Hae
Prime Life by Umppu

Kivaa tekemistä lapsille ja aikuisille Tampereella

sisältää kaupallisia linkkejä*

 

tile

Mulla on ilo esiteillä teille: Lasten Oma Joulutila Pop Up-Kauppa avaa ovensa 8.12-14.12 tunnelmallisella Ojakadulla. Kaupasta löytyy suosittuja kotimaisia lasten vaatemerkkejä, kirjoja, suklaata sekä ohjelmaa ja pieni kahvila.

Kotimaiset ja ekologiset lasten vaatteet kasvattavat suosiotaan ja kulutustietoisuus huomioidaan myös joululahjaostoksilla. Lasten Oma Joulutila pop up-kauppa tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden päästä ostoksille puotiin, jossa on yhteensä kahdeksan tunnetun kotimaisen ja ekologisen merkin tuotteita myynnissä. Lisäksi pehmeän paketin mukaan voi ostaa kotimaista suklaata tai kirjan. Valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin aina ihastuttavista, isoista rusettipannoista luomupuuvillaisiin kankaisiin ja merinovillapipoihin. Mukana olevia merkkejä ovat EK for kids, Viljamin puoti, Vimma, Melli Ecodesign, Selia shop, SuperYellow, Henna Valkama ja Verson puoti. Kirjoista pikkuväelle löytyy mm. vuoden kaunein kirja 2015- palkinnon voittanut Tomi Kontion ja Elina Warstan Koira nimeltä kissa.

Tunnelmallisessa kaupassa on viikonaikana luvassa myös ohjelmaa. Klovniposteljoonit saapuvat vierailulle ja heidän välityksellään voi lähettää kirjeen yksinäiselle vanhukselle joulunpiristykseksi. Tamperelainen runoilija Anna Iso-Aro tulee lukemaan äitiydestä kertovia runojaan. Kaupassa on myös leikki- ja piirrustuspaikka lapsille. Ostosten lomassa voi myös nauttia kupin kuumaa ja pientä makeaa kaupan pienessä kahvilassa.

Lasten Oma Joulutila sijaitsee osoitteessa Ojakatu 1, aivan Pikku Kakkosen puiston takana. Viikonaikana edustalla on vaunuparkki. Kauppa avoinna ark.10-20, la 11-18 ja su 12-17.

Tapahtuman järjestäjää Tästä tulee niin hieno maailma ry

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Itse pyrin ehdottomasti paikalle jos vain olo antaa myöden. Keskiviikkona 7.12 järjestään popup kaupan vip ilta, minne mulla on ilo arpoa teille muutama lippu. Kommentoimalla tähän postaukseen olet mukana arvonnassa. Arvon liput tämän viikon sunnuntaihin mennessä.

KE 7.12. KLO 16-19 OSOITTEESEEN OJAKATU 1 (PIKKU KAKKOSENPUISTON TAKANA). PAIKALLE VOI SAAPUA LIUKUVASTI. VIP-ILLASSA ON TARJOILUJA, TARJOUKSIA JA OHJELMAA! VOIT TUTUSTUA KAUPAN VALIKOIMAAN ETUKÄTEEN.

Mulla on nyt sellaine fiilis, että aamupäivästä lähdetään kohti taysia.. Viimeksi mulle annettiin 2 vaihtoehtoa ja sanottiin, että synnytystä ei vielä viitsitä käynnistää, jos saataisiin muita vaivoja paranneltua mutta ei tässä olo oo mennyt suuntaan eikä toiseen. Paineentunne vaan kasvaa ja juurrun varmaan kohta meidän sohvaan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Muistathan vielä, että koodilla CYBER saat House of Brandonilta -20% kaikista tuotteista. Voimassa enää tänään. Mun päällä oleva poropaita on väliaikaisesti loppu, mutta toisenlaista joulupaitaa löytyy vielä TÄÄLTÄ

En ainakaan halua että tää kärsimys vaan jatkuu, jos kerran on vaihtoehtoja. Voihan olla että saan taas synnytyksessä jotain uusia ihania vaivoja, mutta se riski on jokaisessa synnytyksessä. En oo itse koskaan pitänyt siitä, että asioita kaunistellaan ja mua aina naurattaa kun kaikki on ”onnesta sekaisin” ja oikeesti maataan sänkypotilaana ja kärsitään kamalista tuskista. On ihanaa, että toisilla synnytys menee, kun junan vessa, mutta itse pidän sitä aina todella suurena suorituksena ja siinä pitää varautua kaikkeen. Synnytys muuttaa jokaisen  ihmisen elämän ja joskus tekee jopa koko elämään vaikuttavia muutoksia kehoon. Näistä ei olla tietoisia ja varsinkin ensisynnyttäjät ovat välillä jopa tyhmän rohkeita leikkiessään näillä asioilla. Hirvee kiire salille, että voi olla fitmom tietämättä sen riskejä. Mun mielestä tässä asiassa ei tarvitse esittää yhtään mitään, vaan keskittyä tehtävään olla äiti <3 Palautuminen ei tapahdu viikossa vaan siihen menee kuukausia.

Ei tässä muuta voi toivoo, kun että toivottakaa mulle onnea.  Kuvia voi seurata myös mun instan puolelta @umppu

-Umppu

14 kommenttia

 1. Marju kirjoitti:

  Hurjasti onnea ja tsemppiä! Oot kyllä todella hieno ihminen!

 2. Erika kirjoitti:

  Sun ihanaa suoraan kirjoittamista on ollut ilo seurata, varsinki oman lapsen syntymän myötä olen seurannut blogiasi tarkemmin. Harvoin asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä, joten sinua on todella virkistävä seurata. Oot tosi rohkea ja inspiroiva, arvostan! 🙂 Paljon tsemppiä loppuun!

 3. Hanna kirjoitti:

  Tsemppiä kovasti loppurutistukseen<3
  Ja hyvää joulunodotusta koko teidän pesueelle!:)

 4. Jaana h kirjoitti:

  Tsemppiä sinulle. Pidetään peukkuja että kaikki menee hyvin. Arvonnassa mukana ollaan.

 5. Anna kirjoitti:

  Hurjasti tsemppiä viimosiin päiviin ja tulevaan ???

 6. sanna salminen kirjoitti:

  Oi, oispa ihana päästä tuonne iltaan mukaan ?

 7. Anne Lehu kirjoitti:

  Tsemppiä <3 Toivottavasti jo ens yönä alkaa tapahtua:)

 8. Henna kirjoitti:

  Tsemppiä viime hetkiin!

 9. Jenna N. kirjoitti:

  Tsemppiä kovasti loppuun!! Mukana myös arvonnassa 🙂

 10. Karro kirjoitti:

  Tsemppiä kovasti loppuun!! Mukana myös arvonnassa ?

 11. Katri kirjoitti:

  Tsemppiä ?

 12. Tiina Vesalainen kirjoitti:

  Tsemppiä loppumetreillä!
  Olisi huippu homma päästä tuonne VIP-iltaan. Tulen viikoksi lomalle entiseen kotikaupunkiini ja tuo ilta varmasti kruunaisi loman joululahjoja valitessa ?

 13. Anni S kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.