Hae
Prime Life by Umppu

Makoisa Maanantai

sisältää kaupallisia linkkejä*SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kuvan mekko TÄÄLTÄ

Mää täällä jo fiilistelen mun uusia ihanuuksia, mitkä ei vielä pue mua ihan täydellisesti, mutta pian saan laittaa muutakin päälle, kun ne kauhtuneet pieruverkkarit. Mulla oli todella lyhyt aika, kun en ollut raskaana ja sen välin olin äitiyslomalla, jotenka mun kaikki mekot on vain pölyttyneet kaapissa. En edes muista miltä tuntuu kävellä korkokengissä, jotka kuului mun viikonloppu varustukseen vielä muutama vuosi sitten 🙂

Kun on kaksi raskautta todella lähellä toisiaan niin vartalon palautuminen on varmasti vielä normaalia hitaampaa ja on aivan turha kuvitella komeilevaa pyykkilautavatsaa useaan vuoteen. Pian myös näen, onko vatsalihakset ylipäänsä enää ehjät, vai onko ne erkaantunut toisistaan oikein kunnolla.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kuvan paita TÄÄLTÄ

Tilasin iselleni kerrankin House of Brandonilta vähän juhlavampaa vaatetta, jos sitä joulun alla on jotain tapahtumaa tai muuten vaan haluaa näyttää ihmiseltä.

28.11-30.11 on House of Brnadonilla Cyber Monday 

Ale koskee: KAIKKIA tuotteita, kaikkia paitsi jo alennettuja. Eli poikkeuksellisesti myös Dr. Denim, Calvin Klein ja Timberland ovat 20% alennuksessa tuon kolmen päivän ajan koodilla CYBER. Tämä tarjous ei ihan heti tule toistumaan.

Eli jos et ehtinyt Black Fridayn kamppiksiin niin nyt on hyvä tapa laittaa veronpalautukset tuulemaan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tässä pitäisi alkaa suunnittelemaan firman pikkujouluja myös pikkuhiljaa. Ollaan yleensä vietetty niitä Tammikuussa, koska joulunaika on meillä niin kiireistä ja silloin on asiakkailla pikkujouluja. On myös mukava, että saa silloin kunnon irtioton ja voi rauhassa vaan olla. Varmaan huomaatte, että koitas tässä epätoivoisesti kaivaa jotain positiivista tässä olotilassa. Meillä on tulossa myös Tammikuussa Primen oma collection ja niihin kuvauksiin vierähtää koko päivä.

Sain edelliseen postaukseen paljon kommentteja ja kiitos niistä. Vaikka en kenenkään muun halua kokevan tätä tuskaa, niin silti ne jokainen kommenti lohdutti ja sain niistä paljon vertaistukea. Tiedä, että en ole tämän ongelman kanssa yksin. Nyt voin sanoa rehellisesti, että tämä on varmasti se viimeinen raskaus :).

Mua ei ole synnytys koskaan pelottanut, mutta nyt mietin sitä taukoamatta. Vaikka sain uudet lääkkeet ei se kipu ole kuitenkaan kadonnut kokonaan ja mietin sitä pungertamista kuinka kamalaa se voi olla. Keisarinleikkaus on taas mulle se mitä en missään tapauksessa haluaisi kokea, mutta jos tämä sen vaatii niin eihän sille voi mitään. Vielä eilen olin sillä fiiliksellä, että tulis jo, mutta nyt olen kokoajan että pysy vaan sielä sisällä, että saisin itseni parempaan kuntoon.

Mulle jäi takaraivoon lääkärin sanat: nyt voi mennä kotiin lepäämään :). Taaperon kanssa ei paljon levätä ainakaan meillä. Sanoinkin nauraen, että toi oli varmaan vitsi?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jotenkin on tuntunut, että tää vuosi 2016 on ollut mulle kaikin puolin todella haastava. Se on ottanut ja opettanut ja toivon sydämeni pohjasta, että mun ei tarvi kokea mitään näitä asioita ainakaan ens vuonna. Pian vaihtuu jo kuukausi joulukuuksi ja ainakin meillä alkaa joulun odotus <3. Toivottavasti sen sais viettää ilman kummempia käännekohtia. Toivon, että vauva on terve, eikä sen kanssa tule mitään suurempia ongelmia.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille <3 ootte ihania

-Umppu

6 kommenttia

 1. lotta kirjoitti:

  leikkaus on niin helppo homma, että sun tilanteessa jo vaatisin sen. ei kannata ainakaan sitä pelätä.

  • Milla kirjoitti:

   Sektio on iso mahan alueen leikkaus, eikä mikään helppo homma. Jotkut toipuu nopeasti, toiset (kuten minä) voivat olla erittäin kipeitä. Itse olin ainakin 6 viikkoa todella kipeä ja toivon ettei mun tarvi kokea sektiota enää koskaan. 🙂

 2. Lissu kirjoitti:

  Hei,

  Paljon tsemppiä sulle viimeisille (toivottavasti) päiville! Toivottavasti synnytyksesi sujuu ongelmitta ja et joudu kokemaan ylimääräistä kipua pukamien takia!! Minulle tehtiin sektio viisi kuukautta sitten ja olen todella hämmästynyt kuinka nopeasti siitä toivuin! Ensimmäinen viikko oli hankala löytää sopivaa imetysasentoa vauvan kanssa, mutta jo viikon jälkeen olo oli parempi mitä olisin ikinä voinut kuvitella. Älä siis turhaan pelkää sektiotakaan. Tietty taaperon kanssa on vaikeaa olla se kuukausi nostelematta häntä.
  Jos sinulla on jossain välissä aikaa kirjoittaa raskauden jälkeisestä hiusten tippumisesta, niin lukisin siitä mielelläni. Itse olen tällä hetkellä kauhuissani tästä tippuvien hiusten määrästä ja pelottaa, että olenko kohta kalju! Minulla on muutenkin hyvin suomalaisen ohuet hiukset. Kiinnostaisi kuulla myös mielipiteesi siihen, että usklataako tässä katovaiheessa mennä kampaajalle värjäämään hiuksia, vai vahingoittaako tai lisääkö se hiusten tippumista ennestään. Ja tiedätkö onko olemassa jotain tuotteita millä voisi tätä hiustenlähtöä vähentää? Tälläinen toivepostaus on siis ollut mielessä. 🙂 Mutta; take your time! Käsittääkseni olet aika velho näissä hiusjutuissa, niin siksi halusin tätä sinulta toivoa! 🙂
  Kaikkea hyvää ja ihanaa joulua sinulle perheellesi!

  • Lissu kirjoitti:

   Lisäyksenä vielä, että tarkoituksenani ei ollut mitenkään vähätellä sektiota! Se on iso leikkaus ja ehdottomasti parempi vaihtoehto on tietenkin alatiesynnytys! Niin äidille kuin vauvallekkin. Sitä aina toivoisi, että kaikki saavat sellaisen synnytyksen mihin ovat itse tyytyväisiä. Mahdollisuuksien mukaan tietenkin! 🙂

 3. Minttu kirjoitti:

  Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa ja on todella hienoa, että on olemassa sinunlaisiasi sitkeitä sissejä, jotka kertovat rehellisesti elämästään. Meillä on perheyritys mieheni kanssa, täysin eri ala tosin kuin sinulla, mutta monet kohtaamasi haasteet ja ongelmat ovat kyllä niin tuttuja… Odotan ensimmäistä lastani ja mieheni kolmelle lapselle olen entuudestaan ”bonusmamma” eli vilinää on jo joskus ihan riittävästikin. Tällä hetkellä mietityttää todella paljon, miten tämä koko paletti pidetään kasassa jatkossakin xD Siksi onkin todella kiinnostavaa lukea siitä, miten yhdistät äitiyden ja yrittäjyyden. Luulen, ettei sen mukanaan tuomia haasteita voi kukaan muu oikein ymmärtää, kuin toinen samassa veneessä oleva. Toivon sinulle paljon voimia ja jaksamisia, toivottavasti peräpukamat ovat nyt se viimenen tylsä juttu ja ensi vuonna asiat sujuvat mutkattomammin. Hyvää joulun aikaa koko perheelle!
  Ps: ne hiustenhoitovinkit imetysaikaan ja siihen sulkasatoon olisivat tosi kova sana 😉

 4. koivu kirjoitti:

  Moi! Oletko lukenut jo tämän jutun? http://yle.fi/uutiset/3-9277895 Olet muistaakseni aiemminkin kirjoittanut aiheesta jonkin verran, mutta olisi mielenkiintoista kuulla ajatuksiasi voimistelusta ja syömishäiriöistä entisenä voimistelijana ja ohjaajana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.