86-0850semi

 

Vaikka todella tumma sininen tuskin lian kannalta on yhtään sen parempi vaihtoehto niin nämä olisi aivan täydelliset lakanat <3  Lakanat TÄÄLTÄ*

Mikään ei ole niin ihanaa kun mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin. Me uusittiin juuri hetki sitten sänky, joka on huomattavasti aiempaa parempi ja siinä nukkuessa tuntuu, että olisi hotellissa… siihen saakka kun kolme ihmisen varpaat on sun suussa ja huomaat nukkuvasi jalkopäässä muiden potkittavana 🙂

Meiltä puuttuu makuuhuoneesta vielä yöpöydiltä valaisimet ja voisi olla kiva pieni twisti viedä sinne minimaalisesti, jotain muuta väriä, kun mustaa ja valkoista ja esimerkiksi nämä sopisivat juuri passelisti.

Lamppu TÄÄLTÄ*

91-2287

Ja kaikkihan sen tietää, että talvella taljoja ei voi koskaan olla likaa <3 Mikä olisi ihanempaa, kun herätä niistä puhtaista ihanista lakanoista ja astua pehmeälle lämpimälle taljalle ja kietaista aamutakki päälle? No ei mikään.

Talja TÄÄLTÄ*

83-1127_m0011632_fu

Nämä kaikki tuottee olivat Elloksen valikoimista  ja tässä teille alennuskoodeja <3 Mukavia shoppailuhetkiä. Itse fiilistelen tulevaa naiseuttani <3

Koodilla 345450 25% alennusta tilauksestasi – myös monista merkkituotteista sekä leluista! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 11.12.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin UGG, Vagabond, Odd Molly, Odd Molly Home, Vagabond tai Spanx.

Koodilla 345733 40% alennusta kalleimmasta tuotteesta + 2 Iittalan kivituikkua kaupan päälle* kun tilaat väh. 50 eurolla. Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 20.12.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Kivi-lyhtyetu koskee vähintään 50 euron tilausta. Vain 1 Kivi-lyhtysetti kaupan päälle/asiakas. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Shoppile TÄÄLTÄ*

-Umppu

6 kommenttia

 1. C kirjoitti:

  Sä oot niin hauska!!! :D:D:D meinasin pissata housuun!

 2. Pia kirjoitti:

  I can feel you. Ymmärrän täysin mistä puhut.
  Eka asia mitä mä tein, kun pääsin kotiin sairaalasta (oltiin 5päivää) oli se että pesin ja kiharsin hiukset. sitten meikkasin kasvot. Sanoin itselleni että. Noniin nyt sitä näyttää taas ihmiseltä. (Naisellinen). Tuli siis naisellinen olo.

  Ps. Onnea Pikku koskisesta. Hyvää joulun odotusta.

  P.

 3. Anniina kirjoitti:

  Aivan ihania lahjaideioita kaikki! Tämän listan voisin kopioida sellaisenaan joulupukille 😀

 4. Kooooo kirjoitti:

  Siis sä et käytä ehkäisyä, tiedostat että seksi Juuson kanssa voi johtaa vauvaan mutta et halua enää lapsia? Sano mun sanoneen ni ei mee ku max. 2v ni oot taas raskaana.

  • primebody kirjoitti:

   tässä nyt ei suoraan synnäriltä olla mitään seksiä harrasmassa……… ja kyllä käytän ehkäisyä ja kaikki lapseni on ihan suunniteltuja…. ja en halua enää lapsia

 5. Minttu kirjoitti:

  Mä oon ihan vähän kade. Meillä loppu kaikki fyysinen kontakti käytännössä siihen, kun kolmas lapsi ilmestyi raskaustestiin positiivisena tuloksena, eli elokuussa 2011… Enkä mä nyt omasta mielestäni mikään loppuun kulahtanut ämmä ole, mutta kun ei niin ei, ni on ihan ”vähän” kateissa minkäänlainen naisellinen itsetunto. Olis ihanaa ostella kaikkee naisellista härpäkettä, mutta kaikki sellanen tuntuu ajan ja rahan hukalta kun ei sitä kukaan edes huomioi mitenkään (paitsi korkeintaan valittamalla tuhlaamisesta).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.