Hae
Prime Life by Umppu

Kun bloggaaja muuttuu

sisältää kaupallisia linkkejä*

Aloin kirjoittamaan blogia vuonna 2011. Silloin olin ja elin hyvinkin erilaista elämää kuin nyt. Olin hurahtanut fitnekseen ja se jos jokin toi elämääni mielestäni täydellisen sisällön. Mulla oli uusia ystäviä ja päivän kohokohta oli päästä salille treenaamaan. Sen parissa menikin sitten muutama vuosi. En ole silti koskaan mieltänyt blogiani mihinkään tiettyyn muottiin tai tiettyyn kategoriaan, koska kirjoitan paljon erilaisista aiheista. Mua kiinnostaa aina mediassa paukutetut aiheet ja välillä on kiva kirjoitella vaikka pyykinpesuaineesta.

Nyt mun elämä on aikalailla sitä tavallista ruuhkavuosi arkea ja se siltää paljon äitiyttä, kotia ja tietenkin töitä. Saan aina tasaisin väliajoin palautetta, kuinka blogini ei kuulu tänne ja et ole millään tapaa sopiva portaaliin. Se onkin aihe mistä haluan kirjoittaa.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Mun mielestä meillä täällä fitfashionilla on todella hyvä porukka bloggaamassa. Blogeja  myös tulee ja menee. Usein ihminen alkaa kirjoittamaan blogia silloin kun on todella innostunut jostain asiasta ja haluaa kertoa siitä muille. Suurin osa blogeista jää tähdenlennoiksi ja sen tunnistaa usein tekstin alusta: no niin pitkästä aikaa tässä kirjoittelen. Meitä aktiivisia bloggaajia on kuitenkin nykypäivänä kuitenkin paljon ja on mielestäni hienoa, että jokaiselle löytyy jotain luettavaa.

Kohta vaihtuu vuosi 2017 ja jos olen ihan rehellinen niin olisin aika järkyttynyt jos en olisi millään tapaa muuttunut tai liikkunut elämässäni eteenpäin. Varsinkin kun mennään siitä parikymppisestä siihen kolmeenkymppiin niin ainakin itse koen että ihmisillä sinä aikana tapahtuu paljon elämässä. On ihan normaalia saada lapsia, rakentaa talo ja alkaa kutomaan 🙂 niinkuin itse aloitin toissapäivänä.

Ainakin itse huomaan, että suurinosa pinnallisista ominaisuuksistani on mennyttä elämää ja arvostan nykyään ihan erilaisia asioita. Olen paljon itsevarmempi, eikä mun tarvitse miettiä mitä muut ajattelee musta. Omat mielipiteet vahvistuu ja kaikki on selkeämpää ajatuksissa  mitä elämältäni haluan. Musta tuntuu että olen jotenkin asettunut aloilleni enkä kaipaa kokoajan jotain uusia tuulia. Mun on hyvä näin.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Tiedän, että meillä  tästä eteenpäin eletään perheenä elämää, missä lapset määrittelevät aikalailla kulkusuunnan. Mennään lasten ehdoilla kuintenkin niin että siinä omassakin elämässä säilyy jokin sisältö.  Mulla ei oo mitään fiiliksiä lähtee sen kummemmin bilettään, vaan nautin niistä viikonlopuista perheen kesken kun ei oo mitään kiirettä minnekkään.

Onko se siis lukijoita kohtaan väärin jos blogi elää kirjoittajansa mukaan, vai pitäisikö sitä väkisin tuottaa sisältöä mistä ei ole edes itse kiinnostunut. Mulla ainakin loppuisi blogin kirjoittaminen siihen. Meillähän täällä fitfashionilla on oikein vauva buumi meneillään ja ainakin itsestä tuntuu, että joka toinen on saanut hiljattain vauvan. Musta sekin on hieno asia. Me ollaan täällä suht saman ikäisiä ja se on elämän ihan luonnollista kiertokulkua.

Mulla on ainakin osa lukijoista, jotka on lukenut mun juttuja alusta asti. Haluaisinkin kysyyä miltä teistä on tuntunut kun blogin aiheet on muuttunut matkan varrella? Vai onko miltään ? Uskon, että osa mun lukijoistakin on muuttanut elämäänsä näinä vuosina. Edessä tulee varmasti olemaan paljon unettomia öitä ja vertaistuen hakemista tulevaisuudessa, mutta sellaista se arki joskus pienten lasten kanssa on ja siltä ei voi välttyä.

Haluan silti, että mulla on omat mahdollisuudet kaiken tämän perhe rumban lisäksi edetä uralla, kuitenkaan asettamatta sitä tällä hetkellä tärkeimmäksi asiaksi.

koe-kylpyla3_900px

 

Jos haluat pientä hemmottelua arjen keskelle niin kannattaa tarttua tähän tarjoukseen:

Flamingo Spa -liput kahdelle aikuisten Spa Kylpylään vain 39€ (arvo 78€)

 • Lahjakortti on voimassa 21.12.2016 asti
 • Ei käytettävissä lauantaisin
 • Ajanvarausta ei tarvita
 • 6.12.2016 Flamingo Spa on poikkeuksellisesti avoinna klo 10-18
 • Näytä Offerilla-lahjakortin paperi- tai mobiiliversio paikan päällä
 • Voit ostaa 1 lahjakortin itsellesi ja useampia lahjaksi
 • Spa Kylpylän ikäraja 18 vuotta

Osta lahjakortti itsellesi TÄÄLTÄ Tarjous on voimassa vain tämän päivän 24.11.2016

 

-Umppu

 

7 kommenttia

 1. K kirjoitti:

  Minusta ainakin ihan normaalia, että blogin sisältökin muuttuu elämäntilanteiden mukaan. Ja ainakin itselläni mielenkiinto pysyy paremmin yllä, kun kirjoitat useammista aihealueista etkä jauha pelkkää treenijuttua, jos jotakuta ei tällaiset tekstit sulta kiinnosta niin miksi sitten ylipäänsä edes lukevat sun blogia? Ja eiköhän se portaali ihan itse näyttäis sulle ovea, jos et sen mielestä tänne kuuluisi.

 2. Jenni kirjoitti:

  No kyllähän tämä blogi on rehellinen tarina ihmisen elämästä ja sen tuomasta muutoksista. Mietin monesti, kun lukijat kritisoivat ja kauhistelevat bloggaajien tekemisiä, että kuinkahan moni meistä todella uskaltaisi avata näin paljon omaa elämää ja ajatuksia. Tuskin kovin moni. Jos mietin itseäni viisi vuotta taaksepäin, niin aika monta juttua jättäisin kertomatta 🙂 Ja olen samaa mieltä, huolestuttavaa olisi se, jos eläisimme ikuisesti kuin 25-vuotiaat. Ja jos ei olisi ala- ja ylämäkiä, niin mikä se sellainen elämä olisi. Ja pakkohan näitä ei ole lukea, jos aihe ei kiinnosta.

 3. krista kirjoitti:

  Olen lukenut blogiasi reilu neljä vuotta enemmän ja vähemmän säännöllisesti. Se mitä arvostan blogissasi, on että fitneshuuman jälkeen et kadonnut kuten monet bloggaajat. Näytit, että elämää on myös fitneksen jälkeen ja se voi olla tyydyttävämpää kuin viimeisen päälle hiotut pakarat ja vatsapalikat. Olen syömishäiriöstä toipuva entinen liikunta- ja ruokafanaatikko, joten koen saavani blogistasi uskoa siihen, että on ihan okei olla normaali niin liikkumisen, ruoan, ulkonäön kuin päämäärienkin suhteen. Että ne oikeasti tärkeät asiat asustavat siellä saman katon alla ja mielekkäästä työstä voi ammentaa onnistumisia. Tuntuu, että vallalla on niin tiukat vaatimukset täydellisestä elämästä, että kukaan ei niitä voi koskaan täyttää ja jos julkisesti (blogit, some) epäonnistuu niin keskustelupalstat ottaa ilon irti ja blogi hiipuu pois. Toivottavasti fitfashion sisältää tulevaisuudessakin tämän kaltaisia blogeja. Tsemppiä jatkoon ja kiitos blogista!

 4. Tina kirjoitti:

  Kiitos kivasta blogista! Olen lukenut tätä melko alkuajoista lähtien. Itse en ole ollut koskaan fitness-kissa, ei se ollut syynä miksi tätä aloin lukemaan. En ole myöskään äiti, joten ei olla edes samassa elämäntilanteessa siinä suhteessa. Luen mieluummin reilu 3-kymppisten blogeja, ihan pelkkää vauvahuumaa en jaksa lukea, vaikka toisaalta tykkään nimenomaan arkisista jutuista mistä kirjoitat. Osaat kirjoittaa rennolla fiiliksellä etkä esitä mitään. Näistä piirteistä tykkään. Jatka toki samaan malliin! ? Tsemppiä raskauden loppumetreille!

 5. Sksk kirjoitti:

  Sun blogi on nyt niin paljon parempi kuin aiemmin!
  Ihanaa, kun tunnut tavalliselta ihmiseltä. Et tunnu hassaavan rahojasi ainoastaan merkkitavaroihin ja itsesi korostamiseen, etkä myöskään tunnu ajattelevan yhtä pinnallisesti kuin monet muut suositut bloggarit. Vaikutat aidolta ja kiva kun puhut asioista myös siitä toisesta näkökulmasta, mikä ei aina ole se kaunein näkövinkkeli. Maailmassa olisi tuhansia ihania blogeja enemmän, mikäli muutkin muuttuisivat laillasi.
  Kiitos ja tsemppiä loppuraskauteen!

 6. iiris kirjoitti:

  En ole sun lukija ollut kun vuoden-pari. Tykkään sun teksteistä, aika samassa elämäntilanteessa ollaan ja ihana nähdä kun on äiti joka jaksaa pitää huolta itsestään:) Täällä siis vähän väsähtänyt verkkariäiti!
  Niin ja jaksat vielä olla yrittäjä! Monipuoliset tekstit ja se, että on aina jotain uutta mielenkiintoista täällä, saa mut palaamaan! Ja hyvä, että puhut fitneksen negapuolistakin…Itse olen liiallisella laihduttamisella sotkenut aineenvaihduntani ja vaikka olenkin fitnesihmisiä puolet painavampi varmaan, niin ne samat ongelmat on seuranneet mua jo varmaan 20 vuotta. Onneks nykyään alkaa painonhallinnassakin olla vähän terveempi ajatusmaailma. Tsemppiä viimemetreille, hyvää synnytystä ja vauva-aikaa!

 7. Susa kirjoitti:

  Kaunis kuva sinusta tuo ensimmäinen kuva! 🙂 terveen ja luonnollisen näköinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.