Hae
Prime Life by Umppu

Hotelli elämää sairaalassa

sisältää kaupallisia linkkejä*

Tänään on sunnuntai… Viime yönä pienokainen heräsi 3 kertaa syömään ja viimeisin kerta päättyikin parin tunnin huutokohtaukseen. Nyt on maito alkanut jo hyvin herumaan ja pidin vauvaa rinnalla, mutta ei sekään auttanut. Pois suljin mielestäni imetys stressin ja rauhoittelin vauvaa kenutuolissa. Vihdoin molemmat oli nukahtanut ja herättiin vasta puo 9.

Menin siitä heti tarkastukseen, missä huomattiin vauvan lämmön olevan koholla. Mennään kohta uuteen mittaukseen ja samalla lääkärintarkastukseen ja katsotaan saadaanko kotiinlähtö lupa, vai jatketaanko vielä täällä. Mulla ei ole väliä, kunhan vauvalla on kaikki hyvin.

Ollaan oltu torstai yöstä asti täällä potilashotellissa. Tämä on aivan loistava paikka, minne suosittelen ehdottomasti, jos vain itsestä siltä tuntuu. Meillä on  omaa huonetta vastapäätä hoitajien huone, mistä saa kaikki samat palvelut, kun sairaalassa. Olen rohkeasti pyytänyt apua imetykseen, koska haluan ettei mun tarvitse asiaa kummemmin stressata. Sieltä saa särkylääkkeet ja salvat ja rasvat… kaikki mitä tarvitsee. Henkilökunta on aivan loistavaa ja palvelu on ystävällistä ja avuliasta.

15310982_10154333261619118_156486965_o

Hotelissa on seisovapöytä ja kaikki ruoat kuuluu äideille. Jos isä yöpyy hotellissa saa hänkin aamiaisen. Ruoat on todella maukkaita ja valinnanvaraa löytyy laidasta laitaa, jotenka mikäs täällä on ollessa.

Juuso oli mun kanssa ensimäisen yön ja toisen oli koko perhe. Viime yön olin ihan yksin vauvan kanssa, mikä oli oikein ihanaa. Sai vähän itsekkin ladata akkuja. Vauva nukku paljon ja on hyvin rauhallinen ollut lukuunottamatta eilistä itku kohtausta. Hirveen jäntevän oloinen kaveri.

Eilen yöllä valvoessa mietin ja selailin nimiä, joista en vieläkään tiedä.. Kamalan vaikeaa kun ei ole mitään selvää. Jotenkaan en nyt kelpuuta mitään ja kaikki kuulostaa hassuilta omaan korvaan. 15292772_10154335511839118_1268268651_o

Täällä olo on ollut aika leppoisaa. Sukulaisia saa vierailla, eikä ole sen kummemmin mitään aikoja. Tilaa on runsaasti ja kaikki tarpeellinen on huoneessa. Kaikista huoneista löytyy hoitopöydät ja tarvikkeet. vaipt, siteet yms.

Odotan kyllä myös kotiinpääsyä ja sitä mitenkä se arki alkaa sujumaan viisistään. Vivianin kanssa saattaa tulle pari tilannetta, mutta pitää muistaa, että sekin on vielä ihan vauva. Olen jo katsonut youtubesta ohjeita kuinka kantoliina sidotaan ja ajattelin ottaa sen heti kotona testiin niin saan kädet vapaaksi.

15293370_10154335511699118_1159917703_o 15321687_10154335511689118_1634718879_o

 

Vaikka ei voisi vähempää tällä hetkellä kiinnosta miltä sitä näyttää, niin se tunne kun se kiree pallo on tosta edestä pois on niin vapauttavaa <3. Hassua kuinka yhdessä päivässä vatsa on pienentynyt ihan kamalasti ja nyt kun päiviä on jo useampi takana, niin hyvin se vetäytyy kokoajan.  Kärsin aika voimakkaista jälkisupistuksista imettäessä, joita mulla ei ole aiemmin ollut. Ne kuulemma saattaa kestää viikon verran. Muuten toipuminen alkaa olemaan jo todella hyvällä malilla, enkä ole juurikaan kipeä mistään.

 

15369704_10154335511779118_2133773863_o

Kuvassa näkee hyvin, kuinka takana on hieman valvottuja tunteja ja yks synnytys :). Täällä hotellilla toimii myös vauvakuva.fi palvelu. Kuinka hienoa oli laittaa tekstari, että moikka olisimme kiinnostuneita kuvauttamaan vauvamme. Meille käy tänään koska vaan…Sitten tulee soitto aulasta että moikka sopiiko jos tulemme. Ihana miellyttävä nainen tuli ja sillä oli mukana rekvisiiittaa ja pieni kori minne vauva mahtui pötköttämään. Siinä me sitten ihmeteltiin <3. Kuvat saa omaan s-postiin kuinka kätevää.

Laittelen sitten valmiita kuvia tänne näytille. Edelleen hehkutan tätä hotellia, että kyllä tämän sen sairaalan voittaa 100-0 ja täällä saa olla aivan rauhassa. Hyvät äänieristeet on myös, eikä mistään huoneesta kuulu mitään.

72-0877

Täällä kun sitä istuu imettämässä niin on aikaa ollut surffata netissä. Tein löydön, mitä oon etsinyt jo itse asiassa useita vuosia. Olen etsinyt lapsille ammetta, minkä saa kasaan ja mikä on tarpeeksi iso isompaan käyttöön. Sen pitää myöskin olla kestävä ja nyt sellainen sattui juuri kohdalle. Ne muoviammeet on ihan käytännöllisiä sen vauva ajan ja kun lapsi istuu, mutta kun se kasvaa vaatii se taas vähän enemmän. Tänne mahtuu vielä tulevaisuudessa kaksi naperoa kerralla. Ammeen kankaan voi vielä pestä pyykinpesukoneessa <3 Pukinkontti sai juuri täytettä 😉

Amme TÄÄLTÄ

Ellokselta koodilla 345733 40% alennusta kalleimmasta tuotteesta + 2 Iittalan kivituikkua kaupan päälle* kun tilaat väh. 50 eurolla

shoppaile TÄÄLLÄ

Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 20.12.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Kivi-lyhtyetu koskee vähintään 50 euron tilausta. Vain 1 Kivi-lyhtysetti kaupan päälle/asiakas. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

12 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  On teillä kyllä todella kaunis vauva ? Ihanaa vauvan tuoksua ja joulun odotusta sinulle!

  • primebody kirjoitti:

   Kiitos <3 Onneks ne tuskat on nyt takanapäin ja mielikin on ihan eri kun vielä pari päivää sitten <3

 2. Anette kirjoitti:

  Heips,

  Ihan ekana Onnea pienestä tulokkaasta! 🙂 Nyt taas selailin menneitä postauksia. Kiva kun kirjoitat oikeista asioista! Eikä kaikki ole pintaa ja pumpulista vauva-aikaa. Ihana että joku uskaltaa sanoa että raskausaika ei ole pelkkää hehkumista.
  Sitten tokana kysymyksiä… Mistä tuo sun päällä oleva tunika/mekko on?
  Ja en saanut tuota Elloksen alekoodia toimimaan vaan ilmoittaa että ”tarjousnumeroa ei ole” kun tilausvaiheessa koittaa sen ostoskoriin syöttää 🙁

  • primebody kirjoitti:

   Kiitos <3 Toi tunika on House of brandonita.. Pitää selvittää toi koodi sen pitäsi kyllä toimia

  • primebody kirjoitti:

   Koodi testattiin ja se toimi

 3. Nina kirjoitti:

  Kyllä on super söötti vauva! Onnea kovasti!
  Pakko kysyä kun instassa jo huomasin noi ihanat ’tumput’ vauvalla. Mistä sellaisia löytää?

 4. miltsu kirjoitti:

  onnea vauvasta 🙂 sun blogia on ilo seurata, kun kirjotar niin aidosti ja myös asioista joista muut ei vältsii uskalla. parasta 🙂

 5. Miia.S kirjoitti:

  Oon vannonu ettei yhtään lasta enää,mutta jos Ouluun tulee potilashotelli joskus niin pakko kait se on, vielä yks. 😀

 6. Susanna kirjoitti:

  Kiva kun kirjotat taysista ja potilashotellista, mahtava saada tietoa, kun on itsekin menossa sinne synnyttämään ja ensimmäistä kertaa..kiitos ?

 7. Lotta kirjoitti:

  Jälkisuppareista kommenttia. Minun lapset ovat 1v3kk ikäerolla ja valehtelematta 6kk kesti jälkisupparit imettäessä. Alkuun oli TODELLA KOVIA mutta sitten ajan kanssa muuttuivat sellaisiksi menkkamaisiksi.
  Paljonkos teidän nuorimmille tuli ikäeroa?

 8. Samsu kirjoitti:

  Paljon onnea koko perheelle!! Ihana ihana vauva ? voisiko ne veljekset olla Vili ja Veikka! Mulla oli jälkisuppareita molemmista, oikeen pelotti alkaa imettämään ku sillon ne aina iski. Onneksi menevät ohi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.