Hae
Prime Life by Umppu

Haluatko hankkia joululahjat puoli ilmaiseksi?

sisältää kaupallisia linkkejä*

 

Saat -40% alennusta kalleimmasta tuotteesta + 2 Iittalan kivituikkua kaupan päälle* kun tilaat väh. 50 eurolla

Koodilla 345733 shoppaile TÄÄLTÄ

Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 20.12.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Kivi-lyhtyetu koskee vähintään 50 euron tilausta. Vain 1 Kivi-lyhtysetti kaupan päälle/asiakas. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Lisäksi 50% alennusta tuotteista, joissa on merkintä: POISTOMYYNTI! 

Koodilla 345728 shoppile TÄÄLTÄ

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee tuotteita, joissa on merkintä POISTOMYYNTI. Alennus on voimassa 30.11.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, tilaajaetuihin tai kampanjahintaisiin tuoteisiin.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Vaikka saimme tämän lumettoman synkeä syksyn taas takaisin, niin silti mikään ei estä meitä tekemästä jouluvalmisteluja etuajassa, millä taas saamme vältettyä joulustressiä jos sellaista on taipumusten mukaan tapana ollut ilmaantua.

Kun olen lukenut tämän paljon hehkuttamani KonMari kirjan, niin itselle on kokoajan tullut sellainen olo, että en halua meidän kotiin mitään, millä emme tee mitään. Vaikken ole sitä täysin fanaattisesti tehnyt/toteuttanut niin se mikä on ollut se ihanin asia on saada sitä tavaraa pois.

Onneksi pikkusiskoni on aktiivinen seuraamaan erilaisia keräyksiä ja taas lähti kaksi ikea kassia hyviä lastenvaatteita Karjalaan. Mulle tulee niin hyvä mieli, jos saan edes jollekkin tuotettua iloa meidän vanhoilla tavaroilla <3 Suosittelen muillekkin nyt joulun alla osallistumaan  erilaisiin keräyksiin, sillä niitä on nyt paljon ja samoin on apua tarvitsevia. Lyön vetoa, että jokaiselta löytyy jotain ylimääräistä kotoa, mitä ei tarvitse ja mikä on ihan kelpo tavaraa laittaa eteenpäin.

15078745_1224366827620060_8126375722376473026_n

 

Olen itse koittanut miettiä joululahjoja, että ne olisi sellaisia mitkä tulisi tarpeeseen tai sellaista kulutustavaraa. Rakastan antaa lahjoja ja niiden hankinnan aloitan aina yleensä hyvässä vaiheessa… Tai no jos mennään muutama vuosi taaksepäin soitin aina BR lelukaupasta kaikkien lasten toiveet (tunnin aikataululla) ja roudasin karmeet kassit sieltä leluja, kun oli vähän jäänyt viimetippaan. Onneksi siitäkin viisastuneena 🙂

Meidän suvun lapset alkavat olemaan jo sen verran isoja, että ne ei juurikaan leluja kamalasti toivo, lukuunottamatta kahta pienimpää.

Mää edelleen lasken päiviä, joita ei pitäisi olla maksimissaan, kun se 2,5 viikkoa jäljellä. Tässä raskauden loppuvaiheessa aika kuluu todella hitaasti ja tämä sama virsi toistuu varmaan lähes jokaisessa postauksessa, mille en vain yksinkertaisesti voi mitään. Mää olisin niin mielelläni vaikka töissä tietyllä tapaa tappamassa aikaa, mutta siinä on aina ne omat säätämiset ja jos lähtö tuleekin yllättäin niin asiakkaiden perumiset yms..

perhe-3

Valokuvaaja Piritta Lipiäinen

Mietin kokoajan paljon vauvaan liittyviä asioita. Kuinka se surullisen kuuluisa imetys lähtee taas käyntiin, vai lähteekö ja millainen tapaus sieltä tulee. Vivian on ehkä pahimmassa mahdollisessa iässä tällä hetkellä ja mietin kokoajan kuinka hän siihen reagoi. Kaikki voi mennä ihan hyvin tai sitten ihan päinvastoin. 1,5v ei vielä ihan kaikkea ymmärrä ja siksi mietinkin. Kovasti se jo silittelee mun vauvavatsaa ja tuo ruokaa vauvalle ja nukuttaa omia nukkeja eteisessä odottavaan turvakaukaloon.. Mutta uskon että pieni mustasukkaisuus saattaa nostaa päätään siinä vaiheessa, kun hän ei olekkaan jatkuva huomion keskipiste.

Olin taas mielessäni kuviteelut,kuinka me vietämme ihanaa laatuaikaa pulkkaillen jne, mutta nyt jo ulos lähteminen on todella haastavaa. Mulle kaikista pahinta on kyykkiminen ja täällä ainakin kaikki paikat on täynnä vesilätäkköjä. Vaikka en sokerista ole niin pienen taaperon kanssa, kun on tungettu täyteen kuravaatteita voit olla varma, että olet aivan litimärkä ja ulkona oleminen on muutenkin haastavaa itsellä, kun voimat ei riitä enää mihinkään. Voi olla että se kamala vaiva minkä näät kaatuu ensimäiseen lätäkköön, kun lapsi ja sinä itse olette täysin märkiä.

Kumpa me saisimme edes valkoisen joulun.. Viime joulu menikin siinä influenssassa, jota vastaan otimme nyt rokotteet. Koko joulu meni ihan pilalle ja kaikki ruoat sai heittää surutta roskiin, mikä oli sääli. Josko nyt pääsisi nauttimaan sen tuomasta tunnelmasta <3

-Umppu

 

2 kommenttia

  1. Petra kirjoitti:

    Olenko minä ainoa jolla kyseinen tarjouskoodi Elloksella ilmoittaa tilausta tehdessä että ”tarjous päättynyt”? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.