Hae
Prime Life by Umppu

Hyvää mustaa perjantaita!

sisältää kaupallisia linkkejä*

 

Onko tämä se maailman virallinen shoppailupäivä, milloinka kannattaa ostaa kaikki vaatteet ja tavarat vuodeksi eteenpäin. Black Friday on jo tunnetuksi tullut päivä, milloin kaupat lyö ihan hillittömiä alennuksia. Tämä on se päivä, kun kannattaa ostaa juuri ne tuotteet, mitä ei ole raaskinut ja toivoa, että ne vihdoin olisivat alennuksessa 🙂 Tammikuun alet on jo menettäneet merkityksensä ja ihmiset on törsännyt kaikki rahat jouluna. Tammikuussa muutenkin kaikki aloittaa kuntoilun ja viettää tipatonta ja uusi elämä alkaa.

Esimerkiksi House of Brandonilla on paljon tuotteita -50%  25.11-27.11.2016

Shoppaileen pääset TÄÄLTÄ

House of Brandonin ehdoton vahvuus on todella nopeat toimitukset. Vielä ehtii hyvin tilaamaan pikkujoulu mekkoo ja itse tilasin jouluksi hieman humoristisen jouluneuleen :). Jouluna on ihana olla vähän rennommissa vaatteissa ja voisinkin viettää sen vaikka yöpuvussa.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Mulla oli eilen treenit ja vetelin sielä ihan innoissani spagaadeja, jos se auttais tähän vauvan tuloon. Se fiilis siitä liikkumisesta ja ylipäänsä liikunnasta, mitä en ole nyt voinut juuri harrastaa useampaan vuoteen kolkuttelee takaraivossa. Tiedän, että tämä on viimeinen raskaus ja siksi tavoitteetkin on nyt jossain ihan muualla palautumisen suhteen, kun edellisen odotuksen jälkeen.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Voin kohta pitää tätäkin paitaa taas yleisillä paikoilla niin ettei tarvi pelätä, että napa vilkkuu 🙂

Biancanevelläkin on huiput alennuksen joihin kannatta mennä tutustumaan TÄÄLTÄ Myös kuvassa minulla oleva paita on super  alessa <3. Ehkä kaunein ”löhö” paita evö.

 

Myös Junkyardilla on paljon alennettuja tuotteita ja jos esimerkiksi fiilistelee Addua niin sinne kannattaa mennä TÄÄLTÄ  Paljon vaihtuvia tarjouksia päivittäin. Mulla on tuola kaapissa muutama ihana takki, jotka on täältä hankittu, mutta näin vatsan kanssa ne näyttää mun päällä ihan itsensäpaljastajan takilta, jotenka vielä on hetki odotettava.

shoppaile Junkuardilta TÄÄLTÄ

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ja samalla kannattaa hankkia pukinkonttii Hajuvesi.fi sivuilta tuoksut, missä ne on todella edullisia. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää näitä tarjouksia, sillä säästö on huiima verrattuna tuotteiden normaaliin hintaan.

eternity-edp

Shoppaile tuoksuja TÄÄLTÄ

Toivottavasti teette hyviä löytöjä ja edullisia sellaisia <3

Mulla on huomenna The day ja kirjoittelen postausta siihen odotukseen liittyen 🙂

-Umppu

4 kommenttia

 1. Hansu kirjoitti:

  Ihana poropaita!?? tilasin itsellekin saman

 2. Susa kirjoitti:

  Mitä tavoitteita sinulla on raskauden jälkeiselle ajalle?

  • primebody kirjoitti:

   Ihan vaan saada kehoni taas siihen vireystilaan, missä se on ollut, eli liikuntaa lissä 🙂 ei sen ihmeellisempää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.