Hae
Prime Life by Umppu

Nyt käynnistyi viimeinen viikko

sisältää kaupallisia linkkejä*

Niinhän sitä voi luulla, että tämä on viimeinen viikko odottamista. Laskettuaika on tulevana lauantaina ja kaikki täällä on valmista. Turvakaukalo on valmiina eteisessä ja kassi on ollut jo pakattuna hetken aikaa. Välillä supistelee, mutta ne loppuu kun seinään kun alan elättelemään jonkinlaisia toiveita. Ihmiselle kuka haluaa kaiken heti ja nyt on todella rasittavaa ja turhauttavaa odottaminen. Olo alkaa olemaan jo aika väsynyt ja yöt on jo todella tuskaisia. Herään usein siihen kun tissivakoa pitkin valuu puoli desiä hikeä 🙂 ja nämä kuumat aallot….. vessassa tarvii ravata lähes tunnin välein ja ja ja …..

Viikonloppu oli ihana, koska ei ollut juuri mitään sovittua menoa. Juusollakaan ei ollut koulua ja mulla on kotona apukädet. Pyykkikoppa on TYHJÄ voitteko kuvitella ja vaatteet viikattuina kaapissa. Ruoka ei oikein maistu ja teinkin pitkästä aikaa kasvissosekeitooa jos saisin sen mahtumaan mahalaukkuun, kun vatsa tuntuu painavan jokapuolelle. Vaikka sen tekeminen haisee aina ihan pierulle niin silti se oli hyvää ja jopa lapset söi sitä useaan otteeseen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Keitto:

1 kokonainen purjo

5 isoa porkkanaa

1 iso  parsakaali

1 lanttu

Mausteeksi suolaa, pippuria, kasvisliemikuutia ja paketti koskenlaskija juustoa <3

Kyytipojaksi tietenkin joululimppua oivariinilla ja iso lasi maitoa <3

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Kotona tuntuu välillä, että seinät todellakin kaatuu päälle, mutta taas kävely alkaa olemaan sitä luokkaa että haastavaa lähteä lenkillekkään. Nyt kun lumet suli niin joka paikkassa on vielä todella märkää ja se tekee musta entistä laiskemman, vaikka tiedän raittiin ulkoilman vaikutuksen. Kun kyykkiminen on se pahin niin voitte kuvitella sen kuraan heittäytyneen taaperon kuka samalla pistelee poskeensa vähän hiekkaa ja koitat viimeisillä voimilla nostella sitä maasta :).

Eilen viriteltiin jouluvalot Vilin huoneseen ja se kävi läpi vanhoja pleikkaripelejä, mitkä vietiin koskikeskusen peli kauppaan. Vaihdossa saatiin valita uuteen peliin jotain hahmoja. Käytiin myös tyhjentämässä säästöpossu tilille, mikä onnistuu todella näppärästi panomaatissa. Sanoinkin Vilille, että sulla on enemmän rahaa tilillä kun äitilläs :).

Kamalasti taas kaipaisin reissuun, mutta vielä pitää odotella. Se auringon valo tekee mulle ja mun mielelle aina ihmeitä ja se valon määrä on jotain uskomatona. Haaveilla onneksi saa aina ja fiilistelen kokoajan muiden lomakuvia instassa.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Täällä näiten mussukoitten kanssa ei tekeminen lopu kesken. Kun kirjoitin tämän postauksen niin Juuso lähti just viemään Viliä treeneihin ja Vivian lähti mukaan ja istun siis yksin täydessä hiljaisuudessa meidän kodissa. Sammutin lähes kaikki valot ja nautin rauhasta. Olen koittanut itseskseni käynnistellä synnytystä näillä vanhoilla siivous kikoilla, mutta ei auta. Odottavan aika on pitkä ei voi muuta.

Pikkujoulukausi alkaa nyt olemaan kuumimillaan, ja kannattaakin käydä katsomassa mitä Bubbleroomilla on tarjottavaa. Sieltä löytyy tyylikkäät mutta seksikkäät pikkujoulu kuteet, joista itse voin vain toistaiseksi haaveilla:)

Catsuit TÄÄLTÄ *

bubbleroom-destiny-catsuit-black_6

 

 

Koodilla NEWWEB saat 10% alennusta vähintään 10 euron tilauksista. Tarjous on voimassa vain uusille rekisteröityneille asiakkaille. Tarjous on vuoden loppuun asti voimassa.

shoppaile TÄÄLTÄ *

-Umppu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.